Ma šta se mi imamo kome pravdati? — PlavaSlavonija86d
Pa barem nazovi njihovog sportskog ili vlasnika, reci - Jakirović nam je glavni kandidat. Tu nam je napeto, još danas trebamo trenera. Znamo za klauzulu, upravo smo ga pozvali na pregovore u Zagreb. To mi je neki minimum kaj bi kao klub napravil. — vjeko1701
Naravno, gore mi je napravio Jakirović (ako je istina da nije ni ništa nikome rekao prije nego je to klub objavio na društvenim mrežama) — vjeko1701
Sva ova naklapanja o moralnosti dolaze od pretpostavke da Miško nije ništa znao... — San Lorenzo
To da nismo nazvali je izjavio Mišković. Ja njemu ne vjerujem doslovno ništa. Ne valja ljude ocjenjivati po izgledu, ali njemu na faci vidiš da je varalica. — marcio amoroso
Najgore je što mu moraliziraju pravednici i koji bi prodali rođenu majku za titulu. — marcio amoroso
Slažem se da nije postupio bajno, ali njemu je to životna prilika, a sve se odigralo u sat vremena. — marcio amoroso
(ako je istina da nije ni ništa nikome rekao prije nego je to klub objavio na društvenim mrežama) — vjeko1701
Jel Graham Poter otišao iz Brightona za Chelsea , je. Zašto? Bolja ekipa. — PlavaSlavonija86d
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.