samo ti nastavi svaki dan pisat neće krenit gradnja — Dudu9
da ćeš se barem maknuti kad kreni gradnja ili ćeš i dalje srat jer drugo neznaš — Dudu9
zašto je tebi okej da su ovi obećali stadion i nisu ga napravili — mali M
da nisu trenutni ciljali trenutak početka gradnje na nove izbore (što sam tvrdio od početka i vidi čuda, tako i ispada) već smo mogli biti u gradnji... — mali M
Nisi "od početka tvrdio da se trenutak početka gradnje cilja na nove izbore" jer si se doslovno kladio kako se neće krenuti raditi prije izbora. Gubiš se malo. — Bosskovitz
nije uopće kompleksno i nevjerojatno kad sami sebi moraju davati dozvole kao i kako mjenjaju GUP — mali M
jedino ti imaš problema sa mojim argumentima jer ih ne prihvaćaš.. to ne znači da nisu argumenti... evo ponovio sam ti odgovor kada očito padneš u neki delirij kad vidiš moj upis pa oslijepiš.. to je tvoj problem.. eto znam da ima dovoljno ljudi koji nemaju problema sa mojim razmišljanjem, ali eto, ti si očito mjerilo istine pa ispadne da ljudi nemaju argumente sa tvojim besciljnim jadikovanjem... vjeruj mi i meni je nedostižno da s tobom vodim argumentiranu raspravu jer si sljep i gluh kad vidiš moj nadimak i ne očekujem nikada nekakav konstruktivan argument i nažalost, jako me rijetko razuvjeriš...o znači: da nisu uskoro izbori i da nije bitno nabijanje političkih bodova preko prozivanja šta je ilegalno, ne fer ili nepravedno ili kako se nije napravilo obećano u mandatu i da cijelokupnoj gradskoj politici paše da se stadion izgradi, već bi bili u "drugoj" fazi gradnje... Ili hoćeš reć da ima realnih problema i zbilja s pravom se proziva grad?
da nisu trenutni ciljali trenutak početka gradnje na nove izbore (što sam tvrdio od početka i vidi čuda, tako i ispada) već smo mogli biti u gradnji...
da nisu izbori, ovi hohštapleri iz oporbe ne bi ni spominjali stadion nego bi pustili da se gradi kao i sve ostalo... — mali M
Ne smije odgovorit da ne ostane bez sendviča sutra za gablec od Hermana ili Lovrića — ivanzg
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.