• Haza
    7k
    Cijenim svaki današnji upis na ovu temu, nema smisla se dalje raspravljati, konstruktivni su komentari. Ja Luki želim sve najbolje, i da bude danas sutra Dinamova desetka. Ne želim da ispadne da sam hejter, ili da imam protiv njega nešto osobno.
    Prije svega mu želim da napreduje taktički.
    Međutim, ima Luka puno posla, neka zasuče rukave on, ali bogme i Bjelica, SD i cijeli klub.
  • Paggini
    29.5k

Kasno je za ovo, upisujem te u Luka Stojlović Haterzz Club sekciju foruma.
  • BBB Mataa998
    2k

Samo u prvom poluvremenu koliko se sjecam su bile dvije lopte koje je dao prekratko i vecinom da igrac kojem je upucena “pogine” kako bi ju osvojio. A bilo je tog jos. Nije bio kriminalno los kao sto neki tvrde ali nije ni odigrao na svjetskom nivou kako to vi prezentirate
  • Captain America
    18.7k
    Ponavljam se, ali ovo mu je povratnička sezona i ne očekujte čuda. Dečko nema glavu pozitivnog luđaka Kačavende pa da ide kao na motoru nakon teške ozljede, a nije prošao ni pripreme.

Dosta vas je podržavalo Pjacinu povratničku sezonu u Rijeci prije nego dođe nama pomoći. Luka će tu povratničku sezonu odraditi ovdje, a od iduće sezone od njega očekujem konkretan učinak.
  • ShanKu
    1.1k
    Dečko dobro izvodi kornere, to mi se sviđalo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.