• Keyser Soze
    14.7k
    Čop može biti važan rotacijski igrač, ako ode Petko ne smijemo si dopustiti da ostanemo samo na Gavranoviću jer ipak igramo na 3 fronta, a Andrić i Kule ipak nisu dostojne zamjene po meni.
    Povratak Mandžukića mi je bezveze, vjerojatno bi bio top za našu ligu, ali je star i sigurno skup.
    Špekulira se o povratku Pjace i to bi volio vidjeti, možda se može vratiti na onu svoju razinu i opet doći do reprezentacije.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ovo za Mandžu uzmite kao dozu rezervre, jer to je tekst o povratku, koji je napisao ni manje ni više nego Olivari.. :roll:

Koji je ujedno napisao kako SN imaju jako jako tajan, ujedno blizak izvor klubu. Tako da..
  • BBB Sibenik
    6k
    Kad bi Pjacu uspili vratit to bi bila bomba
  • jp23
    3.2k
    Jel bi povratak Pjace značio i odlazak Oršića?
    3
    munjeviti jurić iz šibenika je moćan napadač. tehnički potkovan, vrlo brz, fizički jak.
    jedini problem koji vidim je taj da sam jurića većinom vidio u polukontrama i kontrama, ali zabio je neke golove i snalažljivo u 16ercu. ali gol koji mu je poništen protiv lokomotive pred kraj sezone vrh. tu me je kupio. sprint s centra, iza njega prašina ostaje i lagani lob na kraju.
    andrić, kulenović doviđorno.
  • marcio amoroso
    43.1k

Onaj gol protiv nas u Zagrebu je također bio vrhunski.
    Meni se Jurić također sviđa kao napadač.
    Osobno nebi imao ništa protiv trojca Petković, Gavranović, Jurić. Apsolutno dovoljno za nas.
  • miro
    6.8k
    Pjaca bi bio super jer je u najboljim godinama, uspio je izgurat sezonu bez ozljeda i taman bi sad mogao opet krenut uzlaznom putanjom. U Dinamu će sigurno imat više prilika i čekat će ga se duže nego u bilo kojem talijanskom/njemačkom klubu. Ima 26 godina, a čini mi se da je s toliko i Oršić došao natrag doma.
  • Eduardo
    24.9k
    munjeviti jurić iz šibenika je moćan napadač. tehnički potkovan, vrlo brz, fizički jak.
    jedini problem koji vidim je taj da sam jurića većinom vidio u polukontrama i kontrama, ali zabio je neke golove i snalažljivo u 16ercu. ali gol koji mu je poništen protiv lokomotive pred kraj sezone vrh. tu me je kupio. sprint s centra, iza njega prašina ostaje i lagani lob na kraju.
    andrija91

A mi iz sezone u sezonu imamo sve bolju kontru tako da ima taj transfer logike.
  • Neki tip
    21.3k
    Nemojte (se) zajebavat, pa za kontre imamo Kastratija.
  • Majki2111
    4k
    I ne samo za kontre. Donosi zapravo puno više dobrog na terenu od opasnosti u kontri. :smile:
    3
    ide kastrati, ide kastratiiii a tu je negdje i lopta
  • Krizy
    58.8k
    Opasnost za protivničku kontru?
  • Majki2111
    4k
    Ne. Jesam reko dobro, ne loše. Više puta sam argumentirao ovdje na forumu zašto je koristan igrač za nas. Nema smisla više. Nadam se njegovom napretku iduće sezone.
  • Mulec86
    426
    Niti jedna opcija od spekulacija mi nije da mi se ne svida. Apsolutno svako bi bio dobar. Samo naprijed i pijacat se.
  • SAS1987
    17.8k
    Čop nikako ako trazimo igraca za rotaciju bolje uzeti nekog iz B ekipe ili neko mlađe pojacanje. Ili dati Livaji nemoralno ponudu i usput sjebemo tovarluk koji ga tjednima moli na ostanku :grin:

Manđo... Jedino ako je stvarno motiviran i nece traziti previse novca :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.