• Mali Zeus
    22.2k
    Svoditi sve na kadar je besmisleno. Iole pošten trener treba od postojećeg kadra napraviti nešto. Dinamov kadar bi trebao biti bolji tj. slabiji je puno u odnosu na neke momčadi otprije, a opet sigurno nije tako slab da gledamo onakvu igru i da svaku tekmu strepimo hoćemo li izgubiti.
  • Dudu9
    2k
    Ja ne kužim zašto na forumu gurate da moraju igrati igrači sa klupe tipa Max ili Perković pa on je placen 2mil ne igra kod 3 trenera, mlad je potencijal za zaradu a opet igra stariji Perić pa zar vama nije logično da je onda na treningu Perić bolji i zato igra, koliko god pisali da je loš kakvi su tek ostali onda, pomirite se sa tim da smo kupili loše igrače zato i nam je takva situacija.
  • Jaro
    12.8k
    jbg, logicno nam je i da stopera igra stoper, beka bek, a Baturina ili Emreki da ne zavrse na krilu...
  • Dudu9
    2k

Sve ti jasno kad vezni igra beka kakav je onda tek bek, ili kad bek mora na stopera
  • Sajla
    24.4k
    bilo bi logično kad bih vjerovao da ovaj stvarno na treningu nešto vidi i na temelju toga donosi takve odluke. po toj logici su Marin ili Kulen na treningu jako dobri? ne velim da je Perković novi Maldini, ali u mladoj reprezentaciji ipak nešto igra i to nije izgledalo baš toliko loše. ako su igrači koje trenutno stavlja u lošoj formi i gubimo utakmice - što je najgore što se može dogoditi ako ih promjeni, da gubimo i s novim igračima? tako ćemo bar 100% znati na čemu smo, ovako samo nagađamo.
  • mali M
    10.7k
    tako je.. nemogu ni ja shvatiti ljude koji stalno ko papagaji ponavljaju da je očito na treninzima neznam šta, a gubimo utakmice ili u najboljem slučaju igramo očajno.. jedan puta kada si napravio rošadu sa tim "ljenivcima sa treninga" smo ekšuli igrali dobro i pobjedili.. jedan puta kada si na pozicije stavio igrače koje su stvarno njihove, ekšuli smo izgledali na nešto. najbolje mi što takvi kao ti @Dudu9 uzimaju za mjerilo trenere koji su dobili otkaze radi kriminalnih rezultata, a i zadnji juri prema ponoru, al eto, oni očito savršeno procjenjuju da im je na treningu na beku bolji Ljubičić nego Miha ili Perković.. nemoj me zezat... da Dinamo gazi, a mi se bunimo zašto ne igra Perković ja bi uzeo u obzir tvoje argumente, ovako samo treneri svojim rezultatima dokazuju da nisu dobri, a ti te trenere uzimaš za mjerilo.. više mi se čini kao da samo panično braniš Jakira, koji me baš jako razočarao...
  • Noel
    25.4k
    Kako Uprava i Vlatkica i Mumija stoje iza dotičnog a Biščana kao projekt kluba dugogodišnji potjerali tako lako. Da se razumijemo prvi sam bio za Biscanovu smjenu kao i sada za Sergejevu. Nisam niti za stalno mjenjanje trenera al po meni sadašnji trener ničim nije pokazao da bi trebao bit dugoročni projekt. Biščan je barem osvojio ligu i superkup ovaj nemože povezati dvije pobjede i dobije uredno porcije od amatera. Kojem u 180 minuta u dvije utakmice ove godine u Splitu protiv Hajduka sa Rijekom i Dinamom nije napravio ozbiljniju šansu. Ne vidim potencijal u tom čovjeku..
  • Mihaljević
    15.2k
    Ako Perkovića ne vidim u prvih 11 nema smisla više za Jakira... Perković je defanzivno odličan i krpa sve rupe koji naši stoperi naprave. Kadar je loš i to mu nitko ne može osporiti... Ali Kule u 87+min , Vidovića izvadi to je pročitanije nego prva Čačićeva izmjena Špikić-Menalo oko 79 minute.
  • Dudu9
    2k
    Perkovića doveo Čačić i vjerovao da je doveo dobrog igrača, jer je prodao Lauritsena da bi na kraju ni kod njega nije igrao, pa ni kod Biščana, kod kojeg je i pripreme odradio a ne igra ni sad kod 3 trenera, i onda sa foruma mi vidimo da Perković zna a 3 stručna stožera to ne vide jebe lud zbunjenog, najbolje ne trebamo ni imat trenera kad su nesposobni nek članovi kluba glasaju prije svake utakmice ko di treba igrat.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Sajla Perkovića doveo Čačić i vjerovao da je doveo dobrog igrača, jer je prodao Lauritsena da bi na kraju ni kod njega nije igrao, pa ni kod Biščana, kod kojeg je i pripreme odradio a ne igra ni sad kod 3 trenera, i onda sa foruma mi vidimo da Perković zna a 3 stručna stožera to ne vide jebe lud zbunjenog, najbolje ne trebamo ni imat trenera kad su nesposobni nek članovi kluba glasaju prije svake utakmice ko di treba igrat. — Dudu9

Imaš pravo, nek Ljubičić igra beka.
  • Paggini
    99.5k

I to bih se složio s tobom, da nije sve utakmice u kojima sam ga gledao, uključujući i mladu repku izgledao dobro. Ne sjećam se nijednog njegovog kiksa, propusta i sličnog. Drugo je Sosa, za koga sam siguran da je loš (a takve infose dobivam i od izvora koji su povezani sa trenutnim stožerom), dok Perković ni po čemu nije pokazao da je išta lošiji od Ljube na beku, što bi značilo da dobijemo Ljubu u vezi, što je jebeni plus
  • Orc123
    17.4k
    Nisam znao da mozes ocijeniti igraca na temelju trenaznog procesa. Neki igraci na trening izgledaju brutalno a ukake se na tekmi, tako i obratno. Naravno samo kod nas je moguce nekog otpisati na osnovu treninga ili na uzorku od 2 tekme. Zato i jesmo tu di jesmo da nam igraju oni koji su na uzorku od 20-30 utakmica losi ali su nasi pa nek igraju. Zazo smo tu trenutno di jesmo!
  • Dudu9
    2k
    Igrao je kod Biščana u mladoj repki pa valjda ga on najbolje zna, i opet mu nije dao ni minute
  • Sajla
    24.4k
    Paggini ti je sve napisao. Perković je samo primjer, ali najizraženiji. za sve stopere i igrače koji su ove sezone igrali lijevog beka možemo nabrojati brdo kikseva i loših poteza. na svoje oči smo se imali prilike uvjeriti da nisu u formi ili da nisu razina koju želimo u Dinamu. a igraju... idemo radije istrpjeti ne toliko dobrog LP/stopera na tim pozicijama umjesto da tamo guramo veznjake i desne bekove, a njih staviti tamo gdje daju najviše. da imam povjerenja u trenera da zna što radi (i ove koje si nabrajao koji su bili prije), ne bih ništa rekao. ali više nemam...
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Paggini Igrao je kod Biščana u mladoj repki pa valjda ga on najbolje zna, i opet mu nije dao ni minute — Dudu9

Bišćan je imao svojih krivih poteza, a očito ih ima i Jakirović.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.