• Fabercaster
    134
    20ak prečki i stativa, gol od prolaska u knock-out fazu, 55 šansi jesenas protiv tovara gdje si mogao vjerojatno staviti točku na i u HNL-u, desetak ozljeda i sad ovo last minute odustajanje čovjeka koji mi po opisu zvuči baš idealan.

Na stranu sposobnosti i motivacija igrača, struke, Marića, uprave, Vlatke Raiola Peras, ali jel moguće da apsolutno sve osim Qarabaga je ove sezone ošlo kontra kad je vagalo?! Pamti li itko nesretniju sezonu?
  • PetkoDaniOršaGol
    177
    Ja ne. Sve si točno pobrojao. Pa samo kad pogledaš da smo najmanje 5 puta u ovoj sezoni od prosječnih HNL napadača napravili Yamale i Haalande sa eurogolovima koje više nikad ni blizu neće postići. Golmani također. Obrane kao da su ih odjednom obuzeli Ederson, Neuer i Ter Stegen.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Pa nije Manenica blesav
    IMG-3471.jpg
  • Paggini
    44k
    I još talijan, getting the band back together
  • GOAT
    2.4k
    Znaci trener aus deutschland
  • Marktwain
    258
    Svi znamo kak je to završilo.
  • nemapredaje
    4.8k
    Šteta što su Ogiwara i Kaneko otišli
  • Noel
    10.6k

Čekaj a kaj ćemo sa Možemo u klubu?
  • El Madrigal
    267
    Momci, manite se ćorava posla. Ostavite se ustastva i gluposti. Nije mjesto ni vrijeme. Bez obzira na datum
  • Fan
    950
    Jel danas to preksutra kad dobivamo SDa ili je danas dan kad preksutra dolazi SD?
  • NKDZ86
    3.4k
    ne, za 10 dana dolazi sd glavom i bradom
  • ElDorado
    3k
    Znači sutra će Manenica biti na pressici koja je najava tekme ali neće biti još imenovanja SDa. Ovo stvarno prelazi u potpuno ludilo. Raspast ćemo se ko lubenica
  • Olmic
    4.4k
    Nakraju bu zeko sd
  • NitkoBitan
    25.1k
    Krznar je bio trener, sportski direktor i voditelj omladinske skole. Opusteno ljudi, ako smo to prezivjeli :rofl:

A da ne govorim o starom modusu operandi saltanja trenera na poziciju SDa i obrnuto.

Ono, prije nekoliko godina ljudi rijec ne bi rekli da Perkovic odradi ostatak sezone pa bude preimenovan u SDa.
  • Droljo
    14.7k

Imali smo i menadžera engleskog tipa ili tipa engleskog menadžera. Više ni sam ne znam :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.