• Zagi
    11.4k
    Pustimo sada žuti.
    U elementima potrebnim za igranje te pozicije je loš. Jako loš.
    Ovo ovako ne ide. Nadam se da će se Zajc brzo spremiti ili tražiti neko drugo rješenje.
  • don
    15.5k
    nitko, ali nitko me ne može uvjerit da je Stojković za prvih 11, odnosno da nije bolji kad uđe sa klupe i donese energiju.
  • Paggini
    67.3k
    Stavi ga na krilo, neka tamo igra. Pokretljiviji je i vižljastiji na krilu, njegove pete i ostale riskantne akcije imaju manje štete na krilu, ima više prostora na krilu. Stavi ga na krilo, a u sredinu Vidovića ili Villara.

Nisam uvjeren u to da on ima predispozicije dirigirati i kontrolirati igru na 10ki. Danas se to jako dobro vidjelo, kao i protiv Rijeke, nije on tip igrača kao Baturina, Olmo, Mišić pa i Petković koji će držati loptu, znati kad treba smiriti, a kad treba povući. On nema, čini mi se, taj osjećaj koji je predispozicija za tako odgovorno mjesto.

Ne mislim da je divlji igrač, ali mislim da bi puno više mogao dati na lijevom krilu, koje nam je i ovako deficitarno. Vidović mi se čini smireniji igrač, ima tu kontrolu lopte na malom prostoru.
  • Crusades
    18.5k
    Na proljeće je imao vrlo dobre nastupe i statistike na desnom krilu, ili ga daj tamo ili na lijevo krilo, za vezu nije.
  • Maki2
    840
    Ma Vidovic je bolja desetka od Stojketa i ne moze me niko uvjerit u suprotno. Treba mu se barem dat sansa, a Stojkovica bi ja gurnuo na desno krilo jer su mu kretnje prirodnije i moze se dobro snac u tom desnom meduprostoru kad kombinira sa tom visom osmicom (Ljubicic).
  • Goncalo Santos
    621
    Trebao bi dobiti villarov tretman par utakmica na klupu jer si on malo previse osilio i umislio, od gestikulacije prema sucu do ponasanja prema suigracima.

Apsolutno ne opravdava povjerenje koje mu se ukazuje, malo na hladenje na klupu da vidi da nema predodredenih prvotimaca.
  • Orc123
    13.1k
    Vidovic bi bio dobar u sredini da ima obaveznu igru u obrani u vezi....nije on tip koji ce se vracati u obranu, to Stojke puno bolje odradi. Ja bi probao Stojka na lijevom krilu a u sredini Villar ili Zajc.....
  • Mlađi referent
    14.1k
    Potpuno se slažem s kolegom Pagginijem u smislu pozicija Stojkovića i Vidovića, i sam to zagovaram od početka.

Ipak, moram bit iskren i reći da ni loša forma Stojkovića, a ni Vidovića nije do njihove pozicije, u mom pogledu. Njihove odluke na terenu, reakcije u ozbiljnim prilikama, odgovorna igra… jednostavno nisu na razini u ovom trenu.
  • Zagi
    11.4k
    Njihove odluke na terenuMlađi referent
    A ne, nebumo tu gurnuli zajedno i Vidovića. Ovo je Stojkovićev problem.
  • Mlađi referent
    14.1k

Ti nemoj, ja ću ih gurnut
  • miro
    7.4k
    Tako je, dok je Vidovićev problem tromost.

Ja obojicu volim kao igrače i oni dobro funkcioniraju kad su zajedno na terenu. Čim jedan izađe, naša lijeva strana ne postoji, u smislu opasnosti po suparnički gol
  • Paggini
    67.3k
    Potpuno se slažem s kolegom Pagginijem u smislu pozicija Stojkovića i Vidovića, i sam to zagovaram od početka.Mlađi referent

Ono sto mene osobno brine jest da se ta konstelacija nije NITI JEDNOM isprobala na pripremama - jedan na krilo, jedan na 10. I jos se Vidovicu da ta famozna desetka na dres :lol:

Kao, bar probaj....
  • Mlađi referent
    14.1k
    Kao, bar probaj....Paggini

Kovačević be like.

Ali najgore je što se toliko logičnim čini *barem probat* bržeg i vižljastijeg igrača na krilu umjesto tromijeg :rofl:

IMG-0288.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.