• Plavi-9
    785
    Evo i novi rok koji je bio 05.02. će biti pomaknut
  • Dudu9
    1.4k
    ne vidim baš da kritizirao hdz jer do sada kurcem nisu mrdnuti za stadion bilo koji a na vlasti i lokalnoj i državnoj drmaju već 30 godina svaka im čast na doprinosu jer su sposobni, dok nesposobni senf treba ove godine otvoriti radove na stadionu kranjčevićeva, pa naravno treba mu jebat mater pederu nesposobnu, samo ti nastavi svaki dan pisat neće krenit gradnja, nesposobni su itd, nadam se da ćeš se barem maknuti kad kreni gradnja ili ćeš i dalje srat jer drugo neznaš
  • mali M
    6.6k
    samo ti nastavi svaki dan pisat neće krenit gradnjaDudu9

buraz, ponavljam ti, nemoj lagati, ja nigdje nisam napisao da neće krenut gradnja... prestani stvarati lažni narativ kad to nitko nije rekao.. I ponavljam, nađi gdje sam napisao da hvalim vlast zadnjih 30 godina za neizgradnju stadiona..
    čitati sa razumjevanjem, jer kad si u emociji očito fulavaš dio gdje sam ti napisao da su istu porciju dobivali i Francek i Bandić oko laganja za stadion.. ali ti stalno okrećeš na narativ nekakve žrtve i da je senfić jadan, a gle koliko je napravio.. Pa bravo za njega, imao je nulu za mjerilo i on je došao do 7%.. Ajmo svi kolektivno pljeskati i kleknuti na jedno koljeno...

da ćeš se barem maknuti kad kreni gradnja ili ćeš i dalje srat jer drugo neznašDudu9

lose-lose for me :lol: prodaješ malo wordplay da nemrem nikak ispast pozitivac a? :lol: sve oke dečec, ja nemam problem primiti kritiku, ali je i dati kad je zaslužena..
  • NKDZ86
    2.8k
    van politiku sa stadiona! ko hoće nek gradi, ko neće, neće!
  • rokikaciga
    198
    Jedno bez drugog nejde jer nemamo privatni kapital koji će to sve isfinancirati.
  • Bosskovitz
    14.3k
    zašto je tebi okej da su ovi obećali stadion i nisu ga napravilimali M

Zašto je tebi okej potpuno ignorirati realitet situacije? Pišeš kao da su rekli da će napraviti stadiona i onda nakon izbora odlučili da ipak neće te odustali od svega, a ne kao da se radi o projektu koji je vrlo očito u realizaciji, ali se realizacija odužila zbog nekih uglavnom objektivnih razloga. Ne razumijem taj sklop u kojem stavljaš znak jednakosti između obećanja na kojem se ne radi i koje se sigurno neće ispuniti te obećanja za koje su dani nerealni rokovi, ali se na njima očito aktivno radi.

da nisu trenutni ciljali trenutak početka gradnje na nove izbore (što sam tvrdio od početka i vidi čuda, tako i ispada) već smo mogli biti u gradnji...mali M

Opet ulazimo u tvoju spiralu ignoriranja argumenata, ali jasno ti je da "već smo mogli biti u gradnji" ne može biti odgovor na "zašto misliš da smo već mogli biti u gradnji?"? Krećeš od premise da onima na vlasti više odgovara da radovi krenu pred lokalne izbore nego da su krenuli prije godinu dana pa sada bili na pola - ali to je potpuno pogrešna premisa. "Upravo pred izbore krećemo graditi novi stadion" naprosto nosi manju političku težinu od "Stadion se gradi, pogledajte iza mene obrise tribina" i ne mogu smisliti ni jedan razlog zašto bi Tomaševiću kašnjenje politički odgovaralo.

Zato sam te i pitao "što bi to značilo kako nema problema da se isti čas krene raditi, ali se eto iz nekog razloga ipak ne radi?" jer je tvoja teza bila da je Grad već ranije mogao sve napraviti, ali nije jer im ovo politički odgovara. Taj dio mi nije jasan, koji dio se tu mogao zaobići - natječaji, žalbe, dodatna objašnjenja, izmjene projekta? Zvuči mi to kao nevjerojatno kompleksna prevarantska shema Možema koja uključuje i privatne tvrtke i državne institucije, a sve kako bi se došlo do nečega što zapravo Možemu - ne odgovara.

P.S. Nisi "od početka tvrdio da se trenutak početka gradnje cilja na nove izbore" jer si se doslovno kladio kako se neće krenuti raditi prije izbora. Gubiš se malo.
  • mali M
    6.6k
    sve je kako tko vidi.. nije uopće kompleksno i nevjerojatno kad sami sebi moraju davati dozvole kao i kako mjenjaju GUP.. Kašnjenja se i događaju zapravo zbog ovih kako ti kažeš realnih objektivnih razloga kao žalbe i slično pa se komplicira sve..

