• Fićo1986
    1.1k
    može ja cu prvi srat
  • Jurki
    16.5k
    kak moze Celje sa tankom klupom ganjati Europu i prvenstvo?
    Za dobar fajt u Europi i domacem prvenstvu moras imati i određena financijska sredstva da mores kvalitetno prosiriti roster.
    Rezultati Celja u domacem prvenstvu su realni s obzirom kak su dugo zdrzali u Europi.
    Valjda imaju 12-13 igraca s kojima moze nekakvi rezultat napraviti, a ostalo samo kaj popuni zapisnik.
  • miro
    6.1k
    Ako već toliko želimo dobrog, modernog, španjolskog trenera, onda treba poslati pozivnicu u Pulu, a ne izmišljat toplu vodu
  • Nolifer
    10.3k

Zanimljivo. I na ljeto sangrija...
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ako ima istine i tome svaka čast i onda je i logično da se to odužilo i da se čekalo na ovako ime. Kakav cv , a kbh da nije imao problema so sad u karijeri , nebo imali teorije da bude danas kod nas. Međutim , o njemu u Dinamu ću suditi po njegovim djelima i dostignućima kod nas. Šta je do sad bilo meni je nebitno. Sretno gospodinu,a i nama svima
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Riera je uzeo dvostruku krunu s Olimpijom, s Celjem trenutno ispisuje povijest u Europi, u Bordeaxu nije bio top ali taj klub je već godinama sam sebi najveći neprijatelj i nijedan trener tamo nemre puno. Također Riera u svom prvom mandatu u Celju imao postotak pobjeda 64.71%, a prije toga u Olimpiji 65,22%.

Iako bih ja radije Sancheza iz Olimpije ili Garciu iz Istre, ako već Španjolca uzimamo.
  • fakin
    183

padobranac i bezobrazan ovdje si jedino ti.

pogledaj di su trenutno zadnji klubovi u kojima je španjolac radio. gdje ih je doveo, samo pogledaj rezultate. gori od fabia.

a kakve poslove je vlaović radio nakon igračke karijere? doslovno nikakve, novi marić.
  • sport
    4.4k
    Kad je službeno objavljeno ime novog SD,nešto sam propustio?
    Ne vjerujem u ništa dok se ne slika u dresu a i onda nisam siguran :lol:
  • vlatkomarkovic
    664
    kakve poslove je vlaović radio nakon igračke karijere? doslovno nikakve, novi marićfakin

Dobro ja isto serem dosta, ali Vlaovic je očito tu da bude glorificirani prevoditelj i upoznavatelj novog SDa s Hrvatskom i klubom. Ne vjerujem da će imati ikakvu veliku ulogu.
  • miro
    6.1k
    Ovo s Vlaovićem me možda najviše brine. Koju on to vrijednost može donijeti Dinamu?
  • fakin
    183
    ma nikakve. da prevoditelj hahaha pa postoje ljudi koji se bave time. doslovno ako je ovo istina opet idemo iz šupljeg u prazno.

ako je ovo istina ne vidim ni dalje ikakav optimizam i napredak nažalost
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Dovodi se SD ljudi se brinu zasto je Vlaovic sa njim. Dobro dal ste normalni?
    gdje ih je doveo, samo pogledaj rezultatefakin
    Inace poznas kakva je situacija u tim klubovima bila prije,sto je bio cilj i stvarno vjerujes da to sve jedna osoba radi? Vecinom kad je dobro i kad je lose tu ih ne dovodi jedna osoba
  • fakin
    183
    sa zadnja dva poslodavca je završio na sudu. odlične reference. kad se zapošljavate potencijalnom budućem poslodavcu recite da ste s dvije prijašnje firme završili na sudu, odma će vas zaposliti.

ja brinem o Dinamu. meni je bitan klub. ne želim da raznorazni stranci ili domaći jebivjetri koštaju klub. dosta je bilo da Dinamo mora biti nečija žrtva. ne želim da Dinamo daje ogromne otpremnine trenerima ili da završava u sudskim procesima sa sportskim direktorima.
  • El Madrigal
    236
    valencia, liverpool, olympiacos, fiorentina, betis, leicester, bordeaux, spezia.

teška silazna putanja.
    fakin

Poremećeno razmišljanje, čovječe! Zamisli ovu uzlaznu putanju: Zaprešić, Cibalia, Zrinski, Olimpija, NAC Breda, Dinamo Zagreb! Gledaj kako taj raste... Što bi rekli na ovo?

Ili, ako već nije uzlazna putanja, barem da je konstanta: Milan AC, Borusia Dortmund, Atletico Madrid, Tottenham, GNK Dinamo ! Od 3000 zonaša njih 2900 imalo bi prigovor na bilo koga. Reci potpuni opis i ime osobe koja bi zadovoljila tvoje mišljenje o SDu u Dinamu!
  • fakin
    183

evo jedna od situacija koju je ostavio prije nego je završio na sudu s drugim klubovima:

In the meantime, this afternoon, the decision to sack Director of Football Eduardo Macia was confirmed internally. Sources indicate that this move had been in the works for sometime, with the quality of the former Leicester City operator’s output being viewed as abysmal by fans and board alike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.