• Zambatine škude
    3.3k

Ima Stojković nešto bezobrazno u sebi, ne ulazim u to kome se sviđa, a kome ne, ali ovo protiv Milana je teško vađenje iz konteksta.

Znači branič ga diže i galami prvo na njega da je simulirao, maše rukama prema svima, a onda zove suca da pokaže Stojkoviću žuti i unosi mu se u facu. Tek kad je bilo jasno tko dobiva karton Stojković to radi. Potpuno isprovocirana reakcija.
  • rokikaciga
    267
    Baš se vidi da neki ljudi nisu udarili loptu niti na školskom
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Svojim postupcima ili ponašanjem Stojković nije naštetio ekipi niti rezultatu ni protiv Milana ni danas. Ne znam, svi imamo svoju percepciju, meni je drago da je drzak, ofenzivni igrači moraju imati drugačiji karakter
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Stoji da je to stvar perspektive.

Ja samo pričam o tome da je on reakcijom namazano (i pohvalno) iznudio drugi žuti/ crveni i da je trebao tog Musaha ispratiti lijepo pod tuš pogledom i to je to. Dobili smo što smo htjeli iz te situacije i ideš dalje.

Meni se ne sviđaju takve stvari i nisam jedini. Ako je nekom to super, nek izvoli, sve jasno.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Zna li itko što je, i kome, zapravo Stojković gestikulirao danas? Na TVu je bio kratki isječak gdje se vidi da nekom nešto gestikulira, ali nemoguće je shvatiti kontekst. Prave se konstrukcije s premalo informacija.

Inače, kad nema Ademija cijela ekipa ima stav "ovce na klanje". Par situacija gdje su Osječani danas zaslužili žuti ili ležali bezveze, naši šute kao gluhe kuje i Pajač samo izignorira.
    Kad su dvojica od ovih mahnula rukama dao im je korner kojeg uopće nije vidio, nadoknadu je produžio 20 sekundi iako se od 8 minuta igralo 4. Zašto i ne bi kad se naši na terenu ponašaju kao da ih za sve to boli k.

Ne volim ni ja primitivna ponašanja, ali kad si time bombardiran moraš zauzeti stav. Stojković je jedan od rijetkih koji stav ima, sve i da ga nekad pokaže na krivi način što protiv Milana sigurno nije slučaj, a za ovu situaciju ima premalom informacija.
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    U redu je, vidim da će se se stvoriti neka glupa histerija i da bih ja mogao biti zaslužan dobrim dijelom.

Moj sukus je da ja stvarno ne volim takva ponašanja i ako se te stvari zamjeraju jednom Ristovskom, koji itekako zna pretjerat i bit seljačina, ja imam pravo reći da mi se ne sviđa da je na nekakvom tragu toga jedan naočit dečko i potentan nogometaš kakav je Stojković. I to dva puta u dvije tekme.

Uostalom, totalno nebitno, poraz se piše i ovako i onako.
  • Paggini
    36.6k
    i ako se te stvari zamjeraju jednom RistovskomTongo Doumbia

Pokušavaš povući paralelu s ponašanjem Ristovskog, ali kad se Ristovskom zamjerilo kada se nasmijao ironično sucu? Kada mu se zamjerilo, recimo, ušutkavanje nekog igrača nakon što je taj Ristovski izborio drugi žuti i opasnu situaciju? Kada im se zamjerilo što nekom padavičaru iz Hajduka rukama pokazuju da se digne? Nikad.

Ristovskom i Ademiju se zamjera kad uđu u fizički konflikt s drugim igračima, dobiju žuti za prigovaranje ili svojim ponašanjem unose nervozu na terenu kada gubimo.

Stojković niti jednim svojim potezom nije dobio žuti, nije ušao u konflikt s igračima, nije se nikome unio u facu, nego je pokazao zdravu dozu drskosti, da je mali "fakin", što je, po meni poželjno za igrača Dinama, pogotovo domaćeg dečka.

Torrente je imao puno snažnije reakcije protiv Milana, pa se to gleda kao nabrijavanje.
  • Crni86
    7.6k
    klinac od 20 godina treba bi ponizan kad ude u prvu ekipu dinama da. Treba bit zahvalan na takvoj prilici i napravit sve sto je u njegovoj moci da se sto bolje iskaze. Fokusiranje na druge, gestikulacije, pricanje sa protivnicima u tome svakako mlaodm igracu ne pomazu vec odmazu.

Drkost se na terenu pokazuje da gurne kroz noge suparniku, da prode protivnika u nekoj nemogucoj situaciji, da pokaze muda, da zastiti suigraca, da ne dopusta na sebe u svoju ekipu, a ne da ko klinac od dve i pol godine utisava protivnika koji se zali sucu. Dugorcno ce ga takav stav kostat njegovog razvoja, imamo ne mali broj primjera igraca wanna be superstara pa ih evo nigdje, pitajte corica, halilovica, murica, brodica i ekipu kako im je.

Meni je stojke top igrac, vjerujem da je i dobar decko, tezak teret nose svi ti decki i svatko se sa time nosi drugacije. Ne zelim samo da negdje krivo skrene svojim putem. Na stranu ovo danas sa sucem, to mi je skroz normalna reakcija i skroz bezazlena, vise se vezem na onu reakciju protiv milana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.