• miro
    9.9k
    od 10.10. nadalje :wink:
  • ElDorado
    15.1k
    Na svakoj tekmi neki od igrača ima ciklus. Stojke ga izgleda ima permanentno ove sezone.
  • Crni86
    24.9k
    samo kad to budeDroljo

Kad cemo imat igru. Bez igre nece ni Beljo dugo moc ovako povlacit i pitanje je kad ce stat. Pa ocemo onda i po Belji udarat i pitat se pa do kad vise?

Po meni je glupo ista pisat o bilo kojem igracu kada sustav ne postoji. Da li to bio stojke, neki stoper, lisica, orsa ili netko peti.
  • Droljo
    32.1k

Ako može ivanušec na klasu, beljo također, stojke bi mogao taknuti loptu u prvom poluvremenu bar. Unatoč treneru i igri koje nema. Onako na kvalitetu da dotakne loptu u 45 nogometa gdje igra protiv lokomotive sa brojem 10 na leđima.
  • Masto
    2.4k
    Igra na strani di su inace lisica i vale standard, znaci nema s kime odigrat
    Il ga prebaciti na drugu stranu il cekat da neko od desnih krila dode sebi, pogotovo polažem nadu u dania jer se almena isto ne pokazuje zasad nekim pojačanjem a na topica se ne računa očito
  • Crni86
    24.9k
    kad si u formi na klasu mozes sve, kad nisi sustav je taj koji ti mora dati sigurnost i vratit te u zivot. Ili cemo mjenjat igrace kao carape pa ih prodavat cim ispadnu iz forme i mjenjat novima?

Jucer ti ivanusec koji je doso prije 2 tjedna najbolji igrac. Svaka cast Luki na kvaliteti, ali je isto tako dobar pokazatelj stanja i atmosfere u ekipi.
  • Droljo
    32.1k
    Nije stojković izlazni junior da mu se titraju jaja. Igraj stari i bori se. Ne bude ih magija izvukla iz krize nego rad, trud i zalaganje. Ponovno velim, unatoč treneru! Nismo igrali sa arsenalom da ti sakriju loptu...
  • Crni86
    24.9k
    slazem se, ali opet ponavljam bez sustava i taktike puno je teze izac iz krize.

Momcad izvlaci pojedinca iz krize.
  • Pavinho
    649
    10.10. Desetka daje gol
  • Droljo
    32.1k

Livaja? :snicker:
  • Pavinho
    649
    sto se mene tice moze autogol :lol:
  • ksapi
    9k
    Mi smo dobrim dijelom u krizi u odnosu na proljeće jer su Zajc i Stojković pali u formi. Kao da smo tada imali ne znam kakvu igru, gotovo sve je išlo na individualnu kvalitetu, trener je isti, a i dobar dio momčadi
  • BiP1MD
    88
    Nemamo, barem je tako bilo receno na jesenskom clanskom danu. Boban je rekao da on nije za to, jer ako nekome treba psiholog da bi igrao u Dinamu, onda nije igrac za Dinamo. Tim rijecima.

Meni jedna nevjerojatna cinjenica, da u danasnje vrijeme klub nema zaposlenog psihologa koji bi igracima bio stalno dostupan, a po potrebi i obavezan.

Govorim opcenito, nevezano sad za Stojkovica

Ovo mi je nevjerovatno da se u jebenoj 2026. na ovakav način može razmišljati.
    Treba možda njemu psiholog jer gdje god je bio se uspio posvađati pa razići (u Milanu, u UEFA-i...) a za Stojkovića je i sam rekao da je "malo divlji" pa je već jednom bio na izlaznim vratima. A prošle sezone u više navrata su crvendaći padali i protiv Vukovara pa onda zbog prigovaranja, napucavanja lopte onda i protiv Genka kad ti igranje u Europi visilo o niti...

Što više razmišljam, to mi više ima smisla ono na što bi se prije ljutio u vezi nepozivanja Stojkovića, Mišića i Belje zbog slabije kvalitete HNL-a.
    Stojković je NESTAO otkad su svi protivnici provalili kvalitetu Dinamovih krila s kojima se nije potrebno zamarati. Samo zatvori ovu sredinu punu živčanjaka, lupi flastera da nervira Stojkovića i mogu prdnut na rosu 90 minuta. On ionako nije mogao a ni sada ne može izdržat više od 55-60 minuta HNL tempa.
    Iz aviona se vidi da pojedinci imaju psihičkih problema. Onaj Kačavenda se skroz zaboravi da se nalazi u nogometnoj utakmici i vodi nekakve osobne ratove s protivničkom ekipom.
    Zajc kao da igra s Rubikovom kockom a ne loptom.
    Beljo se pak malo staložio i uozbiljio pa mu je poziv u repku baš dobro sjelo. Trpa ko lud a i Dinamova se kompletna igra oslanja na njega i inspiraciju pojedinaca (od sustava ni s nakon 15 mjeseci, već prežvakana tema 100 puta).
    Dok nema Hoxhe u igri ipak malo i prodišu jer nisu prisiljeni njega futrat s loptom 20 puta da upropasti svaki napad pa ga svi samo gledaju kako se vrteći oko svoje osi bori kako izvesti onaj šut desnom nogom.
    MPV igra kao Roberto Carlos dok ovoga nema u igri da sve zaustavlja i guši svojom solo utakmicom.

Desno daj Bože da mali Dani ozdravi i bude nešto od njega jer Almena mi se sve više čini kao igrač razine Hajduka. Nadam se da griješim.

Za Mišića ću samo ovaj svoj citat od prije 2 tjedna ostaviti jer mi se ne da ponavljat a ionako vrijedi za skoro svaku utakmicu.

Mišić je cijelu sezonu u lošoj formi i lošem filmu. Nije dobro imati kapetana momčadi koji stvarno često griješi pa iz ničega nastaju opasne i panične situacije, a kad ispadne naivno iz igre se ponekad niti ne potrudi potrčat natrag u obranu. Češće to bude đoging kao aktivni promatrač a ono u Puli na dodavanje Oršića je previše. Naljuti se, širi ruke, a uz to je i nervozan i grub kad mu ne ide.
    Nema ni autoriteta kod sudaca i ne pravi se pritisak na profesionalan način kad je vidljivo da "nisi tu".
    Ne mislim naravno da bi trebalo kao tovari da se svi bacaju i vrište od bolova na kontakt, da 7 likova divlja i ganjaju suca kod svake odluke uz čitavu klupu koja skače, galami i utrčava u teren,
    Ali ne može se samo vrtiti glavom ili cinično smješkat na dvojbene odluke dok se sve nakuplja pa onda eksplodirati i psovati, galamiti, pa to završi kartonima.

Kakav je odnos Kovačevića s 4. sucem? Kakav je odnosn s glavnim sucem? Ja ga rijetko ili nikako ne vidim u raspravama. Ili sam lud i ne vidim dobro
    — BiP1MD
  • Dinamo-SB
    1.5k
    100 stvari nije idealno u Dinamu,ali ta dvostruka mjerila pojedinih ljudi... znaci Beljo je sam za sebe klasa i svatko je mogao osvojiti HNL. Kova nema zasluge. Ja se s tim ne slazem,ali poštivam ako netko tako misli. Ali kako onda kad Stojkovic ne igra dobro kriv je trener,Boban,mjesečeve mjene i taktičke postavke igre? Dajte se odlučite.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet