Po onom jučer prikazanom ja imam osjećaj da ne dopire do momčadi. Osim toga imam osjećaj da čovjek misli da je na klupi Gorice i da je minimalan poraz na Poljudu skroz ok. ↪Mali Zeus — marcio amoroso
Ne mislim biti nikome odvjetnik, ali malo je izjava možda ispala nespretna. Novinar pita boji li se otkaza, a Jakir je odgovorio da je ovo drugi poraz u osam utakmica do sada... — bongo
Tim više što smo par tekmi prije ovog izgledali dobro. — Mali Zeus
Koje smo tekme izgledali dobro? Rudeš i Ponikve? Pa to su amaterske momčadi. Slaven nam je složio dvije zicerčine i samo sreća nas je spasila da ne primimo gol na 0-0 i na 1-0. Osijek dobra? Pa visili smo kao lusteri. Jedina dobra utakmica koju je Dinamo odigrao sa njim je Sparta kući, a kako se adaptirao na uzvrat u Pragu smo svi vidjeli. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.