• San Lorenzo
    20.8k
    Kakve veze imaju Teklić i Trabzonspor sa Dinamom?
  • Infinity
    19.3k
    Tema je 1.HNL 2023./2024.
  • Zagi
    11.1k
    Dobar je Teklić.
    Iritantni tovar ali dobar igrač. Sad ovisi koliko Vž traži.
    Odluka tovarske struke da puste Teklića , a onda godinu dana poslije kupe sličnog igrača iz fra je komična.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Dobar je kurac. Lik potroši lopti više od Lovrica u najboljim gorica danima. A statistika mu je za kurac isto. Samo kad da gol, da eurogol pa ljudi pamte ali inače KOO
  • Zagi
    11.1k
    Shots per game
    Teklić 2.5
    Lovrić u Gorici: 4.4
  • Dinamosaur
    2.4k
    Stojković je fino poručio tovarima gdje su u odnosu na Dinamo :clap: :fire:
    Podsjetio me na onu legendarnu kad Kuže prasne u smijeh na "hajduk je jaka momčad"

Attachment
    VID-20230719-WA0000 (4M)
  • deda
    39.6k
    Ode Prince Ampem iz Rijeke u neki Spor.
  • Keyser Soze
    15.3k
    Poprilično je izvjesno da će Osijek ove sezone imat veću gledanost od nas
  • marcio amoroso
    44.4k

Do nas je. Nije do njih. Nije da se hvalim, ali u 6 mjeseci koliko živim u ZG sam jednog lika koji nije godinama išao na Dinamo nagovorio da ide i čak je sad kupio godišnju. Kod drugog sam također na dobrom putu da postane stalni. Ja sam svakako na svakoj.

Moramo jednostavno krenuti od sebe i dati sve od sebe da nas je sve više. Nije nam nitko kriv što nas je malo. Sami smo si krivi i svatko od nas itekako može promijeniti izgled tribine!
  • miro
    7.2k
    sve si dobro napisao, ja bih samo ekipi koja ima klince/nećake preporučio nek ih obavezno odvedu i na futsal, tamo je ludilo i malci su oduševljeni. Nadam se u skoroj budućnosti nekoj kombinaciji s Futsal Dinamom, godišnje, dresovi, članstvo....
  • vjeko1701
    17.3k
    U nekoj svjetloj budućnosti se nadam spajanju svih Dinama u jedno sportsko društvo (ako je tako nešto moguće, nisam pravnik)
  • marcio amoroso
    44.4k
    Ja mislim da ne treba siliti što se tiče toga i da smo još jako daleko od tog vremena. Čak mislim da to ne treba biti nikakav mus.
  • Patak
    3.5k
    Futsal utakmice Dinama i nisu toliko dobro posjećene osim ovih zadnjih polufinala i finala. Meni osobno je futsal super za gledat, atraktivan, brz. A fuzija ta dva kluba mislim da neće tako brzo, možda i bolje. Futsal Dinamo pokreće entuzijazam nekoliko ljudi i pitanje je kako bi to izgledalo kad bi se spojio u jedan klub.
  • miro
    7.2k
    nikako silit, ne treba se nužno ni spajat u neko društvo, ali svakako promovirat dobre međusobne odnose i podržavat jedni druge kroz isto navijačko tijelo
  • striko
    2.3k
    Hajduk i Široki Brijeg potpisali suradnju što se očekivalo. Izgleda da šalju srebrne juniore i njihovog trenera na kaljenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet