• Eduardo
    30.8k
    meni jedan od boljih sportova, iako ga u zadnje vrijeme ne pratim niti blizu kao u vrijeme primea Federera i Nadala. Kakvi su to mečevi bili, a Rogerova lakoća igranja bila je čista uživancija.
  • Papastrumf
    24.2k

BiH ima smiješnih 7 sportaša na olimpiskim igrama. U pekingu npr. su imali jos smješnijih 5.

Ne znam koji mazohist moras bit da uopce gledas tenis — Tom Hanks

Ja isto ne mogu gledati tenis više od 10 minuta, ali ga baš volim igrati.
    Hvala @Neki tip sa Zapada što me vratio natrag tenisu i što mi je dopustio da ga školujem.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kako mala lupa. :up: :clap: :ok: :strong:
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Tenis je vjerojatno jedan od najpraćenijih i najpopularnijih induvidualnih sportova na svijetu. Shvaćam da je nekom nezanimljivo, al ono... i meni je hrpa sportova teška dosada pa ne bi nazvao ljude koji to prate mazohistima.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    BiH ima smiješnih 7 sportaša na olimpiskim igrama. U pekingu npr. su imali jos smješnijih 5. — Papastrumf

Koliko Kosovo ima? Imaju već 3 zlata na OI!
    Ovo su 8. ljetne OI na kojima BiH nastupa i ne mogu uzeti jednu, jedinu medalju, bilo kojeg sjaja, u bilo kojem sportu, muška/ženska konkurencija, svejedno. Ne znam, meni je to sramotno loše :sweat:
  • Papastrumf
    24.2k

Kosovo ima 11 sportaša na ovim OI.
    Uzeli zlato u Riu i sada 2 zlata.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Što se tiče čilića, za njega je i bolje što je ispao u singlu, sad sav fokus može ići na parove, gdje ima veće šanse za medalju, jer on i dodik su jako dobar par.

Bili su odlični kad su igrali zajedno u Davis cupu i znali su dobiti najjače parove svijeta.
  • markoli
    2.3k
    Dodig i Čilić su odličan par. Imaju solidne šanse za medalju.
  • Neki tip
    21.4k
    Hvala Neki tip sa Zapada što me vratio natrag tenisu i što mi je dopustio da ga školujem. — Papastrumf

Molim, za vraćanje tenisu.

A što se ovog drugog tiče..

Imam nešto ex cathedra iskustva i znam da je dobro katkad sagledati stvari iz perspektive studenta/učenika.

Naravno, na kraju se bolji vrati podučavanju, a lošiji učenju. ;)
  • Infinity
    21.5k
    Koliko BiH ulaze u sport toliko i ima. BiH ce tu i tamo dati nekog kvalitetnog sportasa u timskim sportovima jer ce se djeca istaketi i na vrijeme otici vani, te ce razviti svoj talent. Dzeko je u Zelji bio smatran panjom za kojeg nitko ne zna zasto su tamo neki Cesi dali valjda 50.000 eura za njega. Toliko o struci. I takva je struka u cijeloj drzavi u svim sportovima, a onda su i uslovi za treniranje nepostojeci. Tu i tamo imas ponesto u Sarajevu i Zenici i to je to. Juniorska prvakinja Europe u 100 leptir, kao i viceprvakinja u 50 leptir i 200 leptir dolazi iz grada koji nema olimpijski bazen. Prvakinja drzave, mala od 15tak godina trenira u bazenu od pet kvadrata koji je njen otac postavio u plastenik. Ne zajebajem se. Nije cak ni smijesno.

Kao sto rekoh, tu i tamo ce iskocit netko u timskom sportu, a onda takvi nerijetko zavrse pod zastavom Srbije i Hrvatske i tamo pokupe neku medalju. Individualci rijetko uspjevaju, a dovoljno govori cinjenica da nitko iz BiH nije osvojio olimpijsku medalju ni za Srbiju, a ni za Hrvatsku. Govorim onako iz glave. Mislim da je Ljubicic jedini, ali je i on uzeo u parovima ako ne grijesim, mada ajde, tenis se trenira individualno.

