• SAS1987
    15k
    Dobronamjerno sam ga ispravio i to je to. Ne vidim problem u tome.LM1995

Nije nikakav problem, hvala na ispravci :smile:
    3

Primjera radi... Mamić više puta izjavi da neće ići u rh u zatvor i unatoč tom ne dobije mjeru opreza da ne moze izvan drzave?!? https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/uskok-o-mamicu-nisu-bile-ispunjene-zakonske-pretpostavke-za-predlaganje-mjera-opreza-1539186
    Evo kratko objašnjenje uz usmeni naputak da više o tom nitko ne priča u javnosti. Ipak su argumenti bili na mamićevoj strani :)
    Ili gledamo dobar film dok ti se država nemilice uništava i rasprodaje ili imamo najgore nesposobne ljude koji vode dorh, uskok i sudove.
    Evo ne znam što odabrati kao građanin.
  • masacusec
    3.8k
    Problem je u rigidnom, nefleksibilnom pravosudnom sustavu koji je pun rupa kroz koje se mamić vješto provlači, naravno uz odvjetnički tim (koji je da se razumijemo beskrupulozno dno dna od ljudi), koji mu "širi" te rupe i uspijeva izigrati taj pravosudni sustav.
    Drugim riječima, nedostaje političke volje da se čitava zakonska regulativa diverzificira i konačno unesu konkretne promjene kojima bi se mamiću i njemu sličnim kriminalcima stalo na kraj....Međutim, do toga, nažalost neće doći jer tada bismo bili uređena zemlja. A riječi Hrvatska i uređeno, nikako ne idu u isti kontekst.
    I ova moja zadnja rečenica nije nikakvo hejtanje, već surova usrana realnost!
  • Neki tip
    21.3k
    Kroz ono što je "diverzificirano" i "fleksibilno" obično se lakše provući nego kroz ono što je "rigidno" i "nefleksibilno".
  • masacusec
    3.8k
    Sustav je rigidan jer se ne mijenja, niti ima očite volje za promjenom. Ovaj slučaj nije presedan u manipulaciji sustavom
  • LM1995
    1.8k
    naravno uz odvjetnički tim (koji je da se razumijemo beskrupulozno dno dna od ljudi), koji mu "širi" te rupe i uspijeva izigrati taj pravosudni sustavmasacusec

Posao odvjetnika i je traziti sve nacine na koje ce izvuci svoju stranku. Uostalom, odvjetnik mora i smije raditi iskljucivo ono kaj ide u korist njegovoj stranci.
  • Jaro
    7.7k
    Mamic je po 100i puta dokazao koja pisurija je ova "drzava"...
    Policija i sudstvo su efikasni protiv bakice koja prodaje nekaj mimo porezne, protiv zene sto prelszi cestu na crveno ili protiv navihaca koji je zapalio baklju..
    Protiv Sanadera, Vidosevica, Mamica, Bandica i slicnih su jaki ko oni mali zeleni plasticni vojnici s kojima smo se igrali ko klinci...
  • Mali dioničar
    16k
    Veli Peras da je bila kurir koja je pakirala gotovinu u koverte.

Jel moguće da ona misli da je ok biti predsjednica kluba usprkos tome?

Jedna od njih je i Vlatka Peras, predsjednica Uprave GNK Dinamo, koja je iskazivala da je sa Zdravkom Mamićem često razgovarala o tome kako tijeku postupci koji se protiv njega vode na sudu u Osijeku. - Par mi je rekao da se ništa ne brinem jer je on to sve riješio sa svojim prijateljima. Znao mi je reći da je sve to posao, a jednom me je i pitao: " Misliš li ti da bi ja njima toliko bio na dispoziciji, vodio ih na putovanja i davao im novac, a da oni meni nisu nešto obećali?" Izričito mi je spominjao da je sve to dogovorio sa sucem Vekićem. Osim toga, osobno sam predala više kuverti Dragi Tadiću. U njima su bili novci, a te su mi kuverte davali Zdravko i Zoran Mamić... Ja sam ih prepakiravala u veću kuvertu, a to je bilo negdje u vrijeme izricanja nepravomoćne presude u Osijeku. Zdravko Mamić mi je obično pod nekom šifrom kazao da je to paket za Tadića. Ja bih onda kontaktirala Tadića i rekla bih mu da imam paket za njega. On bi došao i to uzeo, a ja ne znam kome je novac bio namijenjen. Zdravko Mamić je često odlazio u restoran Zelenjak, a jednom mi je prije odlaska predao određenu svotu novaca da je spremim u kuvertu, što sam i napravila. Kada bi se vraćao s tih ručkova on je bio vidno dobro raspoložen te bi mi rekao da će optužnica biti obustavljena, a spominjao je i neovlaštenog tužitelja pa sam zaključila da je on išao na ručkove s Vekićem - kazala je V. Peras istražiteljima.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/svjedokinja-mamic-mi-je-kazao-da-ne-zna-kako-ce-vekicu-dostaviti-novac-1499816 - m.vecernji.hr
  • xavier
    12.1k
    Znači predsjednica uprave pod prisegom svjedoči da je pakirala i nosila mito sucima. Pa gdje to ima?! (da se ne radi o nama nego o klubu negdje u Africi, stavio bih onaj smajlić što umire od smijeha, ali ovako mi baš nije smiješno)
  • marcio amoroso
    37.3k
    Da je zrno pravde završila bi i ona u ćuzi.
  • Mali dioničar
    16k
    Čak ni članom kluba po Statutu ne bi smio biti netko tko svojim radnjama šteti ugledu kluba.

A što reći za predsjednicu koja ima ovlasti kakve ima i paralelno pakira gotovinu namjenjenu za korumpiranje sudaca.
  • Bosna86
    11.7k
    Zar to nije suučesništvo u kaznenom djelu? Zašto ona nije uhićena ili barem obuhvaćena istragom?
  • Mali dioničar
    16k
    Mislim da je pravo toliko idiotska stvar da je ona namjerno rekla to što je rekla i na taj način znajući da to nije kazneno djelo. U stilu “ja sam samo predala novac, ali u tom trenutku nisam znala svrhu, a sad mi je tek jasno.”

Ili nije baš bistra pa su joj Mamići rekli da to veli jer ju ni ne žele na ovoj poziciji, a ona jadna nije znala posljedice ovog svjedočenja na svoju funkciju u Dinamu.
  • Bosna86
    11.7k
    Ima li negdje podatak kolika je njena plaća? Biti predsjednica subjekta koji prihodi 50 milja eura godišnje ne može biti placeno ispod 50 hiljada kuna, vjerovatno sam cak rekao i malu cifru… Gdje ona može zaraditi približno takvu cifru, vjerujem da bi skočila s mosta da joj kažu
  • markoli
    1.7k
    Kad misliš da si sve čuo… :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.