• Hebimir Strašni
    381
    Malo manje biljar trenirat, a više nogomet.
  • Marc
    1.4k
    Neka se ugleda na kolegu iz momčadi Belju i neka ova tri tjedna iskoristi za rad na sebi i da se vrati u formu i ponovno na vrata reprezentacije. Izgleda da ga je ispadanje iz lige prvaka i nepozivanje u repku totalno sjebalo. Ako ovako nastavi zavrsit ce u arabiji. A ako se trgne moze zavrsiti u ligama petice. Glava je zajebana stvar.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Kod Stojkovica nema vise ni onog osmjeha na licu i zaigranosti. Potpuno potonuo, skoro pa nezainteresiran. Pogled puno toga odaje.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Pa jebote, jel imamo mi kakvog psihologa u klubu. Ima ih nekoliko spremnih za kauč u uredu i remont u glavi.
  • Zg123
    4.7k
    Gdje je i sta radi mentalni trener Luka Bjelica? Imao bi na pretek posla u nasoj ekipi
  • Xpert1992
    1k

Koliko ja znam, nemamo. Sama cinjenica da nemamo mi je nevjerojatna.
  • DerHerrKool
    1.9k

Strašno. Iz aviona se vidi da su kod njega i još nekih problemi psihološke prirode. Bar danas to više nije stigma. Ne kužim.
  • Yovitssa
    1.1k
    Ovo stoji. I danas kod Beljinog drugog gola nije ni trepnuo. Vidi se na snimci. Niti je slavio, niti krenuo prema strijelcu, ništa... Totalno strano tijelo u momčadi već par utakmica.
  • Marc
    1.4k
    Mislim da bi nam definitivno trebao jedan sportski psiholog. Imao bi posla i sa Stojketom i sa Kačom, a i sa Mišićem.
  • Marley
    5.9k
    Nemamo, barem je tako bilo receno na jesenskom clanskom danu. Boban je rekao da on nije za to, jer ako nekome treba psiholog da bi igrao u Dinamu, onda nije igrac za Dinamo. Tim rijecima.

Meni jedna nevjerojatna cinjenica, da u danasnje vrijeme klub nema zaposlenog psihologa koji bi igracima bio stalno dostupan, a po potrebi i obavezan.

Govorim opcenito, nevezano sad za Stojkovica.
  • vjeko1701
    29.7k
    ako nekome treba psiholog da bi igrao u Dinamu, onda nije igrac za DinamoMarley

Tu se ne mogu složiti. Nismo najbogatiji klub na svijetu pa da imamo pristup samo najboljim igračima sa minimalno mana. Dok god je tako, moramo gledati da imamo sve moguće načine da te moguće mane umanjimo a to može biti i problem padanja pod psihološki pritisak.

Dobro to zvuči u teoriji ali u praksi bi volio pragmatičniji pristup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet