U ovom trenutku mi ni Oršić ne izgleda svježe, ali znam da je protiv vrhunske Španjolske izgledao vrhunski, a nakon toga nije imao nikakav značaj napor. A ta utakmica je bila prije 20 dana, u međuvremenu je igrao Valur i Belupo i jučer. — Mali dioničar
Pa to bi trener trebo spriječit, il ak nije dovoljan autoritet, barem čovjeka oslobodit utakmice protiv Valura u Maksimiru. U svakom slučaju treba se pazit da si ne preopteretiš jednog od glavnih igrača.Prije koji dan je pisano "bravo za Ademija, pravi kapetan, sam si je skratio pauzu i došao na pripreme ranije nego mu je klub odredio". Šta ćemo sada s tom činjenicom recimo? — Mali dioničar
Njemu treba povjerenje prije svega i 10 tekmi u nizu pa da vidimo jesi ili nisi za dinamo. — serbus
Odakle mu, pored Petkovića i Gavrana, tih deset utakmica? — LovroZG
O tome Krznar ili netko tko ga je dovodio treba misliti.
A protiv belupa sigurno ne bi bio lošiji od navedenih. Samo treba imati muda staviti mlađe a mi stavljamo Čopa. — serbus
ali znam da Gavro i Čop ovdje neće biti za godinu-dvije. A vjerojatno ni Petković. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.