• Kujtim Shalla
    6.1k
    prvo ne igra istu poziciju Kao misic , a drugo i da igra ,da umjesto misica pogotovo. Bolji je igrac za klasu od misica ,i brzi ,i bolji udarac, i bolji jedan na jedan . I agresivniji. Medjutim kod vecina misic ima zasticen status pa mora igrati. Jako Puno duguje ove sezone
  • Nolifer
    12.4k

Točno. A ne za izrugivanje, vrijeđanje i slično. :up:
  • Zagreb1992
    2.5k

Ne vidim potrebu za HNL pojačanjima koji nam u bitnim tekmama neće biti prevaga.
  • Zagreb1992
    2.5k

i tu se treba paziti da ne kiksamo i budemo oslabljeni radi kartona protiv Osijeka
  • cibona
    6.1k
    Šotičeka ne smijemo propustiti i moramo ga dovesti, takav potencijal ne smijemo ignorirati, a sto se tice ostalih lokosa, niti jedan nije dovoljno dobar da zadovolji ambicije kluba kao sto je dinamo! Neka ostanu u lokomotivi pa da nas uvesaljavaju kao danas :grin:
  • Purgeri
    1.2k
    Moj stav je da je bolje u rotaciji imat takve domaće dečke koji će ginut za dres nego nekakva kvazipojačanja koja na kraju niti kvalitetom ni srcem ne opravdaju dovođenje. Ok Mudražiju ljudi žele zbog garda i zbog ovoga što je odradio u za nas ključnim utakmicama ove sezone, naravno da to nije objektivan razlog za nekoga dovesti niti je to realno da se na kraju dogodi.

S druge strane, o Šotičeku koji ima 19 godina i talent je, treba dobro razmisliti. I, recimo, pratiti Fetu Fetaija, za slučaj da se krene razvijati u smjeru još nekih sličnosti s Modrićem osim fizičke. Nekad se podcjenjivački gleda na Lokomotivu, a činjenica je da s mladom ekipom i s puno rasprodanih igrača rade ozbiljne rezultate
  • Banana 2
    472
    Jedva čekam da Šotiček s tim krivim nogama drži desnu stranu dok doktor Hoxha operira po lijevoj. Samo još Mierez u napad i imat ćemo nikad uzbudljiviju sredinu tablice sljedeće sezone.
  • Krizy
    60.5k
    Samo još IVANOVIĆ u napad i imat ćemo nikad uzbudljiviju sredinu tablice sljedeće sezone.Banana 2

Malo sam te ispravio.
  • Mr Anderson
    13.6k
    Na ovoj poziciji koju ove sezone igra Mudražija, mi imamo bolje igrače. Je on Dinamovac, ima stav na terenu koji mi se sviđa i igra jako dobro ove sezone, ali u Dinamu on to nebi mogao igrati i razočarali bi se i mi i on.
  • nemapredaje
    5.9k

I Ivanović koji od nogometa ima samo lijepe oči
  • Banana 2
    472
    Malo sam te ispravio.Krizy

Čuvaj municiju za sljedeću sezonu. Ne da mi se više o Ivanoviću. Svoje sam rekao i sada čekam.
  • DiddyGuela
    4.1k

Legenda kaze da Ivanovic jos uvijek napada dubinu na Kranjci.
  • Krizy
    60.5k
    Čuvaj municiju za sljedeću sezonu.Banana 2

Očito i Ivanović čuva municiju.
  • Mr Anderson
    13.6k
    Danas se vidjelo i ono što se sramežljivo pisalo kao nepopularno mišljenje. Pjaca praktički nevidljiv kad ima protiv sebe malo boljeg beka i posloženiju ekipu. U svim jačim utakmicama nije baš previše pokazao. Isto ko i Pašalić na drugoj strani.
  • Banana 2
    472
    Očito i Ivanović čuva municiju.Krizy

Samo neka ne čuva za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url