• Tongo Doumbia
    6.1k
    To za FM čak i znam. Ali u ovom slučaju ne mogu točno značenje pronaći, jel bitno, nebitno i u kojoj domeni. Kažem, u Njemačkoj je istaknuto.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Nigdje nikakvih naznaka tko bi mogak biti a navodno smo vec pri samom kraju kod odabira SD-a. Jedino sto znamo je da nista ne znamo. :lol:
    Da imamo nekakvu bombu to bi vec bilo rijeseno,a opet sa druge strane mozda ce se i oduziti koji dan jer cekamo na neko jako ime.
    Sve u svemu nadam sa da ce iscekivanje sto prije proci kao i ova sezona da se zavrsi sto prije ali na prvom mjestu
  • Droljo
    13.9k
    Gdje na kraju sezone skupa sa sportskim direktorom napravis popis igraca za sljedeću godinu? Imas uvid u ugovore, tko je "home grown" i koliko mu je minuta obecano?GOAT

Znači Bukovina!
    Jbte sve znam :wink:
  • Krizy
    54.1k

Biti će old-school, samo prezimena:
    20250324-184447.jpg
  • miro
    6k
    moj glas ide ovom SD-u
  • Olmic
    4.2k
    Kaj mislite ima nade u iducih 6 dana da se predstavi ili ce se prolongirat?
  • Dinamo-SB
    196
    Tko god bio izabran za sportskog direktora čeka ga hrpa ozbiljnog posla i to ne samo onog uzbudljivog o čemu mediji pišu - odlazi li Petkovic,prodaje li se Baturina, koje zvučno ime ćemo dovesti itd.
    Malo sam pokušao površno analizirati i došao do toga da stvarno sportskog direktora čeka hrpa nepopularnog i iscrpljujuceg posla. Definitivno je potreban vrijedan čovjek i "radilica" na toj poziciji,a ne netko tko ce se slikat za medije i pričat o Petku i Baturini.
    Treba biti iskren i priznati da su tu još neki dugovi bivših uprava,a ne da je Marić za sve kriv.
    Idemo redom i to bi bila pitanja za iducu sezonu, bez ulazenja u neke vece sfere kao produzivanja raznih ugovora koji isticu recimo 2026.

Golmani
    što sa Nevisticem? Jeli ozljeda zaliječena ili ne? Ostaje li Neva dugorocni prvi izbor?
    Čavlina - posudba? Gdje i kakva? Ili ostaje i bori se za jedinicu s Nevom?
    Filipovic - vracanje s posudbe iz Šibenika i konačno postaje 2. Golman?
    Zagorac - sto s njegovim velikim ugovorom do 2026. Probati naci dogovor s njim? Probati mu osigurati neku funkciju u Dinamu?

Braniči
    Što s Mmmaeom? Ugovor je ogroman i dug. Tesko ce mu netko slican ugovor ponudit. Probati pronaći barem posudbu koja ce pokriti dio. Ili dogovoriti rastanak ili sto vec. Nece biti jednostavno.
    Dino Peric - 600k dođe jos jedna godina njegova ugovora. Okej ova sezona je bacena u vjetar ,ali jos jedna? Nije bas zanemariv novac.
    Bernauer moguce vracanje s posudbe? Prodaja? Ostanak?
    Moreno Zivkovic iz Lokse nova posudba?
    Franjic produzenje posudbe ili ne?
    Ktc novi ugovor. To se nadam da ce ubrzo biti rijeseno.
    Rile,Moha zavrsetak priče ili ne?
    Bočkaj prodaja? Posudba? Dogovor? Ostanak?

Galesic,Torrente su ajmo reci ful sigurni za narednu sezoni i desni bekovi RPG,Mikic.

