• IceMan
    2.2k
    Svi pišete samo o Bruni i njegovim zahvalama za one tamo, a to kaj Ogi ne može bez nje to vas lijepo boli tuki a? :lol: :lol:
  • rioda
    5.3k
    https://streamable.com/pbvsxb

Brutalan video, navijanje sjevera i zapada
  • DrawTube
    5.4k
    strah me Kranjče.
  • NORTE
    12.2k
    Za one koji vrlo slabo prate teme o igračima i transferima (kao ja) pa tako često propuste razne informacije o klubu, izgleda da je Emreli odigrao svoje u dinamovom dresu.

Jedan solidan igrač poteza koji nema neku pravu i stalnu poziciju niti mjesta u prvih 11 jakog dinama.

Mislim da bi u sustavu s dva napadača najbolje prošao i da bi možda bio bolji i od Kulena i Brodića, ali eto sretno mu dalje u nekim stranim ligama.
  • ShanKu
    1k
    Emreli.. 9 golova, 3 asistencije u 32 utakmice.. barem po aplikaciji
    Najviše ga pamtim protiv Osijeka u Osijeku.. :zip:
  • Orc123
    8.7k
    ti si legenda brate! :heart:
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Fabrizio Romano prenosi

Luka Modrić: "I want to retire at Real Madrid, the club of my life."
  • GaijiZG
    1.8k

Luka Modrić: "I want to retire at Real Madrid, the club of my life."

Nabim ga.
  • Agramer86
    388
    Stvari koje obećam ljudima ispunim ili neobećavam jer mi je to preteška riječ. To mu jedino zamjeram i uvijek ću.
  • Filip 91
    927
    Zaboravio je obecanje kao i na sudu, jbg.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nadam se da neke nece ovo pogodit pa da imamo novih 15 stranica na temi kao nakon Petkovicevog govora.

Pricalo se o njegovom dolasku u momentima kada nije bilo sigurno oce li mu Real ponudit novi ugovor. Da mu Real kojim slucajem nije ponudio novi ugovor mogucnosti povratka u Dinamo bi po meni bile sasvim realne i Luka bi to uzeo u obzir.

99% nas bi ucinilo isto na njegovom mjestu, u njegovoj kozi i da smo prosli sve kao i on. Nije on decko iz Dubrave ili sa Pesce... Ima priliku bit igrac sa najvise osvojenih LP u povijesti, ejj... pored toga da izabere igranje pred 4-5 tisuca ljudi na Maksimiru i na pasnjacima diljem Hrvatske? "Sport" za nas 1% fanaticnih.

Svakako se nadam da ce doprinijeti Dinamu u nekom drugom obliku s obzirom na to da je vise on duzan nama nego mi njemu. Sto zbog obecanja sto zbog mutnih poslova.
  • juraa
    52
    ova poruka s tribine je po meni zasluzila da se napravi majica s ovakvim natpisom, cak mozda tocno takva slika da se stavi na majicu (ne znam mozda glupa ideja al jebiga, najte kaj zamerit)
  • IceMan
    2.2k

Tko zna, možda ima plan još godinu u Realu pa će onda se ovdje umirovit.
  • striko
    1.7k
    Počeo je i preokret u Rijeci.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zaboravio je obecanje kao i na sudu, jbg.Filip 91

Je li on ikad dao obećanje?

Nažalost, očekivano, tko ga jebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.