• Navijač Dinama
    10.2k
    u redu je ako ide samo na pripreme

Ali po meni, on ce se borit za trećeg napadača sa Andrićem(ako ne ode igdje).. pored Gavranovica a kamoli Petka nema šanse.
  • deda
    38.5k
    Mislim da nam Duje ne treba. Ne vjerujem da je Andrić trenutno išta lošiji igrač od njega.
  • NORTE
    17.2k
    pored Gavranovica a kamoli Petka nema šanse.Navijač Dinama

Kakvog crnog Petka, on je prvi napadač repke na Euru, njega će transferirat.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Meni Čop isto nema nikakve logike. Uz dužno poštovanje njegovim brojkama iz prvog mandata sada je ipak malo drugačija situacija. Dinamo ima jako dobre napadače i ako se traži treći napadač onda se valjda dovede neki mladi da uči od Petka ili Gavrana. Ovako realno dovodimo igrača koji je u svom primeu bio dobar, ali sada nije ništa bolji od Andrića ili Kulenovića. Jednostavno nepotrebno.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Duje to je bezvezna priča njegov Prime je prošao odavno
  • deda
    38.5k
    Eto nama Čopa i Mandže
  • deda
    38.5k
    Mourinho bira između tri vratara. Jedan od izbora je Liva.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Mourinho bira između tri vratara.deda

Nek stavi na gol sva tri ako će igrati protiv Oršića.
  • KlasicZg
    568
    Mandzo u pregovorima po tracevima
    3
    iskreno se nadam da duje čop neće u dinamo. jednostavno nema nikakve logike sportske. možda neke druge ima ali sportske nema. ne znam odakle ovo za mandžu ali ne bi bilo loše, pogotovo ako se računa na prodaju petkovića. po meni mandžo, gavran i mali bartol barišić. ako ostane čuže može i on špicu igrati, ako ostane beli može i on.
  • xavier
    12.1k

Koliko sam ja shvatio, Čop svakako dolazi, a zaboravio si da imamo i Andrića i Kulenovića. Stvarno ne znam gdje misle sa svima njima.
  • LovroZG
    1.3k
    Mandžukić neće sigurno igrat za kikiriki tako da je on velki rizik...
  • Ludovic IX
    9.1k
    Dok ih ne vidimo u dresu, to su samo špekulacije..
    Iskreno, Čop nikako. Mandžo po meni ako ima volje i prođe pripreme, definitivno ima mjesta. Nebi se ja baš začudio da njemu voljni moment poraste do toga da želi karijeru završiti u stilu..a ako ne, hvala lijepo i doviđenja..
  • Krizy
    58.8k
    Ma novinari nemaju o čemu pisati pa se (većinom) razbacuju imenima. Evo popisa već 15 igrača spomenutih kao mogući novi igrači Dinama a realno je očekivati možda 2 nova igrača.

Vladan Kovačević
    Kyriakos Papadopoulos
    Leonardo Sigali
    Tin Jedvaj
    Casper Höjer
    Jordan Morán
    Alexandru Cretu
    Dorukhan Toköz
    Lukas Kačavenda
    Besar Gudjufi
    Roko Šimić
    Deni Jurić
    Taichi Hara
    Duje Čop
    Mario Mandžukić
  • Dino
    4k
    Super mi je kak se svaki prijelazni rok prica o velkom povratku nekih od bivsih igraca iako svaki put bude patka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.