• Cosey
    584
    Zanimljivo u Osijeku.

Slušam dečke s njihova podcasta. Neobični su. Puni ironije prema drugima, a ne vide kaj se kod njih događa odnosno kakvi su im temelji.
  • DrawTube
    7k
    od njih trojice jedan je debil a dvojica su polu normalni
  • Paggini
    52k
    Hahahah pa vi dajte otkaz Zekanu

Reci Zeko samo reci i po Botinom autu letit će meci!
  • Dudu9
    1.8k
    Pa tamo vlada ekipa koja je i Mamića propucala, a i neki su tu na forumu htjeli da sin od njih dode u dinamo
  • sanjinlego
    3.9k

Došao čovjek koji neće da pleše kako oni sviraju. Ukratko, poručio da ga ne zanimaju mišljenja navijača, nego samo uspjeh Osijeka i da će tako raditi.

Tu su i poslovi s Dinamom, a naši govore u superlativu o njemu ..

Možda je prvi dio povezan s pucnjavom ..
  • Cosey
    584
    Možda je prvi dio povezan s pucnjavom ..sanjinlego

Poruka je jasna da nemre biti jasnija, ali navijači nisu, u to sam siguran.
  • Paggini
    52k
    ali navijači nisu, u to sam siguranCosey

Ne mogu zamisliti svemir u kojem osječki navijači naprave išta ovako, po domicilnosti su u rangu Varaždinaca, a po lajanju u rangu tovara...
  • Mali Zeus
    17.4k
    Boto će samo lagano ostati u Portugalu.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Meni ovo liči sve na to da čepinska mafija šalje upozorenje Boti, jer ga ni nema u Osijeku, frajer je otišao malo do Portugala. Lik je počeo čistiti klub od uhljeba i kojekakvih likova koji žive na račun kluba godinama, a tko zna i kakve shemice imaju u klubu. Doveo je svog šefa akademije, dao otkaz "legendi" kluba i dovodi mladog progresivnog trenera, ideja mu je da spoji mlade igrače iz akademije i jaka pojačanja.

Očito je nekome u interesu da Osijek i dalje bude provincijski klub bez ambicija, koji tu i tamo uzme bodove Dinamu i Hajduku, tu i tamo odigra pretkolo, dva, ali lova se i dalje vrti i izvlači.
  • NB86
    16.8k
    Ma ovo je menadzerska mafija kakvi navijaci osijeka, ako nista zasad ga samo hvale al da ga i mrze nece oni po njemu pucat
  • Olmic
    4.7k
    valjda se moljcu zamjerio
  • Droljo
    16.6k
    Prelijepa slika prema van... Da je bar više premlaćivanja, propucavanja i pokušaja atentata te zastrašivanja sportskih djelatnika. Pogotovo stranaca. Pa tko nebi htio doći ovdje i raditi, igrati... Strašno
  • Facke
    6k
    Ljudi moji ove je uzas.
  • Kruno
    951
    Bas sam mislio da su moji slavonci normalniji.
  • Mlađi referent
    12.9k
    Najjadniji trenutak u povijesti HR nogometa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.