• Crni86
    13.3k
    tak je, nije bilo trenera pa je trebalo pitat senatore kako cemo to izvest kaonsto se do sad radilo. Vjerojatno je bilo zajebano kaj nisu imali ko tovari nekam otic da se napeni zapale koju.

Ili jos bolje mozda trebao je sve stihijski bez plana…

A sta zna petko, sta su kova i zvone dogovorili u 4 oka? Nije li kova reko da su se zajedno dogovorili da priroeme budu dugacke jer dolai velika smjena.
  • cron1ck
    1.8k

don't kill the messenger
  • Crni86
    13.3k
    nije to islo tebe, nego na njegovo razmisljanje
  • jedan u nizu
    14.3k
    Onda je valjda i ocekivao da kada trener dobije otkaz, ima slobodno do postavljanja sljedeceg trenera.

Jer tko ce voditi treninge ako nema trenera.

Mozda su zato i busili trenere, da imaju vise slobodnih dana tijekom sezone.
  • Jurki
    18.7k
    Ovo za pripreme ne kuzim.
    Znaci pripreme su pocele 18.6.
    Nakon testiranja i lijecnickih otislo se 28.6. u Sloveniju, u Sloveniji su bili 2 tjedna.
    Nakon toga su u rezimu treniranja kao da je natjecateljska sezona.
    Koji je Petku kurac?

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/popis-igraca-za-ljetne-pripreme-u-sloveniji

Sve je to dan dva plus minus u odnosu na sve ostale klubove ukljucujuci i one koji ne igraju Europu.
    Konj neumni.
  • NB86
    16.9k
    Stojkovic mora bit projekt kluba, najbolji igrac hnl-a na proljece, po meni bolje proljece i od fruka imao uz to moze pokrit 3 pozicije (oba krila i desetk), jednostavno mora igrat
  • deda
    39.1k
    1. zapovijed kluba

Projekta kluba nema do kluba samog. Nemaj drugih projekata do kluba.

Amen
  • Borovljanin
    252

Floskuletina. Stojković je na terenu pokazao da je top igrač. Svaku utakmicu je pokazao klasu, ne mogu se sjetiti utakmice u kojoj nisi vidio da je “unutra”. Mlad i izgleda ambiciozan do boli, treba ga se istrpiti iako ne vidim neku pretjeranu manu u njegovoj igri koju bi trpili (pogotovo ne uspoređujući s igračem koji igra na njegovoj poziciji - barem za sada).
  • IceMan
    3.3k
    Bilo kako bilo, očekujem njegovo divljaštvo ove sezone.
  • deda
    39.1k
    Možeš ti to zvati kako hoćeš. Ja želim sustav koji stvara igrače različitih nivoa kvalitete, a projekt kluba mi je floskula i to prilično otrcana. I ne sviđa mi se uporaba te riječi jer simbolizira utrošak energije na jednu točku, a zanemarivanje drugih. Ako želiš nazvati projektom kluba stvaranje sustava to mi odgovara. Ali pojedine igrače nazivati projektima mi je ružno. Sustav treba dati nivoe igrača s kojima se onda individualno radi na podizanju sposobnosti. Prema klasama. Ako ti je A klasu drago nazivati projektom onda nek te to veseli.
  • Borovljanin
    252

Samo ću reći - da mi je netko rekao u travnju ili svibnju da Stojke neće biti u prvih 11, pomislio bih da smo ga ili prodali ili je potrgao ligamente ili smo doveli Salaha… Stvarno ne vjerujem da je prošle sezone, ili čak za vrijeme ovih priprema, Lisica pokazao više od njega. Ali gle, teren je mjerilo. Ne sumnjam ako i ove sezone pokaže da je među najboljim igračima kluba da neće igrati.
  • deda
    39.1k
    Meni se Luka čini kao ok, vrijedan i skroman dečko i ne sumnjam da može uz dodatni rad puno napredovati, a to nesumnjivo znači prvih 11 Dinama. Start ili nestart od 1. minute će ovisiti o protivnicima tj. sustavu igre.
  • Jurki
    18.7k
    svi igraci, pa i Stojkovic krecu od nule.
    On, pa i Lisica i svi ostali budu dobili dovoljno prilika i siguran sam milijardu posto da niti jedan igrac u krugu prve momcadi nebu zakinut za prilku da se dokaze.
    Kresanje momcadi na 14-15 imena nas je i kostalo karambola prosle sezone i siguran sam da se to ne desilo opet.
    Prva momcad nisu oni koji ce istrcati u Osijeku vec 20ak igraca koji su i dalje tu.
    Sezona je jako duga, puno bu utakmica i rotacija bu puno.
    Svi igraci su u 5 deka i nekog iskljucivati zbog prica ili napisa u zvrljotinama na papiru/portalu je idiotizam.
    Da se i jednog igraca u postojecem kadru šikanira na bilokoji nacin, taj bi bil ili prodan ili bi dobil papire jer ne zadovoljava određene kriterije.

Pitam se ljudi dragi, kad ste poceli pratiti nogomet da se roster jedne ekipe krese na prvih 11 i par zamjena.
  • Borovljanin
    252

Ma uopće ne vjerujem u to da se igdje, ne samo u nogometnom klubu, počinje od nule… Kao, Mišić je npr trebao na treninzima i tekmi protiv Brava pokazati da je taj. Pa znaš valjda koliko ti taj igrač vrijedi. I ovdje kao da pričamo o malom Jakiru ili Vareli. Pa znamo kakav je Stojke igrač. Ne vidim zakaj bi se sumnjalo u njega. Ulazi u sezonu kao naša mlada zvijezda. Kazem, budemo kroz sezonu vidjeli kak će sve izgledati. Konkurencija je definitivno veća i to me veseli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.