• masacusec
    8.3k
    Matjaž Kek — Crusades1986

Jedan od rijetkih trenera na ovim prostorima, a da je pravi gospodin!
  • Zagi
    19.2k
    Dobro ajd, nije to sad neka avangardna procjena. Svaki poznavatelj hr nogometa bi rekao isto.
    Sjever je uvijek tu kada je najteže.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Covjek normalno rezonira, lijepo je to za cuti.
    Nisam bas bio pristalica kad su ga zazivali za trenera.
    Sad mislim da bi nam bio jackpot
  • Jurki
    27.9k
    Sad mislim da bi nam bio jackpot — Dinamosaur

Kek je odlican trener. Jedan od samo par dostupnih iz regije koji su nas kalibar.
    Međutim Kek ima jednu veliku falingu koja se ne poklapa s nasom sadasnjom ili buducom strategijom kluba.
    A to je davanje šansi juniorima. Isto tak ako me dobro pamcenje sluzi.. Kek ne voli previse rotirati igrace.
  • Dinamosaur
    3.6k
    hahh... da smo imali vecu prednost u prvenstvu, valjda bi svaki trener davao vise sansi mladima.
    Vodio je Rijeku, znaci ekipu koja nikad nije bila favorit za osvajanje hnl-a (ako govorimo o samom pocetku prvenstva)
    Ocito mu je natjecateljski duh na zavidnom nivou, a znanje neupitno jer je to i dokazao osvojivsi ligu. Al kad zamislimo pod kakvim presingom on moze izdrzati do kraja, kako se prilagodavao u raznim situacijama, onda nemam nikakve sumnje dal je trener za Dinamo
  • mali M
    10.9k
    Sjever je uvijek tu kada je najteže. — Zagi

Mislim da se Kek ovdje referirao na kompletan navijački puk, a ne sjever. To je ono što smo već pričali par puta, kibici su se razbudili i ne zavaram se, najviše zaslugom sjevera, al u ovoj izjavi mislim da je Kek mislio na kompletan navijački puk
  • The Undertaker
    10.3k
    Koliko ja pamtim, Zapad je uvijek bio tu kad je najteže, generalno gledajući i brojnijii od Sjevera. Vjerovatno i Istok. To je moj dojam a ne znanstveno dokazana činjenica
  • NB86
    17.7k
    Pa logicno bi bilo da ne-ultras tribine budu brojcana vecina, mi smo valjda jedini klub di nam je posjeta 50% ultras grupa, pogotovo kad je najteze bilo a to je vecina ove sezone, bude 6,7 tisuca od toga 4 na sjeveru, vjerovatno smo svjetski fenomen po tome
  • Juznjak
    4.7k

Da par ljudi ovdje napiše da je trava na Maksimiru zelena, ti bi napisao da je tvoj dojam da je žuta. Eto, takav ti je i ovaj dojam. Baš mi je legendarno kako si skoro pa uvijek kontra onoga što svi misle. I ovo nije ono propitivanje za koje te najkvalitetniji forumaši hvale, nego je ovo isključivo napisano da ti budeš poseban i da nam pokažeš kako u tvojoj glavi samo ti imaš pravo, a mi smo ostali budale.
  • Crni86
    25.1k
    Gavru bi volio vidjeti kao jednog od ambasadora kluba u buducnosti. Veliki dinamovac i dobra poveznica sa svicarskom,austrijom i cijelim tim podrucjem gdje ima dosta hrvata i dinamovaca, a na kraju i dobrih talenata.
  • Zagi
    19.2k
    Pa no , sam si napisao kako se to odvija. Na to sam i mislio ali nisam smatrao da to treba baš previše obrazlagati na Zoni.

U duhu zajedništva, svaka tribina će dati svoj obol kada je najteže. Kek to zna , svi to znaju.
  • Crni86
    25.1k
    Oce bit prijenosa iz sesveta danas?
  • Ludovic IX
    12.8k
    Ja bi za dinamo -osijek već jučer stavio ulaznice u prodaju. Da prodaja krene nevezano za rezultat u rijeci
  • Crusades
    26.1k
    FB-IMG-1714566378588.jpg

Danas u Okučanima.

Slika sa FB Ministarstva obrane.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Predsjednik kluba - Velimir Zajec
    Predsjednik uprave - Zvonimir Boban
    Ambasadori kluba - Silvio Maric, Ćorluka, Eduardo itd
    Sportski direktor - Maric
    Trener - Bjelica
    Desetka - Modric
    Devetka - Petkovic
    Osmica - Baturina
    Devedes' devetka - Oršić
    Osamdes' šestica - Stojković
    Itd itd

Dajte Real da se igramoo!!*

* gore prikazane stavke su samo puste zelje autora i nemaju povezanost sa stvarnim događajima. Svaka slučajnost sa stvarnim osobama je namjerna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet