• Ali
    2.7k

Sad si im dao mesa da dorade ove bombastične naslove... igrao u Bayernu, a sad će prišiti i onu dobru staru koja donosi klikove u Dalmaciji. "već je zabijao Dinamu.. "
  • Sajla
    9.2k
    već je zabijao DinamuAli

Odnosno, već je gubio od Dinama tj. prošao je "nek se momci naviknu" školu
  • Eduardo
    24.4k
    Pitanje za naše paničare, bi li radije ovakav M.O. kakav imaju bonbaši Lukša i Niko pa pod pritiskom "di su bonbe?" dovedu škart ili bi se malo strpili i pričekali dovođenje pravih imena?Captain America

Vidio sam već priličan broj komentara u kojima tovari Šimića i Bišćana nazivaju najvećim pojačanjima Hajduka za novu sezonu. Zanimljivo s obzirom na to da im istodobno Lukša i co. serviraju za sada mega pojačanja.
  • plavi67
    924

danas il sutra bi trebao odradit tetovažu, obećao u pregovorima :D
  • Infinity
    18.6k
    Vidio sam već priličan broj komentara u kojima tovari Šimića i Bišćana nazivaju najvećim pojačanjima Hajduka za novu sezonu. Zanimljivo s obzirom na to da im istodobno Lukša i co. serviraju za sada mega pojačanja.Eduardo

Pa mozemo reci da su Luksa i co. nama najveca pojacanja :rofl:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Vidio sam već priličan broj komentara u kojima tovari Šimića i Bišćana nazivaju najvećim pojačanjima Hajduka za novu sezonu. Zanimljivo s obzirom na to da im istodobno Lukša i co. serviraju za sada mega pojačanja.Eduardo

Prošle godine im je Čačić bio najveće pojačanje pa se prošetao ligom.
  • Eduardo
    24.4k
    di su bonbe?Captain America

Statistika mu možda nije glavni adut, ali bolja polovica može proći pod bombu?
    bepuql9s93hptem7.jpeg
  • masacusec
    5.5k
    Šatro, da kuja!
  • maddaddam
    2.9k
    Zar nisu umirovili broj 22 u spomen na grandioznog Maloču?
  • immerwieder
    1.5k
    a i to nisu u stanju korektno napisati,
    vele "sjećamo ga se još iz 2019. godine", a utakmica je igrana 4.3.2020.,
    znam jer sam bil na utakmici u bayernovom kampu,
    isti dan se pobijedilo tovare na poljudu 2:0 u prvenstvu
  • Captain America
    20.4k
    bolja polovica može proći pod bombu?Eduardo

Ne bih se petljao u posao modova, al nema li Zona posebnu temu za dame poput gospođice na slici? :wink:
  • Eduardo
    24.4k
    u pravu si, ali može proći i ovdje pošto sliku kvari ovaj junior Bayerna koji je rasturio Dinamo, a od skora ga gledamo na travnjacima HNL-a.
  • DrawTube
    7k
    Gledao sam često bijelo plavi podcast da vidim vijesti što se tiče Pampasa i pogled "treće strane" na HNL i slično, a gledajući zadnja 2 podcasta vidim da je to zapravo samo skupina jalnih i frustriranih ljudi, svaka 3. rečenica o krađama i uroti protiv Osijeka.

S obzirom da je jedna od najdražih tema pljuvanje po ostalim ultrasima jer ih znaju nadglasati u vlastitom domu, za prvo gostovanje na Pampiki bih volio da ih nadglasamo i ostavimo sektor čistim kakav je i bio prije bez incidenta i da im polažemo da smo druga dimenzija za njih i sve ostale
  • Infinity
    18.6k
    Ja sam fasciniran raznim upisima navijaca Osijeka o Pampasu. Ide se do te mjere da bi netko zabranio gostujuce navijace, kao da ce im spaliti stadion. Onda ta histerija ako bi slucajno bilo gostujucih navijaca van kaveza. Koja ti je razlika ako su gosti bili na zapadu na GV i sad na Pampasu? GV sugav, a Pampas se pravio od svete vodice, pa ne daj Boze da se netko useta na zapad, a da taj netko nije navijac Osijeka.

Ako nisu sposobni napuniti stadion svojim navijacima protiv Dinama i Hajduka, zasluzili su da stadion popune gosti. Ostali im svakako stanu u kavez, a vjerojatno im ne bi ni smetali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.