• marcio amoroso
    43.1k
    Kod Livakovića je veliki problem igra nogom i praćenje igre. Livaković da to ima bi bio davno prodan za nekih 10-15 i preprodan za duplo ili troduplo. Meni je drago da je tako jer je samim tim duže kod nas, a realno je za Dinamo bomba i dar s neba.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Meni je drago da je tako jer je samim tim duže kod nasmarcio amoroso

Zločesto. :joke:
  • SAS1987
    17.8k
    Kod Livakovića je veliki problem igra nogom i praćenje igre.marcio amoroso

Kako to misliš pracenje igre? Da ponekad ne istrcava daleko od gola i igra "stopera" poput Neuera ili nesto drugo?
  • marcio amoroso
    43.1k
    Kako to misliš pracenje igre? Da ponekad ne istrcava daleko od gola i igra "stopera" poput Neuera ili nesto drugo?SAS1987

Da, jednostavno na lopte koje u modernom nogometu jednostavno moraju biti njegove i ne krene.
    Golman je starijeg kova.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Čabraja + 1 mil za malog Krizmanića. Ovi dobiju natrag igrača koji im je bio dobar + milju eura.
  • xavier
    12.1k

Pa nisu ludi u Gorici. Nije Čabraja nikad ni imao neku vrijednost, doveden je u paketu kako bi smanjio vrijednost Špikiću.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Nije Čabraja nikad ni imao neku vrijednost, doveden je u paketu kako bi smanjio vrijednost Špikiću.xavier

To je to :up:
  • Carrasco
    6.3k
    Na to bi se samo nasmijali, mozda bi i razmislili kad bi dodali jos milijun i Stefulja.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Jedna pozitivna stvar oko transfera Čabraje je da navijače Hajduka to i dalje boli i da nemogu preć preko toga. Jesmo bacili novaca, ali možda nekih pola mil ili nešto više koliko je realna cijena za njega i koliko možemo dobit za njega i sad.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Čitam da Lille nudi 15 milijuna sa bonusima za Livakovića. Poučeni dosadašnjim transferima to je nekih 10 milijuna fiksno.

Mene zanima nešto drugo i mišljenje vas. Zašto ti igrači trče van? Ne sad Livaković, pitam općenito.

Svi mi radimo neke poslove i mišljenja sam da ako od svoga posla možeš normalno živjeti nemaš potrebe ići negdje daleko za malo više para. Ako od svoga posla možeš živjeti fenomenalno, onda ne kontam zašto ideš negdje daleko za malo više. Šta tjera jednog xy igrača koji igra u Dinamu za 700 tisuća da ide u neki Cagliari ili Torino za 1,1 milijuna. Naravno da je to ogromna razlika u novcima, ali taj novac koji primaš je dovoljan i da sada živiš predobro i da sebi osiguraš budućnost.

Jel njih menadžeri guraju? Jel ih sramota igrati u HNL-u i smatraju se lošijim ako nisu igrali negdje vani? Jel se natječu međusobno? Stvarno ne razumijem. Ja razumijem kad čovjek koji igra u Slavenu za 10 tisuća kuna mjesečno ode u Brugge gdje dobije 15 tisuća eura mjesečno. To mi je razumljivo. Ovo ostalo baš i ne.
  • Dudu
    2.6k
    Tjera ih Dinamo haha
  • deda
    38.5k
    Ego, preseravanje, nadutost, bahatost kod nekih
  • Infinity
    18.9k
    Vecina njih kaze da su u pitanju ambicije i da se zele dokazivati. Ja sam si lupao glavu kad sam vidio da ce Rog imati 1.3m u Napoliju. Mi smo tad imali Soudanija i Fernandesa s placom od milijun eura i pitao sam se koji vrag nismo i njemu mogli dati milju. Sta mu znaci 300.000 kad ne moze potrositi ni onaj milijun.

Treba shvatiti da su to sportasi. Sportski je zeljeti vise i bolje. Sportski je zeljeti biti dio najbolje ekipe Europe. Taj Lille je prvak Francuske, mozda ga se vidi kao stepenicu prema PSG-u koji ce mozda sutra biti prvak Europe. Livakovic se s deset godina sigurno nije poceo baviti nogometom da bi zaradio milijune jednog dana, nego da bi bio najbolji na svijetu. Sva djeca to zele. Odlazak iz Dinama u jacu ligu, pa kasnije u top klub je svima njima put prema nekom prestiznom trofeju.

Kod mnogih dolazi i do zasicenja. Odlaze igraci iz top klubova u druge klubove za istu ili cak nizu placu.
  • deda
    38.5k
    Ja mislim da Marcio ne govori o Livakoviću, već o igračima koji odlaze u bezvezne klubove za par kuna više (Torino, Gent, Genk, Genoa i da ne nabrajam).
  • InatiseSlavonijo
    528

Nije isto igrati u Koprivnici, Varaždinu i sl.pred 500 ljudi i u Lyonu, Nici i sl.pred punim stadionima. Isto tako i natjecateljski duh, tu je Dinamo prvak u 7. kolu, jedini derbi je protiv Hajduka ili Osijeka dok u europskim ligama je derbi svaka 2.utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.