• Navijač Dinama
    9.4k
    htio slagati .ppt prezentacije za IO?vjeko1701

Karikirao sam. Ne morate niti trebate moje komentare uvijek čitat i o njima razmišljat sa dozom velike ozbiljnosti.

Nisi ni ti kolega ovdje od jučer, niti ja, po forumskom stažu smo godinu razlike odnosmp u domeni smo veterana.

Chill malo, krenuo se ovdje svaki komemtar uzimat za ozbiljno.
  • vjeko1701
    13.2k
    Karikirao sam.Navijač Dinama

Znači bio si sarkastičan.

Chill maloNavijač Dinama

Drage volje. Samo to zahtjeva dobru volju svih forumaša da svojim postovima ne pretvaraju svaku temu u flaming rat.
  • Odani Zgd
    136
    Samo da SD ne bude neka legenda,vojnik kluba ili netko od ljudi koji su zadužili klub,+ ostali epiteti....netko da se dođe učiti poslu.Još najbolje da je kontaktiran Marjan Vlak
  • Bosskovitz
    15.7k
    Ne treba trošit do zadnjeg centa, ali bi trebao imat odriješene ruke, u smislu ugrubog objašnjenja, da mu se dadne određena cifra koliku može SD potrošit i da se te odluke ne moraju prije potencijalnog transfera propitkivat i ostalo.Navijač Dinama

Zato i velim, mislim da je priča o odobravanju transfera prenapuhana, odnosno radi se o nečemu što je u +90% slučajeva formalnost. SD će izvjesno imati dogovoren neki budžet i sigurno će imati maksimalno odriješene ruke unutar tog budžeta - uostalom, to je i Marić imao pa nije ispalo baš najbolje, ali je jedino logično da tako funkcionira.

To je mogućnost koja je "crveni gumb" i dobro je da postoji, nije nešto što se koristi svako malo.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    @Navijač Dinama Daj nam navedi jedan fenomenalan potez Marka Marica koji je IO odbio jer je preko 3M€? Pises samo da bi pisao i seres samo da bi srao. Zasto nisi dao primjer gdje je odbijeno onih 8-9M za Sucica? Samo lupas gluposti bez ikakvog pokrica
  • Droljo
    13.6k
    To sa granicom od 3 mil. mora postojati i to je dobro. Nek nas neki debil od sd-a uništi (namjerno ili ne, moždani, cuga, kokain, nebitno) sa dva transfera od 6-7 mil eura za neke panjeve i možemo ključ u bravu stavit.
    Znam da ovo nije realno ali mora bit mehanizam koji tako nešto može spriječiti.
  • Jurki
    16.3k
    Ja ne kuzim neke od vas.. kak ne razumijete da IO ne skautira igraca, ne vodi pregovore sa agentima i igracima.
    IO daje evaluaciju dal je Dinamu taj posao iznad 3 mil eura povoljan ili nepovoljan.
    Nebu nitko iz IO isel gledat klipove na jubito pa rekel.. ne, taj igrac nije za Dinamo.
    IO daje suglasnost o tome dal je to posao korektan za Dinamo ili nije.
  • austrijanac
    5.9k
    I IO kao takav ni ne treba imat doticaja sa sportom, nego gledat klub kao biznis isključivo.

Ovo zazivanje propasti kluba jer uprava ili IO nemaju doticaja sa nogometom je čista glupost.
  • nemapredaje
    4.5k

Ok, kužim kaj hoćeš reći, ali opet na temelju čega onda IO donese odluku jel neki posao isplativ ili ne?
  • Jurki
    16.3k
    eh da sam dio IO onda bi ti znal tocno reci.. ali moje misljenje je da prilikom amenovanja nekog posla tj dolaska igraca ciji transfer prelazi 3 mil eura.. sportski sektor elaborira IO da taj XY igrac bi bil odlicno pojacanje za neku poziciju iz tog i tog razloga i da sportski sektor smatra da je taj XY igrac top pick i s obzirom na visinu transfera i njegove place i buduceg utjecaja na rezultate momcadi.
    Ili je top potencijal u kojega se isplati uloziti novac koji ce kasnije u buducnosti taj potencijal vratiti kroz igre na terenu i buduci direktni prihod kluba kroz njegovu prodaju.
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Samo to zahtjeva dobru volju svih forumaša da svojim postovima ne pretvaraju svaku temu u flaming rat.vjeko1701

Oprosti na malo širem Offtopicu, ovo je zadnje od mene na tu temu na ovoj nepripadajućoj, ostavit cu ovdje, pa ćemo ili ako hoćeš nastavit raspravu na drugoj temi ili privatno, svejedno mi sasvim.

Uopće mi to "flaming rat" nije u planu, niti je cilj, ni to, a ni pravljenje podjele u puku i ovdje na forumu i stvarat nekakve rovovske bitke i bojišnice tamo gdje nema potrebe. Komentiram/o u sasvim u vjerujem normalnim granicama dostojne ljudske rasprave i međuodnosa, na ovoj i na onoj drugoj temi od jučer.

