• db-izbjeglica
    17.8k
    Oni stvarno nisu normalni, to je kolektivna bolest, čista psihijatrija, apsolutno je gadljivo što rade, bez apsolutno ikakvog razloga.

Ne mogu uopće opisati riječima koje je moje mišljenje o njima.
  • Captain America
    20.4k
    Uspili su još jednom okrenuti cijelu državu protiv sebe :lol: I onda će se čuditi ko pura dreku zašto svi likujemo kad ih lihtenštajnski predstavnik izbaci iz konferencijske na ljeto.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    Ja jednostavno ne znam za gluplju nakupinu ljudi...
  • dzis
    1.1k
    Eto na indexu nedosudeni penal thea protiv lokosa…moramo odgovorit na ovo
  • Keyser Soze
    13.8k
    Izašao VAR razgovor i za utakmicu Dinama protiv Lokomotive.
  • NB86
    16.8k
    Bas me zanima oce li ijedna dvojbena situacija hajduka iz var sobe izac
  • Jaro
    10.3k
    Izašao VAR razgovor i za utakmicu Dinama protiv Lokomotive.Keyser Soze

Jesam ja glup ili ni jedan procurjeli video ne dokazuje pogreske?
  • Mali Zeus
    17.5k
    Ovo je direktno usmjereno protiv Dinama.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Nije bitno dokazuje li. Bitno je da ih netko pušta određenim skupinama ljudi koji navijaju za određeni klub i time manipuliraju i stvaraju percepciju da se krade.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Danas je jedna navijačka skupina (ujedno i uprava kluba) plasirala sintagmu - gnojni čir hrvatskog nogometa.

Nešto ranije, predsjednik istog kluba je plasirao sintagmu - opterećenje za hrvatski nogomet.

Teško se sjetiti da je sam vrh nekog kluba tako slikovito opisao sam sebe u istom danu.
  • San Lorenzo
    19.5k
    moramo odgovorit na ovodzis

Ma ne, baš sad treba šutit, nek se ovi dave u vlastitim govnima, spuštati se na tu trogloditsku razinu komunikacije bi samo bespotrebno unjelo nervozu sad kad smo se ustabilili i počeli prikazivati obrise kvalitetnog nogometa.
  • Iskrenjak
    297
    Još im Lovrić tu tekmu uvali dva komada. Šta bi tek bilo da su ostale trake...
  • Captain America
    20.4k
    moramo odgovorit na ovodzis

Odgovorit ćemo na terenu protiv Osijeka pa protiv Belupa pa protiv Rudeša i onda genetski otpad zakucati na treće mjesto gdje i pripadaju.
  • plavac173
    2.6k
    "Nevjerojatna je hrabrost Bruna Marića i ekipe iz komisije nogometnih sudaca da stanu ispred medija i tako se obrate javnosti.

Hajduk treba samo snimku medijske konferencije zajedno s događajima s utakmice u Varaždinu uputiti na višu instancu HNS-a, a po potrebi i na CAS (Sportski arbitražni sud u Ženevi) i redovan sud. Kao što sam pisao da je Genk napravio i dobio slučaj u Belgiji.

Ovo je teška sramota za cijeli HNS, puno više nego za neku komisiju jer je dopustio tešku zlouporabu VAR-a. Van one njegove osnove koja je samo pomoć sucu u točno određenim situacijama.

Sada je potez na predsjedniku saveza koji može presjeći, ili ako on ne riješi, Hajduk mora otići na više instance koje su van HNS-a."

Ne mogu opisat moju mrznju prema njima, veca i od cigana i grobara!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.