• Infinity
    16.6k
    S obzirom da je ovo novo takmicenje, red je da kazemo kako je Dinamo sluzbeno izborio minimum grupnu fazu KL.

Kakvi su dojmovi? Kako se osjecate? Kakva su ocekivanja? :lol:

Mislim da mnogi jos uvijek nisu ni svjesni da smo osigurali europsku jesen, ne zato jer su opijeni uspjehom, nego zato sto KL ne djeluje napeto, a i sam Dinamo djeluje kao da je to ipak prerastao.
  • Carrasco
    4.3k
    Osjećam se kao da ništa nismo osigurali, ne pristajem na ništa manje od skupine Europske lige mada smatram da je čak i to neuspjeh za ovakav Dinamo.
  • Infinity
    16.6k
    Samo napomena da bi Dinamo bio u prvom sesiru u slucaju da zavrsi u KL. Naravno, bio bi u prvom sesiru i u slucaju da zavrsi u EL.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Samo napomena da bi Dinamo bio u prvom sesiru u slucaju da zavrsi u KL. Naravno, bio bi u prvom sesiru i u slucaju da zavrsi u EL.Infinity

Prvi šešir EL je bio znanstvena fantastika prije par godina. Tovari nebi bili prvi šešir da se još dva ranga tih miki maus liga otvore. Baš smo jebeno odmaglili svima što se tiče toga.
  • Infinity
    16.6k
    Predstavnik Farskih otoka vodi 2-0 u Podgorici protiv Buducnosti, ukupno 6-0 :snicker: Liga Crne Gore ce na kraju sezone, tj. kroz par dana biti bolje plasirana samo od Andore i San Marina, a nije puno falilo i da Andora bude iznad njih.

Nije da sam ih ikad smatrao nekom ligom, al ne bi nikad rekao da ce toliko nisko pasti.
  • Infinity
    16.6k
    Prvi šešir EL je bio znanstvena fantastika prije par godina. Tovari nebi bili prvi šešir da se još dva ranga tih miki maus liga otvore. Baš smo jebeno odmaglili svima što se tiče toga.marcio amoroso

Apsolutno. Mi sad u LP nismo imali bas ni srece, upast cemo u cetvrti, al mi realno ne pamtimo kad smo bili ovako brutalni s koeficijentom.
  • vjeko1701
    9.4k
    Iskreno, da se baš dogodi ispadanje u KL, očekivao bi barem polufinale.
  • Infinity
    16.6k
    Tesko cemo mi do KL, al nije iskljuceno da u EL budemo treci.
  • vjeko1701
    9.4k
    Tamo bi ipak radije osvajanje grupe...mada ne mogu reći da bi mi bilo mrsko da se osvoji KL a mislim da bi bili u top favorita tamo.
  • Infinity
    16.6k
    Istog sam misljenja. Meni samo Roma i Tottenham djeluju kao zeznuti ove sezone, ali ima jos do grupne faze, a onda i do knockout faze. Jos uvijek neki top tim stigne ispasti u kvalifikacijama za EL, ali isto tako i stigne zavrsiti treci u EL, pogotovo jer nas sad ceka jaca EL nakon reorganizacije.

Pogledom na grupe EL iz prethodne sezone ne vidim medju treceplasiranim ekipu koje bi se trebali plasiti, al kao sto rekoh, ove sezone bi to trebalo biti puno jace. Jedva cekam vidjeti knockout fazu i da onda procijenimo svoje sanse.

I naravno da bih volio da osvojimo to takmicenje. Druga stvar sto bi volio da ga izbjegnemo, da igramo jaca takmicenja, al ako nas vec put tamo odvede onda bi bilo lijepo uzeti titulu, samo sto smatram da Dinamo koji odleti u KL nece biti dovoljno kvalitetan da KL i osvoji. Druga stvar ako npr. u ligi zavrsimo ove sezone drugi, pa onda budemo primorani dogodine igrati KL, al ako startamo u pretkolima LP i dodjemo u knockout fazu KL onda nesto i nisam optimistican.
  • vjeko1701
    9.4k
    Dobro, istina. Sve će se vidjeti, na sreću osigurali smo jesen a imamo i velike šanse za novim proljećem. Još bi nam LP vjerojatno dala najmanje šanse za istim.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Što se događa ako ispadnemo od Legije, a što ako dobijemo. Sori na noob pitanju al ova KL mi je pomutila glavu. :grin:
    U svakom slučaju smo minimalno u KL?
  • blue heart 72
    1.8k
    u tom slučaju bi igrali play off za grupnu fazu europske lige. Znači, pobjedom bi ušli u grupnu fazu EL, eventualnim porazom u grupnu fazu KL
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus u tom slučaju bi igrali play off za grupnu fazu europske lige. Znači, pobjedom bi ušli u grupnu fazu EL, eventualnim porazom u grupnu fazu KLblue heart 72

Hvala ti. :up:
  • Guinness
    2.3k
    Što se događa ako ispadnemo od Legije, a što ako dobijemo. Sori na noob pitanju al ova KL mi je pomutila glavu. :grin:Mali Zeus

Post sa drugog foruma, na tu temu:

dakle, u sljedeca 2 kola Dinamo:

pobjdeda, pobjeda=LP
    pobjeda, poraz=EL
    poraz, pobjeda=EL
    poraz, poraz=KL

Grupe ce se dakle sigurno igrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.