• vjeko1701
    9.4k
    Da se razumijemo, CSKA je čisti prosjek 2./3. razreda europskog nogometa i čak ne bi rekao da su oni njih podcijenili, prije bi rekao da im je prošlosezonsko držanje koraka sa premorenim Dinamom uzrokovao da sebe precjene, ovo ljeto smo vidjeli da oni još imaju posla da dođu do razine nekog europskog prosjeka.

Ponavljam, europa je skroz drugačija zvijer od ligaškog nogometa. Nemaš 4-5 utakmica godišnje svake godine s istim protivnikom. Moraš praktički u tjedan dana skautirati, analizirati i pripremiti utakmice s protivnikom protiv kojeg nemaš ništa ili gotovo ništa terenskog iskustva.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Naši klubovi, osim dinama i rijeke, su nesposobni igrati europska natjecanja. Postoji već prevelik broj sezona sa istim ishodom da bi mogli pričati o slučajnosti. Ta činjenica je jednostavno realnost naše lige i najbolji dokaz prave kvalitete klubova.

Mislim, nije da su ispali od belgijskog i portugalskog kluba, već od kazahstanaca i bugara.
  • immerwieder
    1.4k
    velikanima niti put Tobol, Žilina, Jablonec ili Pogon, CSKA, Plzen nisu dovoljni za grupu,
    mogu imati samo složeniji raspored druge godine,
    Rijeka je najbolji primjer kako kontinuitet igranja takvih utakmica klubu donosi iskustvo i rutinu za pretkola
  • Cosey
    519
    Kolike su šanse Rijeke protiv PAOK-a? Nadam se da ćemo imati dva predstavnika u grupnim fazama.

Hajduku i Osijeku će trebati puno, puno vremena da dosegnu ozbiljnost Rijeke u europskim natjecanjima.
  • vjeko1701
    9.4k
    A ne znam, grčki nogomet se čini kao da je u relativnom padu ali osobno nikad ne volim kad se igra protiv bilo koje njihove ekipe. Od PAOKa još imam traume iz doba Vahe a čini se da su jako nepredvidljivi. Znaju izbaciti jake klubove ali i gubiti od slabijih. Rijeka se čini jako ofenzivno potentnom i iskreno su me pozitivno iznenadili ove sezone. Čisto na račun imena i iskustva PAOKa, rekao bi da kolege s Kvarnera imaju nekih 30-40% šanse.
  • Nolifer
    8.5k
    Bjelica je dobar trener. No ima jedna razlika, Osijek nije Dinamo i tu je cijela priča...
  • Infinity
    16.6k
    Ima Rijeka sanse. Grci su u padu i sad kad nema ovog gola u gostima vjerujem da se Rijeka moze dovuci do penala nakon dva remija.

Tomic je odlican trener i sigurno ce priremiti ekipu za ovaj nimalo lak zadatak. Steta sto im se nije posrecio Bohemians, a vala mislim da bi i Plzena izbacili. PAOK je veci zalogaj, ali ne i ekipa koju se ne moze proci.
  • puxigadjurdja
    1.8k
    Mislim da sada nema dileme tko bi trebao biti sljedeći Dinamov trener.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Mislim da sada nema dileme tko bi trebao biti sljedeći Dinamov trener.puxigadjurdja

Nadam se što prije!
  • Pop corn
    8.7k
    Mislim da sada nema dileme tko bi trebao biti sljedeći Dinamov trener.puxigadjurdja

Naravno da nema. Igor Biscan. Što znači ne da samo najtalentiraniji hrvatski trener i dijete kluba dolazi na klupu, već i da imamo novu Upravu kluba. :cool: :cool:
  • Papastrumf
    12.9k

Tesko da ces u skorije vrijeme gledat taj film.
  • Pop corn
    8.7k
    Tesko da ces u skorije vrijeme gledat taj film.Papastrumf

Znam, al sanjariti nije zabranjeno. Nema tu doduše xG faktor al jebiga
  • Neki tip
    21.3k
    Gledam malo parove play offa KL.. pa tu će biti čudo klubova protiv kojih je Rijeka debeli favorit, ako prođe PAOK-a.

Dobro netko reče da je teže ući u skupinu, nego ju proći.

