• BBB Sibenik
    4.7k
    Ako u Osijek dode ovaj SD, bivsi glavni skaut benfice, shaktara i sd paoka onda kog Dinamo moze privuc ako takav kalibar dolazi u OsijekOlmic

Reka sam vise puta, trenutnoj garnituri u upravi nije u interesu samostalna osoba i to ovakvog CV-a. Njima je draže ovako, uvik se može skombat nešto sa posrednicima ispod stola!
  • Bosskovitz
    12.7k

Znači ne samo da su nam rivali jesenski prvaci, nego i kalendarski prvaci. To su već dvije titule ove sezone!
  • marcio amoroso
    37.5k
    Znao je Osijek i do sada ubosti dobrog igrača za svoje uvjete. Neki dan smo se ja i kolega sa foruma sjetili onog desnog beka Igora Silve. I dan danas mi je žao što ga nismo uzeli.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Taj lik ima problema sam sa sobom, kod Bjelice je imao problema sa disciplinom, a ni u Francuskoj mu ne cvjetaju ruze.

https://www.transfermarkt.com/igor-silva/leistungsdatendetails/spieler/391720

Prva sezona ok, prosle sezone 10ak nastupa, a ove tek 3..
  • jedan u nizu
    9.2k

koja promjena i izgledu stadiona u odnosu na neki dan. Od pampas arene sa stijenama do hibrida modernog poljuda i juventus arene
  • NitkoBitan
    19.1k
    "Procjenjujemo da se sada, konačno, stvaraju uvjeti za pokušaj ostvarenja tog plana, plana kojim se vraćamo na kultnu Kantridu..."

Fino su naglasili, pokusaj. Nije ovo ni prvi ni zadnji put da Misko najavljuje novu Kantridu.

Ma od toga nece bit nis. Stadion pod nekim kutem (od uzvisenih stijena do obale), 3 najvisa nebodera u Hrvatskoj... dajte najte. Tu pricu cemo gledat ako djed Mraz bude dobre volje.
  • Infinity
    16.6k
    Meni se ova verzija svidja 100x vise od one stare. Nije mi samo jasno zasto su ostavili jednu tribinu bez krova ali ok. Sretno im :grin:
  • Ban
    698
    Izgleda zanimljivo izvana, ali iznutra je kao balon. Potreban im je duplo veći kapacitet da postignu sklad sa ovakvim dizajnom.
  • Papastrumf
    12.9k

Da imaju pogled na more valjda…
  • Ban
    698

Ma zbog kablova je, to im je highlight dizajna.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Nije mi samo jasno zasto su ostavili jednu tribinu bez krova ali ok. Sretno im :grin:Infinity

Vjerojatno kao Aviva Arena u Dublinu. Tribina za goste će biti niska i široka. Znači smisleno navijanje s gostujuće tribine praktički nemoguće.

U svakom slučaju ne može gore nego kavez na Rujevici, ali zanimljivo da su ponovno mislili na to da gostujući navijači ne mogu doći do izražaja.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Nije mi samo jasno zasto su ostavili jednu tribinu bez krova ali okInfinity

To je po svemu sudeći gostujuća tribina, što je i bez krova Grand Park Hotel u odnosu na gostujuću tribinu Rujevice :D
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Sad 5minutni prilog na RTL direkt o hajdukovom toliko dugo očekivanom naslovu. Eto tu je samo šta nije a odigrali 17kola. Pa ima i izjava “to je ta sezona vidi se i bodovna prednost isprid Dinama”.
    Nije da imamo dvi tekme manje i direktni okršaj prije prvog dijela sa njima na Maksimiru. Opet su visoko poletili, upisuju bodove, nas ce tuc u najmanju ruku pet razlike. Ovaj put kad padnu moglo bi bit bolnije nego sve sezone unazad!

'A wounded lion's breath is far more terrifying than it's roar! '

d
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Dadada,sad sam vidio taj prilog. Još u onom dijelu kad pitaju građane Splita o svemu tome jedna baba veli nešto tipa "bit ćemo prvi,sad više nema lopova,a da ih prije nije bilo hajduk bi bija više puta prvak". Nema tko im nije kriv za neuspjehe, suci mamić politika nebo,nastavi niz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.