Ma to je bilo sarkastično. Sve si rekao s landmarkom, isto sam napisao i prije, lijep stadion je gradska turistička atrakcija, Zagreb to očito ne želi, oni vole svoje strašilo.vrtić košta kao malo veća obiteljska kuća - međutim našim političarima je i to problem.
bolnica se počela graditi, ali su isti ti političari zaustavili gradnju i nikad je nisu nastavili, gle čuda - isto se dogodilo i sa stadionom. — db-izbjeglica
Ne vidim ijedan razlog zašto bi tome bilo tako.stadion nakon 60 ili više godina sigurno opet biti zrel za rušenje — xavier
Grad ove veličine bi trebao sam napraviti stadion kojeg koriste svi gradski klubovi u ozbiljnom rangu. — Aggro
Inter i Milan su godinama dijelili stadion najnormalnije — Aggro
Ali inzistiranje da Zagreb ima tri konkretna stadiona je malo fulano. Trenutno, nemamo niti jedan takav. Na Maksimiru je prije i Zagreb igrao. Nije to neki ne znam kakav problem — Aggro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.