Vezni red / Krila
    Baturina vrlo vjerojatno prodaja i vjerujem da ce tu biti fokus,ali ovo pisem zato jer ne treba samo to biti fokus za SD.
    Vrbancic,Bulat,Špikic- vracanje s posudbe?prodaja? Ostanak?
    Ademi - jos jedna godina ugovora dosta pozamasnog. Probati naci dogovor?
    Misic - naci zamjenu? Pavic se ipak vraca od ozljede i mozda mu je potrebna posudba?
    Mbuku - sto s igracem koji takoder ima solidan i dug ugovor. Posudba,prodaja?
    Cordoba - Posudba? Ostanak? Transfer?
    Kačavenda - sigurno nije rijesenje da dobiva mrvice minuta u ovoj fazi karijere. Posudba?
    Hoxha - mozda ce cak zeljeti transfer kao iskorak u karijeri? A mozda ipak ostane?
    Belcar - je li on zamjena za Sucica ili zamjena Misicu? Otkupiti ga?

Stojkovic i Pjaca uz Misica se jedini čine ful sigurni za narednu sezonu.

Napadači
    Petkovic - svi vec znamo da postoji realna sansa da ode. Treba vidjeti jesu to menadzerske igre ili stvsrno Petko zeli otici. U svakom slucaju dogovoriti sto je potrebno te ukoliko odlazi naravno potrebna nam je zamjena.

Kule i Kanga ja vjerujem da su sigurni iako sigurno velik dio ljudi ne dijeli to misljenje tako da i tu ce vjerojatno SD imat briga.

Izlazni juniori: koga promovirati u prvu momcad,koga i gdje poslati na posudbu?

Vjerojatno sam nešto i zaboravio i izostavio ,ali poanta je - novog SDa čeka mnoštvo posla i rada.
  • mali M
    7.2k
    pazi to si se sad samo bavio prvom momčadi. Odavno smo rekli da se moraju riješiti pojačanja, druga momčad, akademija, trenerski kadar za akademiju i drugu momčad, skautski sektor i njihov kadar... Sd-a se stalno svodi na samo jedan spektar njegovog posla. Mislim da je najbitnije sa si postavi sposobne ljude za glavne i vodeće uloge svojih sektora... Predugo mi se to razvlači i onda će se od njega očekivati da u mjesec dana posloži sve...
  • Dinamo-SB
    196
    Točno to,ja sam samo naveo kadrovska pitanja prve momčadi. Znači samo tu ima posla na bacanje.
    Ovo što ti veliš je također ekstremno bitno i također zahtjeva ozbiljan pristup i rad. Ja se nadam da buduci SD odmah vec pri potpisu ima ekipu koja dolazi s njim,nadam se da nece bit da on tek kad potpise da krece trazit svoje vodeće ljude.
    Uglavnom,mislim da se svi na Zoni i izvan Zone slazu da SDa stvarno gomila posla čeka.
    I tocno to sto si napisao, ocekivat ce se u mjesec dana sve i svasta i secirat svaki potez. Lik koji dođe ima hrpu posla,kao sto sam i napisao i neki grijesi bivse uprave ga cekaju,prva momcad kadar,akademija,skautska sluzba,Dinamo II itd. itd.
    Tko god dođe treba mu pružiti podršku. Ja cu bit skroman i reci da samo očekujem da nema preveliki ego i da ako i pogriješi- iskomunicira i prizna to direktno ili indirektno (za razliku od Marića) i nastavi radit vrijedno s nekim jasnim ciljem.
  • Olmic
    4.2k
    Moguće da su nam želje bili nerealne i svi nas redom odbili i sad nemaju ideju
  • Droljo
    13.9k
    Uvijek se možemo pokrpati sa unutarnjim rezervama ili okrenuti broj nekog vojnika kluba. :grimace:
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    čeka Majo Vlak u niskom startu
  • OsamŠest
    4.6k
    Kreću teorije zavjere, evo.. Opustite se :smile:
  • Droljo
    13.9k

Ili to ili se zajebavam malo...
    Samo opušteno... :cool:
  • Zagi
    9.4k
    Opustite se :smile:OsamŠest

Oko teme dinamovog sportskog direktora? dobra ...
    Ovo je (za mene) prva uistinu krucijalna odluka nove garniture. Prostora za pogrešku nema ni milimetar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.