• DrawTube
    7k
    Šarani će danas ipak uspjet koliko toliko napuniti Opus protiv Rijeke. Naravno ne bi to bili šarani bez najave vrijeđanja HNSa, suca na ogradi i gostiju
  • Jurki
    17.3k
    B2 iz nekog njemu znanog razloga traži nepotrebne konflikte po forumu, a vi se naivno pecate.Eduardo

Kad procitam kaj lik pise na javnom forumu.. vrag me jebe da odgovorim.. to nije pecanje..
    lik je zesci troler (ne zelim upotrijebiti prikladniji termin) kojeg definitivno zasluzuje sa svojim postovima.
    Kak sam jucer rekel.. dobra stara vremena kad je "diktatura" na forumu bila jaca i kad se za takve a i manje stvari fasoval ban.
    Edit: isprike kaj sam otisel u PM sa oftopicarenjem.
  • hardek
    4.6k
    Bravo Ruki
  • Dzgšb
    1.6k
    Bravo gabrijelee,pišaj po poljuduu hahah
  • Fanboy
    2.9k
    Soldo i Rukavina među najboljima na terenu. Za njih dobro odabrane sredine za posudbu.
  • Jaro
    10.3k

Admin ce traziti posao kad Sapit procita naslov :rofl:
  • Agramer86
    570
    Uopce nesumnjam da će ova bolesna nakaza na golu namjerno primit jedan
  • NitkoBitan
    27.1k
    Majstorovic strpao Perisica u dzep.
  • bluepower86
    1k
    Brojka gledatelja na poljudu?
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ne kužim Vidovića. Ako več nema Banića, zašto mu ne brani mladi Delbijađi, nego ovaj olinjali tovar?
  • blackbully
    4.5k
    Brojka gledatelja na poljudu?bluepower86

10.117
  • Oluja
    5.4k
    brojka je i dalje respektabilna za HNL ali pokazuje da rezultat ipak nije samo trend, a ideali vjecni.
  • Orc123
    11.8k
    Moram reci da je Gorica trenutno nakon Rudesa, al pari sa Slavenom...losi su. Varazdin i Istra puno ljepsi nogomet igraju. Rukavina zabio gol ali on jos daleko od razine za Dinamo. Jos jedna godina posudbe u Gorici pa onda za godinu dna ce se vidjeti jel ta Dinamo ili ne. Defanzivno dosta slab a i voljni moment nije na razini. Dati mu jos godinu dana pa ce se vidjet.
  • DrawTube
    7k
    Za ovih 10 000 vjerujem da su velikom većinom godišnjaci koji ne žele da im bezveze propada godišnja

S obzirom na ovakvu igru i novu upravu mislim da će iduće sezone prodati manje godišnjih pa će i samim time imati manju bazu na tekmama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.