• Mihaljević
    15.2k
    Zagorac je golman ko što je i Suba bio u Hajduku — Mr Anderson

Glupost čista , ni blizu.
  • Mr Anderson
    22.7k

Jako blizu, ako ti misliš da bi on trebao biti prvi golman onda je to glupost na kvadrat.
  • LovroZG
    1.3k
    Zagorac igra 2-3 tekme po sezoni i u svakoj drugoj zasere gol. Stavit njega na gol ne bi donijelo niš dobroga.

A i ne bi bilo zgorega pomirit se da Nevistić, iako kvalitetan golman, nikad neće bit razina Livija. Ne možete od njega očekivat takve reflekse i branjenje čuda. Livi je bio sami vrh u tom segmemtu.
  • Mr Anderson
    22.7k

Neće on nikad biti ko Livi, ali da se barem vrati na razinu kakav je bio u Rijeci, to bu bilo super.
  • LovroZG
    1.3k
    A bilo bi super i da nije zadnjih godinu dana prosjedio na klupi i da je prije odlaska Livija malo branio u HNL-u, al jebiga.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    To očekujem. Poraz mu znači otkaz, neće previše kemijati sa sastavom... — boem

Ja mislim da je ova utakmica upravo za kemijanje, ostaviti Nevistica na golu definitivno. Zasto ovo kazem zato sto Istra dolazi skroz u drugacijoj formi nego inace, uvjeren sam da nam ni u ovakvoj nasoj formi ne mogu previse. Ne pamtim kad su bili blizu pobjede na Maksimiru osim onda jednom kad je jos Garcia bio trener i dok je Beljo igrao. Probat nesto novo, uvjeren sam da cemo dobiti ovo kakogod. Njima idu jako teske utakmice, Loksa ih je dobila tako da.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Hmm, tko bi rekao da golman koji nije branio godinu dana, a i ono što je branio godinu prije je obilježeno kiksevima, nije baš idealan kandidat za klupsku jedinicu? :chin:
  • Fanboy
    3.1k
    Meni Čavlina izgleda jako dobro, također za mladu reprezentaciju je isto vrhunski branio. Livi je apsolutno svjetska klasa i teško bilo tko može u njegove "cipele". Međutim, Nevestić ne ulijeva povjerenje dosadašnjim nastupima. Sad tek dolazi na površinu koliko je Livaković golova obranio, a ti se naravno ne računaju pa su ih svi uzimali zdravo za gotovo, secirale se najmanje greške. Ista stvar i u reprezentaciji, da nije bili Livakovića protiv Brazila popili bi 5 komada...Još mi ne ide u glavu da takva klasa nije moga u bolji klub od Turske.
  • Praskaton
    6.3k
    Pozicija golmana nam je trenutno najmanji problem u klubu
  • vjeko1701
    30.3k
    Slažem se. Neva nije Livi al kad se sjetim ko je sve stajao na golu Dinama...Uostalom, i dalje vjerujem da on ima prostora za napredak i da bi mogao biti dobar. Zaboravlja se da je Livi cijeli svoj staž u Dinamu ipak imao stabilniju obranu ispred sebe a i da on sam nije od prve utakmice bio ono kaj je bio kad je odlazio.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Hmm, tko bi rekao da golman koji nije branio godinu dana, a i ono što je branio godinu prije je obilježeno kiksevima, nije baš idealan kandidat za klupsku jedinicu? :chin: — San Lorenzo

Ali isto tako nije da ni Zagorac brani jer vidim da je par ljudi zagovaralo njega za golmana sutra. Dodje nam na isto.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ne razumijem zašto nije bilo klasične presice.?
  • San Lorenzo
    24.6k

Ima slobodnih golmana koje se moglo dovesti...ostati na Nevistiću i Zagorcu je višnjica na torti budalaština koje nam je četveročlana uprava servirala pod 'planiranjem'.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Nevistić nije kriv niti za jedan gol u Prištini i ne znam zašto je on uopće tema nakon te utakmice. Valjda se ide logikom da su svi krivi pa treba onda i po golmanu oplesti. Ili ga krivimo zbog toga što nije Livaković pa ne može obraniti sve situacije 1 na 1?

Ne treba vjerovati u ove priče da će se izokrenuti svlačionica i da će protiv Istre igrati Sosa, Kaneko, Vrbančić, Rukavina i ta ekipa. Igrat će prvi sastav Nevistić - Moha, Bernauer - Perić - Ljubičić - Mišić - Bulat - Baturina - Vidović - Emreli - Drmić. Znači od promjena očekujem Bernauera umjesto skandalozno lošeg Šutala i eventualno Ademija ili Sučića umjesto Bulata. Ovo ostalo ovisi o ozljedama.
  • Jaro
    13k
    sukrivac je za drugi. Potpuno se uklopio u tragikomicne reakcije Sutala i Perica. I Peric i on zatvaraju moguce fantomsko dodavanje prema sredini/drugoj strani...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.