• NKDZ86
    3k
    Čovjek nema pojma, ideje, nema muda i vrijeme je da bude bivši. Nadam se samo da se traži trener pa da to i bude.
    Sramota kako igramo, svi se stisli...
  • Maki17
    246
    Mogao je u petak vidjeti kako se igra obrana, ovo je smiješno
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Bjelica je do 70. minute imao nulu proriv cityaCrni86

Ako se dobro sjećam imali smo čak i jedan ozbiljan napad di je Olmo prešao skoro do njihovog šesnaesterca i da je umjesto šuta dodao lijevo Oršiću ovaj bi išao sam na Edersona i ko zna kaj bi bilo. Ne znam, možda krivo pamtim, ali zvoni mi u glavi neka takva situacija. Čak mislim da je to bilo pri rezultatu 0 0...
  • tp1997
    990
    Dobro pamtiš, samo loptu nije imao Olmo nego, naravno, Petković (svatko drugi bi dodao) koji je trebao dodati Olmu.

Bilo je tu i par kornera, prekida. Nebo i zemlja za ovo danas.
  • Crni86
    8.2k
    imao si jasnu ideju i viziju. Ovdje nema nit ideje nit vizije. Ovdje radimo greske koje smo i prije radili. Greske koje smo radili i protiv tovara i protiv quarabaga samo kaj je sad na drugoj strani neko ko to kaznjava.

I zgubit cemo i nije problem zgubit. I da zgubimo 5:0 al da su se jebeno pomucili za tih 5 golova, a ne da igras bumkercinu u kojij je netko konstantno saaaam. Pa zakaj igramo bumker onda? Stavi 3,4 igraca na centar i eto. Isti k bumo u obrani ko sa ovim njegovim postavkama. Bar bumo opasniji.
  • Big Daddy
    1.4k
    Koga umjesto Jakira???
  • puxigadjurdja
    2.1k

Bjelica i jedino Bjelica
  • Big Daddy
    1.4k
    Mislis da se nije previse zamjerio mnogima?
  • Ali
    2.5k

Braća Kovač su slobodni !

Sad ih mozemo i platiti, a oni su bili dio ovog Bayerna koji nas samara u svim parametrima...
  • Sibirski plavac
    3.6k
    I zgubit cemo i nije problem zgubit. I da zgubimo 5:0 al da su se jebeno pomucili za tih 5 golova, a ne da igras bumkercinu u kojij je netko konstantno saaaam. Pa zakaj igramo bumker onda?Crni86

Upravo tako. Cigani su lani zabili cityju na etihadu, Kopenhagen je ovom istom bayernu uzeo bod u Munchenu, Union je držao Real na nuli sve do devedesete minute i to na bernabeu sve dok se nije ukazao Bellingham. Kako su svi oni mogli barem nešto pokazati, a mi izgledamo ovako kako izgledamo?...
  • Big Daddy
    1.4k
    e to mi se svidja
  • Big Daddy
    1.4k
    jer te ekipe imaju hrabrog trenera i kapetana koji tu i tamo potrci.
  • Crni86
    8.2k
    zato jer su imali igru. Imaju mehanizme i samim time iz toga prozlazi hrabrost. Nazalost mi nemamo igru, a samim time izgubis i hrabrost.

Mi cemo slusat trenercinu opet sa izlikama kako su ovi svemirski brod ovo ono. Da dragi jesu. Nije nitko ocekivao da ces ih pobjedit. Ovekivali smo da cete prikazat tu igru o kojoj ti pricas, mehanizme i sl. A tocno i to ste prikazali, jednu veliku i okruglu 0. Ogoljeni si do kraja. U manjim tekmama se mozes skrivat iza petka, pjace, batija i sl. Tu se vidi sve. Na zimu ocekujem novog trenera.
  • Zagi
    9.3k
    Jebalo te uživanje.
    Ja ne uživam u ovome.
  • Crni86
    8.2k
    Eto da se moze, kad igras. I kaj sad? Ocemo plakat sad zbog prvog pol?

Jebote jakire…..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube