Tamo su drugi razlozi tome...jedan klub, drugi klub financiran od strane privatnika, navijači ne žele navijati za ovaj privatni pa ideja o spajanju klubova... — xavier
Da, kako kolega BluePhone67 napisa, službeno glasilo 1.HŠGK, ali bazirali su se i na ostale ZG klubove i sportove. — Cavalera
Meni su najbolji bili komentari nakon onog "incidenta" na košarci. Onaj što je vodio pjevanje, izašao u Dinamovom dresu i svi tovari su "eksplodirali" komentarima tipa "kako možeš u dresu Dinama navijati za šibenski košarkaški klub". Pitam ih ja kako može pola navijača KK Zadar biti u Hajdukovim dresovima, ali to je naravno "normalno" nije im jasno kako je to "isto".
Jer Dinamo je naravno "zlo", a Hajduk je "borac za dobro u svijetu" :halo: — xavier
Nisam uspio naci nista detaljno. Ima samo da se predalo, da je obradjeno i slicno. Nigdje nema detaljnog izvjestaja u kojem pise od cega su dosli prihodi i sta su tocno bili rashodi. Pretrazivao sam Zvezdu — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.