• Zvonkec
    445
    Ovo je isto odraz vođenja ekipe našeg krasnog trenera ako ti ne uvedeš disciplinu ako ne kažnjavaš igrače za kašnjenja nedisciplinu nezalaganje onda se dečko koji je sigurno mislio da će biti projekt kluba a na kraju dobiva po 25 minuta tu i tamo i koji je očito nezrela osobnost tako ponaša. Dečko bi se pod trenerom koji uvede jasna pravila i dosljednost ili primirio ili bi trenirao s juniorima
  • veselko tenžera
    6.2k
    ovo potpisujem, samo bih volio vidjeti snimku je li bio aut.
    Bio ili ne, to Stojkovića ne opravdava ni sekundu. Ima te na piku, utakmica daleko od gotove i ne smiješ napravili onakvu glupost. O prvom žutom nema govora, uvjerljivo prvi došao do lopte i čak povukao noge unazad da ublaži neizbježan udar kad je skužio igrača.
  • rokikaciga
    7.8k
    Ma mislim da je on zivac kao sto je bio i Super Mario Balotelli kao klinac pod Mourinhom. Vec sam napisao, jedna poznata anegdota je da je Mario zaradio zuti u prvom.poluvremenu i na poluvremenu je Mou govorio Mariju 13 od 15 minuta da ne dira protivnicke igrace, ne ulazi u defenzivne duele, da igra samo s loptom. 5 minuta kasnije ovaj dobije drugi zuti. Isti kurac i Stojke. Zivac i dok se on ne smiri ili sam ili uz pomoc sportskog psihologa on nema kaj traziti u prvih 11 ili ispred Vidovica.

Zna da ima zuti i namjerno napuca loptu.
  • mlinchica
    4.4k
    Ali kaj sad, razapet dečka?!
    Baš si je smislio napravit glupost opet protiv Gorice, da se malo piše o njemu, ne.. :roll:

Dečko je još jako zelen u glavi i stožer ga je trebao dovesti u red. Ak nemreš balavca od 22 godine, kak ćeš vodit malo jače dečke?!
    Non stop se piše o iščašenom ponašanju naših igrača.
    Pa di je “aj, aj, captain” da ih postavi na mjesto?
    Nemamo autoritet na klupi i zato imamo izgubljenu vojsku.

Luka je dovoljno mlad da ga se može shendlat i ispravit, a sigurna sam da ga malo jači autoritet na klupi može sredit.
  • Goncalo Santos
    2.6k
    balavci su kategorija od 16 godina, 18 plafon nek bude, ovaj igra 6. seniorsku sezonu i zaraduje ozbiljne novce.

Ako se on s 22 godine krevelji onako svaku utakmicu na odluke suca, dzabe mu sav talent. To sto je on balavac po ponasanju je iskljucivo njegova krivica i nema trener ista s tim.

Razumijem da si od malena cijeli zivot u nogometu samo, da su skola i neke druge stvari bile sporedne, ali za ovakvo ponasanje nema opravdanja. On ce se ovako ponasati i sa 30 godina, ne pokazuje nicim da ce se opametiti.

Prvi crveni mogu shvatiti, zuta minuta, dogodi se svakome, ali ona kreveljenja ponavlja stalno, zato i padne crveni kad pocnes s vremenom i suce iritirati.
  • hardek
    7.6k
    Zna da ima zuti i namjerno napuca loptu.rokikaciga

Par minuta nakon žutog, Pavičić zaustavlja Stojkovića u kontri. Stojković se ustaje iste sekunde i dok trči u napad dobacuje nešto Ercegu. Kova ga je tad trebao zvat i polit vodom po glavi jer se znalo da neće dobro završit
  • db-izbjeglica
    19.4k
    neću ništa pisati dok je glava vruća...
  • Zvonkec
    445
    je nisam pametan vidović krene u prvoj protiv vukovara nakon kaj je igrao i u varaždinu 15ak-20 minuta u vezi i kaj dobijemo onakvo besramno šetanje po terenu. Da imamo trenera u 27. minuti je morao biti zamjenjen u vinkovcima. Već sam negdje napisao izgleda da po pravu opciju za 10ku ili ofanzivnu 8icu moramo skočit do koprivnice i izkeširati kolko treba za jagušića. S druge strane kakav nam je trener možda bi kod pravog trenera obojica davala ono što mi svi mislimo da bi trebali
  • miro
    8k
    ali to je napravio zato što je bio čisti ful na njemu za koji je Pavičić po ranijem kriteriju trebao dobiti žuti. Ja bih isto popizdio da netko na meni na silu gradi autoritet
  • hardek
    7.6k
    Znači riskirao bi drugi žuti, a na drugoj strani je sudac koji te već isključio ove sezone? Ne misliš li možda da je logičnije biti miran ko bubica pa možda na kraju tekme popričat sa sucem? Ne kužim logiku ič mak na konac ako te netko već uzeo na zub, šta možeš dobiti s time kad su tenzije već povišene
  • miro
    8k
    Ma slažem se da se ponaša ko derište i neću ga branit zbog gluposti, ali ovo je usred tekme nakon što ti lik da žuti za prvi start (na loptu) i onda ti ne svira faul na drugoj strani
  • Sajla
    15.2k
    ali tu fali kapetan s autoritetom koji će to reći sucu i drugi iskusni igrač koji će maloga maknuti od te situacije. a ne da klinac bezveze servira Ercegu razloge zbog kojih će ga isključiti. vidi se da dečko ima problema s ponašanjem, onaj prst na ustima protiv Milana i slične stvari koje radi u svakoj drugoj utakmici - treba mu brzi i radikalni preodgoj.
  • miro
    8k
    treba mu brzi i radikalni preodgojSajla

Slažem se 100%
  • cibona
    7.1k
    Danas je bio posebno bahat. Bio sam njegov zagovornik, ali što je previše je previše. Cijelo vrijeme radio je djetinjaste grimase goričinom golmanu i bacao glavu na njega kad god je on išao raspucati loptom rukama. Teško je bilo za gledati. Preodgoj pod hitno.
  • Crni86
    17.7k
    tu fali kapetan s autoritetom koji će to reći sucu i drugi iskusni igrač koji će maloga maknuti od te situacijeSajla

Izvaden je upravo za stojkovica, a misic… misica se to ocito ne tice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.