• E46
    1.3k
    ok onda bolje sutit pa gledat kako se klub srozava na razinu gorici, samo civilizirano.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Ekipa srozala klub ove sezone na 25to mjesto u Europi. Stvarno mi se svida ovo srozavanje.

A kaj se tice prvenstva osvojili ne osvojili ove sezone bumo iduce, lekcija je naucena.
  • Sibirski plavac
    4.7k

Eh kad se sjetim kako smo se srozali nakon titule Rijeke 2017. i kako su nam teške godine uslijedile... :fear:
    Igrali s nekakvim Trnavama, Plzenima i Anderlechtima....
  • Fan
    950
    Ali inače, što vrijeme dalje ide, to si više razmišljam...ima smisla da Dinamo sada ne izlazi s informacijama van, ispali bi kompletno jadni i bezidejni, kao da do sada već nismo dovoljno takvi.
    Zašto? Pa sad je svima jasno, doduše samo spekulativno, da su nas zasad svi ozbiljni kandidati, ako ih je uopće bilo osim Macie, odbili. Kandidate kao Giraldi, koji nisu radili po 2 godine, nije teško pronaći i to se ne bi trebalo smatrati uspjehom. I kako bi sad bilo da izađemo s informacijom "Nismo još odabrali SDa jer ih ne smatramo dovoljno kompetentnima" (što ste onda radili 2 mjeseca?) ili "Evo, izabrali smo SDa, Giraldi" (a frajer je truba)?
    Moja neka optimistična pretpostavka je da su takvi ko on trenutno C ili D opcije, ako baš nikog drugog ne uspijemo dofurat i da se pokušava privući nekog normalnog, jakog kandidata, koji bi zbilja mogao unaprijediti Dinamo. A zašto se nije odmah išlo po takve ljude? Pa valjda jer smo mislili da je Macia taj i sav fokus usmjerili prema njemu i sad kad smo dobili odjeb, treba krenut opet od 0 i zato to tolko traje kolko traje.
    Podržavam inače opreznost kod takvog izbora, ali da mi 2 mjeseca od otkaza Mariću nemamo novog SDa, barem zakaparenog, pokazuje samo svu nesposobnost ljudi koji tog SDa moraju izabrat.
    Još jedan palac dolje Dinamovom trenutnom vodstvu.
    Ljudi, mislim da ste ih ove sezone dosta skupili, bilo bi vrijeme da se prestanete igrat i počnete radit svoj posao maksimalno ozbiljno il da svoju ulogu prepustite nekom drugom. Iako se i za to bojim da bi tu osobu pogrešno izabrali.
  • MM17
    261

Pa zato ti kažem. Kreni, organizaraj!!!! Ili bi da netko drugi organizira, a ti bi se pojavio ako možeš taj dan. Fakat je ova Zona postala bolesno mjesto.
  • Eduardo
    23.5k
    Kad misliš da si sve vidio, pojavi se čovjek i mrtav ozbiljan izbaci genijalnu ideju - šatori ispred stadiona i štrajk glađu kao ultimativni odgovor na krizu u dinamu. Hoćemo megafon i transparente ili ćemo samo cupkati u mjestu i mrmljati si u bradu - “neću ni vode ni kruha dok ne dođe sportski direktor i novi trener”?

Uopće ne sumnjam da će uprava doživjeti katarzu, spakirati kofere i reći… “e, znaš šta, stvarno smo za*ebali. Idemo to popravit, eno E46 ne jede već dva dana!“

Ali ajde, možda sam ja u krivu… možda ćemo sutra čitati kako je šator pokrenuo lavinu. Kako je klub poslušao vapaje gospodina E46, kako je Zajec podnio ostavku, uprava se samorasformirala, a dinamo se preporodio - sve zato što je netko odbio jesti tri dana i spavao na JYSK prostirci kod stadiona.

Ali ajde, ti barem imaš plan… malo bizaran, malo smiješan, ali imaš.
  • BBB Mataa998
    2.3k
    @E46 kao sto ti je receno,ako nesto imas onda organiziraj,kaze se “za mnom” ako vec zelis biti taj. Organiziraj sve,prijavi policiji i klubu.
  • Jos-Optimus
    5k
    štrajk glađu je tvoje rješenje...cekaj, idem samo javiti ženi da ona danas kupi klince u vrtiću i da ne trebam ručak neko vrijeme
  • Olmic
    4.4k
    Veli Olivari dobio info prijepodne blizi giraldi, a poslijepodne Leo.. valjda od Zajeca dobije info
  • Noel
    10.6k

A Leo negdje bogu iza nogu na nekakvom seminaru. Ti novinari bi trebali društvene mreže pratit da se i informiraju malo.. moderna su vremena danas..
  • Olmic
    4.4k
    ma mislim da smo popusili i maciu i lea i giraldia
  • Dinamovo proljeće
    8

Ako će doći netko tko će se na kraju pokazati kao pogodak, nije mi žao :sweat:
  • fakin
    276
    što mislite čekamo li ovako dugo sd jer su nas odbili oni koje smo htjeli ili jer se klub htio riješiti fabia pa da novi sd dovede trenera po svojim afinitetima?
  • austrijanac
    6.4k

S obzirom da se sigurno javilo vise od 15 SDa, sumnjam da su nas odbili ako se oni nama jave...
  • E46
    1.3k
    stari ako treba zavezat cu se lancima tamo za ogradu al ovo mora prestat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.