Champions path

Žalgiris Vilnius (LTU) vs Bodø/Glimt (NOR)
    Neftçi (AZE) vs Maccabi Haifa (ISR)
    Flora Tallinn (EST) vs Shamrock Rovers (IRL)
    Riga (LVA) vs Lincoln Red Imps (GIB)
    Fola Esch (LUX) vs Kairat Almaty (KAZ)

Main path

Qarabağ (AZE) vs Aberdeen (SCO)
    Basel (SUI) vs Hammarby (SWE)
    Viktoria Plzeň (CZE) vs CSKA-Sofia (BUL)
    Paços de Ferreira (POR) vs Tottenham (ENG)
    Rennes (FRA) vs Rosenborg (NOR)
    Anderlecht (BEL) vs Vitesse (NED)
    LASK (AUT) vs St Johnstone (SCO)
    Shakhter Karagandy (KAZ) vs Maccabi Tel-Aviv (ISR)
    PAOK (GRE) vs Rijeka (CRO)
    KuPS Kuopio (FIN) vs Union Berlin (GER)
    Feyenoord (NED) vs Elfsborg (SWE)
    Raków Czestochowa (POL) vs Gent (BEL)
    Sivasspor (TUR) vs Copenhagen (DEN)
    Santa Clara (POR) vs Partizan (SRB)
    Trabzonspor (TUR) vs Roma (ITA)
    Hapoel Beer-Sheva (ISR) vs Anorthosis Famagusta (CYP)
    Jablonec (CZE) vs Žilina (SVK)
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dobro netko reče da je teže ući u skupinu, nego ju proći.Neki tip sa Zapada

Tko je god rekao griješi.
    Pa nemoguce da su Tobol, Žilina i CSKA tako teške prepreke, a da te u grupi čekaju Iskra Bugojno i Mladost Ždralovi. Kakvu to moraš dobiti grupu da te zapadnu dva lošija kluba od Tobola i CSKA Sofije.
  • Infinity
    16.6k
    Dobro netko reče da je teže ući u skupinu, nego ju proći.Neki tip sa Zapada

Apsolutno. HNL je trenutno 14. i kada bi se zadrzali medju 15 i za dvije sezone imali jos jedan klub u LP, pa jos jedan u EL i da oni imaju pravo na kiks-dva, vjerujem da bi puno lakse dosli do KL gdje se realno grupa moze proci.

Gledaj Ceha. Odigrali su 14 utakmica u kojima su dobili sest i cak osam izgubili. Od pet predstavnika samo im Plzen nije ispadao. Slavija ispala iz LP i igra play off EL, Sparta ispala iz LP i igra grupu EL, Jablonec ispao iz EL i igra play off KL. Slovacko je odmah otpalo, a spomenuti Plzen je uspio proci dva kola KL i sad je u play offu.

Tko je god rekao griješi.
    Pa nemoguce da su Tobol, Žilina i CSKA tako teške prepreke, a da te u grupi čekaju Iskra Bugojno i Mladost Ždralovi. Kakvu to moraš dobiti grupu da te zapadnu dva lošija kluba od Tobola i CSKA Sofije.
    marcio amoroso

Ne grijesi. Gledaj s druge strane. CSKA mora proci Osijeka, pa mora proci Plzena. To sto su Osijek i Hajduk ispali od levata je neka druga prica.

Grupna faza je liga takmicenje u kojem imas pravo na kiks. Grupa u kojoj se sastanu Kopenhagen, Garabag, Jablonec i Lincoln je laksa za proci nego proci 3-4 kola u kojima dobijas ekipe poput tog Garabaga, jer se ni jedan kiks ne prasta.

U kvalifikacijama su zapinjale neke top momcadi kroz povijest. Ova KL kroz kvalifikacije ima nagazne mine, al kad udjes u grupu proci ces ju ako ista vrijedis. Mislis da bi neki Real svake godine uspio uci u grupnu fazu LP da moraju igrati kvalifikacije? Svaki put bi bili favoriti, al kad tad bi im se dogodio kiks. Ipak, kad Real igra grupnu fazu onda ju i prolazi. 25 od 25.

Neki nenositelji iz play offa ce biti pot2 u KL. To valjda puno govori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.