• Beowulf112
    422

Nismo mogli.Vidim da transfermarkt spominje cak 6 milja eura.Sumnjam da smo mi nudili blizu toga.Mozda 2-3..rekord je rog od 5 milja ali je igrao u nasoj ligi..ocekivalo se da ce uspjet..ovako bacit 5-6 milja za nekog vani je dosta riskantno..mnogi propadnu i ne snadu se
  • Bosna86
    12.6k
    5c0cfgu09ydbmfmq.jpeg

Ljetna sniženja su počela
  • Krizy
    64.2k
    Prema 24h, Dinamo će otkupiti Mišića za 1.3 milijuna eura.
  • vjeko1701
    21.4k
    Po meni dobar posao.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Po meni također. Mišić je jako dobar igrač i nakon bolesti polako dolazi na svoju radnu temperaturu.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ali u istom članku piše da se vraća Gojak i da odlazi Majer.

Ja iskreno nemam pojma šta s Gojakom napravit. Može li ga se uopće prodat? Ima li ga smisla ostavit?
  • marcio amoroso
    47.5k

Gojak je meni uvijek bio dobar i zahvalan igrač. Mislim ipak da je plan da ga se proda, ali ja osobno nebi imao ništa protiv da bude u kadru.
  • Dudu
    2.8k
    Istice mu ugovor za godinu dana, ne vjerujem da ga itko zeli, a ni da nama treba..
  • Kwedi
    3.9k
    Govorimo o igraču koji je kod Bjelice bio odličan, standardan u reprezentaciji... Čemu podcijenjivanje?
  • marcio amoroso
    47.5k
    I ja ne znam zašto jednog Gojaka nitko nebi želio? Pa čovjek je moderan vezni igrač i igra u oba pravca. Itekako ima klubova koji žele Gojaka, siguran sam u to.
  • LovroZG
    1.3k
    Ako stvarno otkupimo Mišića, za Gojaka jednostavno neće bit mjesta. Pored Ademija, Jakića, Franjića, Mišića i Bulata nema smisla još i Gojaka držat, makar bi bio zahvalna zamjena.

A i vjerojatno smo računali na otkup Torina pa se sad ti novci od Gojakove prodaje moraju "nadoknadit".
  • Dudu
    2.8k
    Kad kažem da ga neće nitko, mislim za 6-7 milijuna eura koje se planiralo utržiti, ako će ga davati za milijun-dva, uzet će ga netko sigurno :D

a što kaže Lovro ne vidim smisao produžavanja ugovora i zadržavanja u momčadi kad su Ademi i Jakić standardni, Franjić projekt kluba, plus kupio si Mišića i Bulata..

Mišić po meni bolji igrač od njega, a Bulat i Franjić su potencijal da se uzmu za njih te cifre koje Gojak očito neće donijet.

Definitivno bi najbolje bilo da Jurić procijeni da mu treba i isplati klauzulu hehe
  • marcio amoroso
    47.5k
    Definitivno bi najbolje bilo da Jurić procijeni da mu treba i isplati klauzulu heheDudu

Možda bi se složio sa tobom kad bi taj novac uložili u momčad ili u infrastrukturu. Sve dok Bog dragi ne zna gdje novac nestaje ja navijam da se nitko tko nam može donijeti imalo koristi proda.
  • Bosna86
    12.6k
    Zaboravljate Burtona... Ogroman broj igrača na toj poziciji
  • Beowulf112
    422
    Gojak je vise nego korektan igrac.Nama je pokidao zivce u nekim tekmama jer je zicere fulao a to su bile bas napete tecke i sitnice su odlucivale.Sad mi pada napamer benfica.Ono je trebao pospremit.Ali ako stavis sastrane njegovu realizaciju on je sasvim dobar igrac.Cak i daje dosta golova za svoju poziciju.Samo eto pokidao nam je zivce u nekim kljucnim tekmama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.