Nisi "od početka tvrdio da se trenutak početka gradnje cilja na nove izbore" jer si se doslovno kladio kako se neće krenuti raditi prije izbora. Gubiš se malo.Bosskovitz

kako to misliš "gubim se malo" :lol: čuj ti ovo :lol: :lol:
    uvijeti oklade su jasni i od toga ne bježim.. tada sam stao iza toga bez obzira što je jasno da sam iskarikirao, ali slažem se, kako sam se izrazio da ukoliko TT krene sa bagerima 1 dan prije izbora i ima riješenu problematiku za Maksimir jasno je kao dan da si dobio okladu.. Već vidim da ćemo imati problem oko ovoga za Maksimir jer nije ništa zapravo još riješeno osim da je Crkva dozvolila tj dogovorila kombinaciju. I sad, tebi je sva problematika za Maksimir riješena bez ijedne dozvole i projekta.. možemo pitati dečke ovdje iz struke da li je sva pravna problematika riješena ako si nabavio zemljište... malo ćemo se tu boriti, ali ajde, dočekajmo bar izbore i Kranjču pa ćemo dalje...
  • Bosskovitz
    14.3k
    nije uopće kompleksno i nevjerojatno kad sami sebi moraju davati dozvole kao i kako mjenjaju GUPmali M

Uvijek se oko tvojih upisa na ovu tematiku suočavam s internom borbom jer ne želim dopustiti da se sulude teze koje veze sa stvarnošću nemaju pišu po Zoni bez reakcije, a isto tako ne želim voditi s tobom ovakve rasprave jer argumentirana rasprava s tobom je nedostižan ideal.

Puno si toga napisao, ali još uvijek nisi odgovorio na jedino neretoričko pitanje koje sam ti postavio: koje argumente imaš da možeš tvrditi kako se stadion već mogao graditi (ili biti dovršen), ali gradska vlast to namjerno odugovlači i stopira da bi s radovima počela pred izbore umjesto da pred izbore već ima gotove dvije tribine?

Ignoriraš sva ostala pitanja, odgovori barem na ovo.
  • ivanzg
    274

Ne smije odgovorit da ne ostane bez sendviča sutra za gablec od Hermana ili Lovrića
  • mali M
    6.6k
    ne razumijem, pa doslovno sam ti odgovorio sam ti na ono pitanje...
    o znači: da nisu uskoro izbori i da nije bitno nabijanje političkih bodova preko prozivanja šta je ilegalno, ne fer ili nepravedno ili kako se nije napravilo obećano u mandatu i da cijelokupnoj gradskoj politici paše da se stadion izgradi, već bi bili u "drugoj" fazi gradnje... Ili hoćeš reć da ima realnih problema i zbilja s pravom se proziva grad?
    da nisu trenutni ciljali trenutak početka gradnje na nove izbore (što sam tvrdio od početka i vidi čuda, tako i ispada) već smo mogli biti u gradnji...
    da nisu izbori, ovi hohštapleri iz oporbe ne bi ni spominjali stadion nego bi pustili da se gradi kao i sve ostalo...
    mali M
    jedino ti imaš problema sa mojim argumentima jer ih ne prihvaćaš.. to ne znači da nisu argumenti... evo ponovio sam ti odgovor kada očito padneš u neki delirij kad vidiš moj upis pa oslijepiš.. to je tvoj problem.. eto znam da ima dovoljno ljudi koji nemaju problema sa mojim razmišljanjem, ali eto, ti si očito mjerilo istine pa ispadne da ljudi nemaju argumente sa tvojim besciljnim jadikovanjem... vjeruj mi i meni je nedostižno da s tobom vodim argumentiranu raspravu jer si sljep i gluh kad vidiš moj nadimak i ne očekujem nikada nekakav konstruktivan argument i nažalost, jako me rijetko razuvjeriš...

Ne smije odgovorit da ne ostane bez sendviča sutra za gablec od Hermana ili Lovrićaivanzg

evo ovo je produkt tvojeg beskrajnog jadikovanja i stvaranja narativa da svatko tko išta propituje oko stadiona je dio suprotne političke opcije.. sam uvlačiš politiku svojim okolišanjima, a ovakvi likovi ti onda plješću i daju jaaaako argumentirane upise...

Nećemo se složiti boss, molim te prestani "spašavati" forum od upisa koji ti se ne sviđaju jer se nisu svi tvojeg mišljenja... bilo bi lijepo da poštuješ tuđa mišljenja, ali eto... neznam, možda malo previše očekujem... ajmo se mi vratiti na prethodni dogovor i ti udaraj po svojim narativima, ali zaobiđi jednostavno (kratki skrolić mišem) moje upise i ne brini, nisu svi bedasti da se nemogu obraniti od tuđih zločestih upisa, nemoraš svakome biti odvjetnik ili spasitelj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.