Ja sam si lupao glavu kad sam vidio da ce Rog imati 1.3m u Napoliju. Mi smo tad imali Soudanija i Fernandesa s placom od milijun eura i pitao sam se koji vrag nismo i njemu mogli dati milju. Sta mu znaci 300.000 kad ne moze potrositi ni onaj milijun. — Infinity
Pričalo se da niste forsirali svoj transfer, da vam je odgovaro i ostanak u Dinamu? Sve OK, ali to je mantra koju pričaju svi Dinamovi nogometaši?
- Kaj da velim kad je stvarno tako. Ali, ponovit ću sto puta, potpuno iskreno, bez demagogije, zaista nisam imao baš ništa protiv toga da ostanem u modroj svlačionici i krenem po nove trofeje u HNL-u i uspješne igre u Ligi prvaka. Jedina je to istina, nema druge. No, kad je stigla ta fantastična ponuda Napolija, kad mi se ukazala prilika igrati u tako velikom klubu, naravno da sam bio presretan, kao što sam sada presretan što ću biti igrač tog kluba.
Takvim retardima da su zaradili deset puta više u karijeri ne bi bilo dosta i opet bi bankrotirali. Jer su retardi — deda
Najrjeđi su oni koji odigraju cileli život za jedan klub. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.