• Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ja ne kuzim da je mađar jos u igri, danas nije tocan pas imo valjda
  • Keyser Soze
    10.6k
    Pretrčala ih mamba
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Zašto sam ja ovo gledo danas?
  • Neki tip
    21.3k
    Zašto sam ja ovo gledo danas?Dragon1Warrior123

Mislim da u životu nisam više poruka napisao u sat i 50 minuta..

Pišem u 3 wapp grupe, a tu na Zoni rifrešam ko idiot da vidim jel ko kaj napisao na kaj se mogu nadovezat. :monkey: Jado jadni. :lol:

Sam gledam na moru pa nemam s kim ni komentirat, a tekma ubij Bože..

Kako ja potroših 2h svog života..
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Strava i užas. Bjelica kao trener ok, ali kao osoba mi se cini da je glava malo prevelika. Misli da je cudotvorac valjda...
  • og1986
    2.9k
    Šarani taman prije Gospe ispali. Još prije Božića iz kupa, odigrati 20 tekmi manje od Dinama i opet se busati u prsa kako drže ritam s prvakom u prvenstvu.
  • og1986
    2.9k
    CSKA ih baš na iskustvo izbacio.
  • vjeko1701
    9.4k
    Zna očito Bjelica dovesti radnike da nadopuni ofenzivni talent u momčadi, problem je da ga u Osijeku ima jako malo. To može proći u HNL gdje protiv slabijih ipak naprave dovoljno da dobe a protiv jačih na čvrstinu izvuku dobar rezultat al nažalost u europi ipak treba našto više, čak i protiv prosječne momčadi ko CSKA.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Bjelici je problem što je egoist koji ima svoje igrače koji moraju igrat. I plus ima svoje neke fiks ideje. Nemožeš od govna napravit pitu uostalom...

Da bi se igrao ovakav nogomet koji on hoće trebaju mu recimo Olmo, Ivanušec ili takav nekakav igrač i puno bolji igrači u obrani. A on nema nijedno, odnosno ima, ali Hiroš mu ne igra iz nekog samo njemu poznatog razloga.
  • Markelo
    2.8k
    Osijek ne bi zabio drugi gol da se do Božića igralo.

Ne trebaju šarani očajavat, izgubili su od puno boljeg protivnika
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    U stvari bolje da se povučem odavde jer sam preživčan i budem samo pljuvo po Bjelici...

Ali krenuti onako bez muda u utakmicu gdje ti trebaju 3 gola može samo on valjda. Laku noć dečki, ja odem popit nešto za živce...
  • vjeko1701
    9.4k
    A gle, pojačanje od 2 i pol milijuna kojeg se zaziva u reprezentaciji hrvatske nije napravio apsolutno ništa u europi. Dobro on trpa Varaždin i Istru al nestane u jačim utakmicama. Pa njima bi jedan Pavičić bio pojačanje u sredini, Bočkaj izgleda ko da je nazadovao. Kažem, zna on dosta zbetoniran momčad, ali očito treba naučiti i nešto ofenzivnije napraviti i dovesti.
  • Infinity
    16.6k
    Nisam danas gledao bas nista, al ovaj Osijek je smijurija. CSKA ih razbije u prvoj i onda ovako rutinski 1-1.

Ja se uvijek plasim kad izvucemo neku ekipu koju smo izbacili unazad par sezona, uvijek strahujem da cemo se mi opustit i da ce se oni nabrijat u zelji da nam se osvete, a u Osijeku su valjda mislili da ce se ovaj put Bugari sami izbacit.

Zao mi je sto su ispali, najvise zbog cinjenice da ce igrati puno manje utakmica od nas i da ce se moci posvetiti prvenstvu. Mi cemo srijedom ginuti na Bernabeu i onda subotom ici na Poljud. Oni ce 'ladit jaja sedam dana prije Poljuda.

Rijeci svaka cast. Iskreno se nadam da ce proci i PAOK-a. Zao mi je sto ne idu na Plzena, jer bi bio uvjeren 100% da ce ih Rijeka izbaciti. Za Osijek nakon ovog nisam siguran ni da bi TNS-a prosao.
  • marcio amoroso
    37.5k
    “Da je Bjelica trener…..”
    Vjerojatno sa ovim ispadanjem nestaje i ta poznata rečenica koju smo imali priliku čitati često i na zoni. Zasluženo, rekao bi.

Nasjeo je, ili nasjeli su i podcijenili su momčad koja definitivno nije loša i to im se osvetilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.