• marcio amoroso
    43.5k
    Dinamo će na kraju sa Lovrom biti minimalno 3,5 milijuna u plusu. Osim ta 3,5 milijuna od Lovre je Dinamo dobio vrhunsku sezonu i vrhunski početak sljedeće gdje nas u biti sam vuče.

Volio bi da se klub sa svakim ovako “zajebe”
  • marcio amoroso
    43.5k
    Pa nismo Hajduk da ode za male pare, ako baš mora otići, ja bih radije da ostane..bbbjura

Šta je pisac htjeo da kaže?
  • Nolifer
    11.9k

Htio je reći da nejde još. Dobro mu je ovdje. Nek napravi iskorak sa Dinamom i onda kaj se mene tiče može ić. Baš zato nam treba, bar za ovu sezonu.. Glupo bi bilo da ode sad za male pare
  • xyz
    840
    Ako je ovo za 50% istina, onda je to kako bi bivši trener rekao: ''Sramota, sramota'.'' Doduđe, to se može riješiti na Goričin poučak...
  • marcio amoroso
    43.5k
    Nek napravi iskorak sa Dinamom ibbbjura
    Napravio je prošle sezone sa četvrtfinalom EL.
    Glupo bi bilo da ode sad za male parebbbjura
    Samo 6 igrača se u povijesti kluba prodalo za veću odštetu. O kakvim malim parama pričaš?
  • Mulec86
    426
    U slučaju prodaje Majera trebamo Iličića ili nekog slične kvalitete što prije. Malo ta priča oko Josipa dobiva na vjerojatnosti kako prolaze dani neovisno o onom baljezganju sportskih.
  • Dudu
    2.6k
    Ne treba zaboravit da je Majer vec bio u Italiji na dogovorima i trebao potpisat za Sampdoriu. Iznos je bio oko 7 milijjuna eura, onda je Dinamo uletio s tom ponudom od 2,5 i 50% buduceg transfera.
  • Dino
    4.1k
    Samo 6 igrača se u povijesti kluba prodalo za veću odštetu. O kakvim malim parama pričaš?marcio amoroso

Al s obzirom na to kolko nam kao igrac znaci, odsteta nije pretjerano velika. Uz to imas jos i 50% loksi. Po mom misljenju bi prodaja u trenutnoj situaciji bila banana.
  • Nolifer
    11.9k

bar da je 15 plus bonusi bila bi pristojna cifra, sve ispod tog mi se čini malo s obzirom koliko je dao za klub
  • Kwedi
    3.9k
    Pedeset posto je od prije tri godine podatak.

Prvo nam smeta Lokomotiva kao filijala,a kad naprave tržišni transfer iz Lokomotive u Dinamo, a onda "kako, zašto"?

Ajmo se dogovoriti, da li smo ili nismo za filijalu
  • marcio amoroso
    43.5k
    Al s obzirom na to kolko nam kao igrac znaci, odsteta nije pretjerano velika.Dino

A vidi Dino. Pjaca, Modrić, Rog i ostali su nam također puno značili. Jednostavno se veliki novci i dobijaju samo za one koji puno znače.
  • miro
    7k
    Ok, ajmo ovak...ako se ne uđe u Ligu prvaka, onda se može pričat o prodaji, jer treba popunit budžet. Ako uđemo u LP nema nikakvog smisla prodavat Majera, jer lovu koju ti daje Rennes si već prebacio s ulaskom u grupu, a tamo ti trebaju klasni igrači, kao što je Lovro. Što se igrača tiče, on nije prošao pripreme s novim klubom i dolazi u nepoznatu i fizički jako zahtjevnu sredinu. Tu nek ostane na klupi, njega nema na SP. Plaća je naravno veća, ali to je Rennes, nije to ni Marseille, a kamoli PSG. Treba i Majer dobro dobro odvagat kaj mu je najpametnije, jer ako mu ne krene mogao bi se izgubit s radara na dulje vrijeme
  • Eduardo
    25k
    Netko je ovdje zazivao Pericu nedavno...

• Dino
    4.1k

Naravno, slazem se. Sumnjam da postoji klub koji bi nasjeo na neki “corak”, medutim cini mi se da nam je Majer uistinu potrebna karika ako mislimo ove sezone postici nesto vise nego zadnjih godina u Ligi prvaka.

Nekoliko puta je ovdje na Zoni izglasan za igraca mjeseca, vrlo pristojan i ponizan decko koji daje jako puno na terenu.

Imao sam priliku upoznati ga uzivo i popricati nekoliko minuta. Stvarno bi mi bilo zao da ode ove sezone, pogotovo ako nekamo sigurnu zamjenu za njega. Vjerujem da bi se sljedece sezone ekipa vec drugacije poslozila.
  • marcio amoroso
    43.5k

Majer je meni osobno također jedan od dražih igrača i nitko nebi bio sretniji od mene da ostane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.