• scooniepenn
    4k
    Sto se tice strmine, nakon 3. etaze San Sira i opcenito penjanja na tu tribinu, sve ostalo mi je ravno kao Slavonija.
  • mali M
    7.4k
    Na "Ajmo sad svi purgeri moji" ekipa ce letit 10 redova dolje :sweat:NitkoBitan

Moja noćna mora :lol:

da se ovdje napravi anketa da bi vecina dala palac gore, a ne kao ti palac dolje. To je poanta.scooniepenn

E o ovome govorim.. kao i kolega koji je uzeo predah krivo ponovo pretpostavljaš. Vjerojatno bi među prvima dignuo palac gore... Za stadion kao takav... Ne sviđa mi se dizajn, ne sviđa mi se amaterizam oko izvedbe, ali ću među prvima kupovati karte i dolaziti gledati Dinamo. Jednostavno stalno krivo pretpostavljate... Meni su to kruške i jabuke..
  • fakin
    368
    Danas se igra zadnja utakmica na staroj Kranjci. Hvala joj na svemu
  • miro
    6.2k
    Igra se još 22.4. sa Šibenikom
  • fakin
    368
    Isprike onda, negdje sam procitao da odma nakon Uskrsa su bageri tamo. Onda zadnji nogometni vikend na staroj Kranjci :)

I Slaven se oprasta

IMG-20250418-154640.jpg
  • LA BOMBA
    31
    Ako želite strme tribine onda bi trebali izgraditi južnoameričke "lože" sve okolo, ovo ti je naklon 90.

161462203_980541442353133_4931624018196806366_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=cc71e4&_nc_ohc=4wztW9yoqFcQ7kNvwFyE4LE&_nc_oc=AdltVk4Y3waWv9esoiDDEcSk22NYMljbc5dZqcHlt509tjCWj6cLsmOWvDGkGmpTUu_Zs8laQRLG7L96SJgBVzR_&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fmbx3-1.fna&_nc_gid=Vn20nLEIXD2FZ4lmcl0Pvw&oh=00_AfHJm2iyotpkmflUGPWuFrb1hEi3jrEiMUgM8kueyDnODA&oe=6829C393

JJA3Y7DP3ZCN3I4JU25RSULKRQ.jpg

299743073_400719118835906_8739297844869621966_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=6ee11a&_nc_ohc=JhleduJDEWEQ7kNvwFp4QlV&_nc_oc=AdmlA-Ad10874AWIX63DuBg8EnaJIr-iLCqsjukuGGY6F9dSxaCmt3DbI6ejtvREq0qPDbpjmK_mN__WnQdtiOPm&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fmbx3-1.fna&_nc_gid=cXp9wYnEfd-r973PDDsekA&oh=00_AfFVDKRXxyMViVnVN21vYMteuUQhf4A8ImA4ExjZCh5ScQ&oe=68083437
  • scooniepenn
    4k
    Ovo izgleda kao karipski kruzer, a ne stadion.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Gledam utakmicu Varazdin - Hajduk i ono do sada prakticki nisam obracao pozornost na to ali ta istocna tribina je nesto slicno sto mozemo ocekivat za BBB na Kranjci (odnosno istok Kranjce)?

Solidno strmo, kapacitet cca 4000... mislim da je to to. Bas fino odzvanja kad ljudi navijaju, jos ce Kranjca bit koliko toliko "zatvorena" :ok:

Vecinu tekma ta tribina u kadru... ma milina. Nagledat ce se ludi diljem svijeta boysa :blush:
  • SAS1987
    17k
    Gledam utakmicu Hajduk - Varazdin i ono do sada prakticki nisama obracao pozornost na to ali ta istocna tribina je nesto slicno sto mozemo ocekivat za BBB na Kranjci?

Solidno strmo, kapacitet cca 4000... mislim da je to to. Bas fino odzvanja kad ljudi navijaju, jos ce Kranjca bit koliko toliko "zatvorena" :ok:
    NitkoBitan

Mislim da ne, prema renderima bi tribina trebala biti malo strmija a akustika će biit neuspredljivo bolja zbog krova i zatvorenosi prostora.
  • fakin
    368
    nadam se samo da ćemo te 2-3 sezone na Kranjči igrati ligu prvaka. onda će to biti poseban doživljaj kad na tako mali i akustični stadion dođu najbolje svjetske momčadi.
  • Patak
    3.3k
    Jel se mogu zatvoriti one rupe na uglovima sa tribinama? Dobilo bi se na akustici a povećao i kapacitet stadiona.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Cudi me da to citam od tebe koji govori da ce se vrlo lako rec i da je ova Kranjca Dinamu dovoljna.

Inace bas sam jutros prosao kroz slike engleskih stadiona koji slove za jedne od najboljih i ovakva Kranjca izgledom dere sve njihove kapaciteta 10-15 tisuca. Mozda nepopularno - ovakva Kranjca sa unikatnim krovom (odnosno nacinom "zatvaranja" kompletne strukture) ce bit pravi bomboncic. Malo baca na Bernabeu stil.
  • Hnlovac
    1.8k
    Da se i ja pridruzim raspravi

Vidim da su se lijepile slike bournemouthovog stadiona i slažem se, Kranjca baš ima stih manjeg engleskog stadiona, a i kao što kolega kaže, apsolutno dere te stadione tog kapaciteta u Engleskoj

Zapravo izgleda podosta konkretno za taj kapacitet. Pristran sam, al ovo mi izgleda baš dobro, još je i pogled na zapad koji drži manje ljudi od istoka zbog loža
    b5850b58e1f6de8988f4.png
    Znam da gotovo ispada glejzanje, al mislim da je ovo najmonumentalnije kaj su mogli napraviti s takvim kapacitetom

Da je krov viši od ovog- tribine bi izgledale premalo (ko stadion u ljubljani)
    Sto-ice-31523159192.jpg
    Stadion u ljubljani ima 44% veći kapacitet od Kranjče
  • Liks90
    2.8k
    16 038 je kapacitet, da se kranjca spoji, gotovo sličan kapacitet bi bio…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.