• marcio amoroso
    37.5k
    Velež dobio AEK 2-1.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    zato prvak države gubi od Linfielda 3-0.. :monkey: :monkey: #panjevi
  • db-izbjeglica
    15.9k
    zato prvak države gubi od Linfielda 3-0.. :monkey: :monkey: #panjeviNavijač Dinama

Ovi ulsterovci su panjevi, dodikovci su još razina ispod kad ih panjevi tamburaju 3:0 :sweat:
  • badjibadara
    3.7k
    90+1' - GOL! - Callacher za nevjerovatnih 4:0.
  • Infinity
    16.6k
    ovaj podatak bi bilo dobro izvući za Dinamo, čisto radoznalosti radi.Eduardo

Izvlacio sam ja vec, bolje ne ponavljati, mada bi mogli mozda sutra na nekoj drugoj temi.

Pogledao sam utakmice Rijeke i Hajduka. Rijeka je prvo poluvrijeme bila jako losa. Stjecao sam dojam da ce ostati 0-0, da ce mozda i izgubiti iz neke glupe kontre. U drugom poluvremenu su mi djelovali puno bolje i zasluzeno su pobijedili.

Hajduk je igrao protiv bas lose ekipe. Kako se utakmica priblizavala na trenutke sam mislio da ovi mogu nesto, ali mi je stalno u glavi zvonilo da su jedan jedini put nekog prosli u Europi. Bezvzeze ekipa koja ne moze izbaciti ni Hajduka.

Osijek nisam gledao, ali nula suteva u okvir gola? Kako dobiti nekog s tom statistikom? Nula dobra k'o Bog.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Dugo nisam vidio tako sterilan napad kao Osijeka protiv Poljaka. (ah čekaj jesam za vikend protiv Slavena...)
  • Neki tip
    21.3k
    Hajduk je igrao protiv bas lose ekipe. Kako se utakmica priblizavala na trenutke sam mislio da ovi mogu nesto, ali mi je stalno u glavi zvonilo da su jedan jedini put nekog prosli u Europi. Bezvzeze ekipa koja ne moze izbaciti ni Hajduka.

Osijek nisam gledao, ali nula suteva u okvir gola? Kako dobiti nekog s tom statistikom? Nula dobra k'o Bog.
    Infinity

Hajduk je igrao dobro. Ljubičić zbilja ima njuh, Sahiti jako dobar. Ovi su izgledali jako loše, al opet , ne valja ni potcjenjivati...Astana je dobila Arisa 2-0, Kairat Zvezdu 2-1, a ovi tobolčari su im prvi na tablici.. kako, ne znam, iz ove tekme danas nije baš jasno.

Osijek sam gledao po 2x na manje od 10 minuta. Užas od tekme, a Osijek vrlo ziheraški postavljen, čak bih rekao i bez ambicije da nešto pokuša naprijed.

Prognoza za ned: ipak 1-1.
  • blue heart 72
    1.8k
    Bil kod kuma, tak da smo više cugali i klopali nego gledali tekme. Onak kaj smo ulovili krajičkom oka, Rijeka rutinski, komarci po bjelkanovom receptu odigrali, a magarad po meni lakše od očekivanoga. Od ovih tobolčara sam očekival ipak dost više
  • Neki tip
    21.3k
    Rijeka rutinski, komarci po bjelkanovom receptu odigrali, a magarad po meni lakše od očekivanoga.blue heart 72

Nije fer.. komarci, magarad i Rijeka. :brow:

Pa mogli su i oni kakav nadimak zaslužit. Nemam pojma, od klasike - "srbi", do nečeg inventivnijeg, iz zoo repertoara.
  • Infinity
    16.6k
    iz zoo repertoara.Neki tip sa Zapada

Nojevi
  • Eduardo
    20.9k
    Koliko se ovaj Tobol po medijima razvlačio kao neki super zahtjevan protivnik, bla, bla... na kraju ta momčad izgleda kao ekipa za sredinu HNL tablice. Međutim, to ne umanjuje dobru igru Hajduka. Ima tu baš dobrih igrača, u prvom redu; Livaja, Sahiti, Ljubičić, Krovinović, mali Biuk... Svakako zanimljivo za ispratiti.

Osijek gledao zadnjih pola sata - ništa.
  • xavier
    12.1k
    NojeviInfinity

A Osječani su obično, barem na Snetu, šarani...da upotpunimo kolekciju uz tovare i nojeve.
  • marcio amoroso
    37.5k

Komarci ipak malo zanimljivije :rofl:
  • Majki2111
    3.4k
    wkm0vdm729vq0cc5.png
    Mi smo dobili naziv Sotonjare. :sad:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.