Koliko vidim iz transkripta, nigdje se ne spominje da je za mito korišten novac Dinama već privatan novac braće Mamić. Ako je to točno, Dinamo kao tvrtka nema veze sa tim. Vlatka Peras kao privatna osoba ima, samo je pitanje koja je njena uloga u tome tj. da li je znala da je lova za mito ili ne. — The Undertaker
Ima imovine, pa u svakom financijskom izvješću je.
Ima i materijalnu i nematerijalnu imovinu. Ima novac na računu. I novac je imovina veli Ankica Lepej. — Mali dioničar
Kaj ima od imovine osim nesto love na računu? Pa ni igrači ne ulaze u imovinu, stadion je u koncesiji, auteki na leasingu, mislim da ni autobus nije njihov. — Pop corn
Ali iskreno, od Mamića me više zanima kada će biti napravljena revizija statuta i novi koraci prema demokratizaciji kluba. — SAS1987
Ali iskreno, od Mamića me više zanima kada će biti napravljena revizija statuta i novi koraci prema demokratizaciji kluba. — SAS1987
276 milijuna imovine sa 31.12. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.