Dvorana u BiH ima na sve strane, al nitko nekom talentovanom sportasu ne bi da plati termin. Lakse je iznajmiti ekipi za mali nogomet i uzeti 50KM za sat vremena. Jos ne moras kupovati nikakve dodatne rekvizite, treba im samo je*ena lopta. Bazena ima na sve strane, ali onih za siru publiku. Olimpijske bazene mozes nabrojati na prste, kao i atletske staze. Zivim u opcini u kojoj pojedini sportski klubovi postoje samo na papiru kako bi pri raspodjeli budzeta uzeli par tisuca maraka, tj. kako bi predsjednici istih kao jedini clanovi istih i kao podobni ovima koji dijele bili dobri par tisuca maraka. U takvim okolnostima je nemoguce postici neki uspjeh, pa i ako dadnes neku naznaku da bi mogao automatski ces biti vrbovan u neku stranku koja ce ti mozda i omoguciti neke uvjete za treniranje, ali ce te opteretiti do te mjere da neces imati vremena za trening i onda ces nakon sestog mjesta na olimpijadi iducu olimpijadu zavrsiti kao 46. Mozes se samo moliti za srecu da ti mama i tata imaju para pa da izbjegnes taj scenarij, mada te za par tisuca maraka mjesecno u nekoj fotelji brzo prodje bol zbog sportskog neuspjeha.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Pa lijepo sam napisao, čisti dokaz disfunkcionalnosti države BiH.

Da se iz 8 pokušaja ne može uzeti medalja, a sportova fakat ima brdo i još je populacija genetski nadarena za sport.

Ja bi na njihovom mjestu zadao cilj, uložio u nekakav sport koji nije toliko masovan i kroz 2 ciklusa stvorio osvajača jbne medalje. Šta ja znam, trap, neko streljaštvo, skakanje na trampolinu, košarka 3na3...bilo što.
  • Fanboy
    3.1k
    Kosovo ima već 2 zlata na ovim igrama.

BiH recimo još nema ni jednu olimpijsku medalju, a ovi su od "jučer" država i već skupljaju. Ako se ne varam i u Riu su uzeli neku medalju.

Koja je to disfunkcionalnost od države na svim razinama. Jbt sportova koliko hoćeš i u ničemu ne mogu posložiti bilo kakav sustav da uzmu jednu ušljivu brončanu medalju :lol:
    — db-izbjeglica

Najbolji sportaši koji su Hrvati nastupaju za Hrvatsku, nekad ni ne primjetimo jer nam je već to od davno normalno...Najčešće će se takvi i preselit u Hrvatsku i trenirati u našim klubovima, te naravno nastupati pod našom zastavom.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Pa nek svi hrvati odu nastupati za hrvatsku, a svi srbi za srbiju, opet ostanu bošnjaci.
    Ne govorim o nikakvoj žetvi medalja, al da ne mogu sa 8 igara imati jednu brončanu medalju iz pucanja zračnim pištoljem, ja to ne mogu shvatiti.

Makedonci su isto olimpijski jad i bijeda, al barem imaju jednu broncu iz hrvanja. :monkey:
  • Eduardo
    30.8k
    Ne govorim o nikakvoj žetvi medalja, al da ne mogu sa 8 igara imati jednu brončanu medalju iz pucanja zračnim pištoljem, ja to ne mogu shvatiti. — db-izbjeglica

BERMUDA, mala otočna država u Atlantskom oceanu sa 70 tisuća stanovnika, osvojila je prvo olimpijsko zlato. Za to je zaslužna Flora Duffy, koja je slavila u triatlonu. :grimace:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Doslovno cijeli otok je bio na nogama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.