• marcio amoroso
    43.1k

Jako dobar igrač. Šteta da ga nismo doveli.
  • Krizy
    58.8k
    Znači Dinamove želje Hwang i Hakšabanović u Rubin, još i onaj Ramirez što sam ga nedavno spominjao kao igrača kojega bih želio vidjeti u Dinamu.

Neki skaut radi kao dvostruki agent :chin:
  • Beowulf112
    390

Nismo mogli.Vidim da transfermarkt spominje cak 6 milja eura.Sumnjam da smo mi nudili blizu toga.Mozda 2-3..rekord je rog od 5 milja ali je igrao u nasoj ligi..ocekivalo se da ce uspjet..ovako bacit 5-6 milja za nekog vani je dosta riskantno..mnogi propadnu i ne snadu se
  • Bosna86
    12.3k
    5c0cfgu09ydbmfmq.jpeg

Ljetna sniženja su počela
  • Krizy
    58.8k
    Prema 24h, Dinamo će otkupiti Mišića za 1.3 milijuna eura.
  • vjeko1701
    16.4k
    Po meni dobar posao.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Po meni također. Mišić je jako dobar igrač i nakon bolesti polako dolazi na svoju radnu temperaturu.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ali u istom članku piše da se vraća Gojak i da odlazi Majer.

Ja iskreno nemam pojma šta s Gojakom napravit. Može li ga se uopće prodat? Ima li ga smisla ostavit?
  • marcio amoroso
    43.1k

Gojak je meni uvijek bio dobar i zahvalan igrač. Mislim ipak da je plan da ga se proda, ali ja osobno nebi imao ništa protiv da bude u kadru.
  • Dudu
    2.6k
    Istice mu ugovor za godinu dana, ne vjerujem da ga itko zeli, a ni da nama treba..
  • Kwedi
    3.9k
    Govorimo o igraču koji je kod Bjelice bio odličan, standardan u reprezentaciji... Čemu podcijenjivanje?
  • marcio amoroso
    43.1k
    I ja ne znam zašto jednog Gojaka nitko nebi želio? Pa čovjek je moderan vezni igrač i igra u oba pravca. Itekako ima klubova koji žele Gojaka, siguran sam u to.
  • LovroZG
    1.3k
    Ako stvarno otkupimo Mišića, za Gojaka jednostavno neće bit mjesta. Pored Ademija, Jakića, Franjića, Mišića i Bulata nema smisla još i Gojaka držat, makar bi bio zahvalna zamjena.

A i vjerojatno smo računali na otkup Torina pa se sad ti novci od Gojakove prodaje moraju "nadoknadit".
  • Dudu
    2.6k
    Kad kažem da ga neće nitko, mislim za 6-7 milijuna eura koje se planiralo utržiti, ako će ga davati za milijun-dva, uzet će ga netko sigurno :D

a što kaže Lovro ne vidim smisao produžavanja ugovora i zadržavanja u momčadi kad su Ademi i Jakić standardni, Franjić projekt kluba, plus kupio si Mišića i Bulata..

Mišić po meni bolji igrač od njega, a Bulat i Franjić su potencijal da se uzmu za njih te cifre koje Gojak očito neće donijet.

Definitivno bi najbolje bilo da Jurić procijeni da mu treba i isplati klauzulu hehe
  • marcio amoroso
    43.1k
    Definitivno bi najbolje bilo da Jurić procijeni da mu treba i isplati klauzulu heheDudu

Možda bi se složio sa tobom kad bi taj novac uložili u momčad ili u infrastrukturu. Sve dok Bog dragi ne zna gdje novac nestaje ja navijam da se nitko tko nam može donijeti imalo koristi proda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.