Ne moramo se ti i ja ili evo najbolji primjer, kolega @Bosskovitz i ja, slagat u razmišljanjima, stavovima, komentarima, al možemo i tu onda raspravu vodit na sasvim normalan, ljudski i prije svega civiliziran primjeren način kao i što i relativno jesmo u slučaju jučer i evo danas.

Da prvi imam protiv nekog posebno i ekstremno ili nešto jako kontraški na pojedinačnoj bazi, kako osoba u klubu tako i ovdje na forumu, jednostavno bi se odjavio, ne bi pratio klub odjebo bi ga ili postupio ekstremnije i radikalnije, odnosno svađao s tim xy forumašem u inboxu ili nešto, koristio ekstremnije poganiji jezik, a onda tek to ne bi vodilo nigdje.

Ako ćemo voditi raspravu, uvijek sam za, naravno, ali da to bude u dobrom i prije svega ljudskome tonu, bez komentara sa visoka, impliciranja ili nešto, kao jučer gdje se za primjer odmah nakon manje skepse koja je nastala na drugoj temi, tu ljudima iz nekog nesimpatičnog ne bi to nazvao odbrambenog mehanizma, impliciralo kao da će opet pokrenut rasprave o nekim gay zastavama, teorijama možemosima ili nešto, onim za, onim kontra i omda te sve ode u pm.... a nema potrebe uopće, jer mene prvog te priče ne zanimaju, jer ne vjerujem u te "boomerske" teorije zavjera i slično.

meni osobno su debilne rasprave i impliciranja ljudima da su netko i nešto, jer se netko ne slaže sa tvojim stavom i viđenjem, pogotovo kad na to dodadmo da ako o tim ljudima ne znaš ama baš ništa, al ćeš im implicirat jer se ne slažu.

Što bi trebalo, da svakom s kim se bubam, ja ne slažem govorim ti si mamićevać, ti si barišićev igrač, ti si kolumjara, ti ustaša, ti si hdz-ovac itd...a to ljudi sa tim možda veze nemaju..

Malo sam oko neki stvari skeptičan, naravno, kao i neki drugi što su oko nekih drugih.

Onu sam ideju jučer pohvalio, napisao sam dio zašto i zbog čega sam bio skeptičan, ista stvar je i za ovog što se navodio kao potencijalno riješenje SD, nema potrebe da trollujem ili nešto, jednostavno to nije moj stil.

Daj nam navedi jedan fenomenalan potez Marka Marica koji je IO odbio jer je preko 3M€? Pises samo da bi pisao i seres samo da bi srao. Zasto nisi dao primjer gdje je odbijeno onih 8-9M za Sucica? Samo lupas gluposti bez ikakvog pokricaBBB Mataa998

Da sam htio vodit raspravu na takvome tonu o sranjima i lupanjima i priči levela seoske birtije, onda bi se tebi obratio da me educiraš.
  • vjeko1701
    13.2k
    Ok, sve 5. Ja sam samo primjetio da si u nekim postovima u zadnje vrijeme malo jače stavio gas na sarkazam ili karikiranje ako hoćeš.

Dobio si jako blago upozorenje i ništa više. Niti ti prijeti ban ili išta slično. Svi se ponekad u jeku rasprave zalete. Mi ako primjetimo da se to često ponavlja upozorimo da se malo stisne kočnica. To je to.

Ako vidiš da je netko po tvom mišljenju gori od tebe po tome za kaj si upozoren ili po nečem drugome, taj je vrlo vjerojatno ispucao svoja upozorenja i na putu je prema kazni.
  • Crni86
    9k
    Neki se sprdaju sa granicom kd 3 milijuna eura i dozvolom IO-a. U svakoj ozbiljnoj firmi to je najnormalnija praksa, kako bi se uvele dodatne kontrole i kako bi se izbjegla moc samo jednog covjeka.
  • ElDorado
    2.5k
    nevjerojatno je da i novinari i neki bivsi igraci baljezgaju da IO koji nema pojma o novometu odlucuje o transferu. A nego kaj bi nego odlucivao?! IO prije svega odlucuje o financijskoj strani pojedine transakcije i samo tupavi ili zlonamjerni mogu lupat da toboze odlucuju o kvaliteti pojedinog igraca. Uostalom najbolji primjer je transfer Sučića na kojem bi lagano spuhali cca 10 milja.
  • Jurki
    16.3k
    ljudi pricaju pizdarije o kojima nemaju pojma.
    Ljudi u IO sigurno ne prate trziste s igracima.. pa da pogledas i nas tu na Zoni.. ima par forumasa koji su tata mata za naci igrace.. a nas ostalih 99,99 posto nema pojma al ima koji npr lijevi bek u Djurgardenu koji bi bil dobar za nas.. za 99 posto igraca koji se spominju na temi skautske sluzbe ja nisam nikad cul. Tak i ljudi u IO nisu vjerojatno nikad culi za npr Torrentea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.