• Droljo
    8.7k
    Xebo ga ti pa ne ide u AuswitzRex Ramae

Pa dobro :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Sve 5. Ja nebi riskirao. Treba i doći do sjevera, popesti se stepenicama. Nije to teleportiraš se u čošak sjevera i mir.Droljo

Jebomepas ak ti razlikujes sjever od Bahmuta. :lol:
  • Zagi
    8.3k
    Možda malo nelagode za vrijeme MarleneNeki tip

Ekipa to povezuje s kontekstom vremena originala?
    Ja nimalo.
  • Droljo
    8.7k
    Jebomepas ak ti razlikujes sjever od BahmutaNeki tip

Frende bio sam i na starom sjeveru i na jugu pa naravno i na ovome sada. Ok malo sam out to date ali velim kak je bilo nekad. Mislio sam da je sad slično jer sam se nagledao bahatih klinaca po tekmama. Svejedno ja sa crncem nebi išao na sjever i šta god ti rekao nebu promjenilo moje mišljenje. Preveć godina imam da bi ulazio u sranja di ne moram.
  • Dinamosaur
    1.6k
    nikada nisam bio na zapadu, koje sektore preporučujuteblue heart 72

Zapad dolje 2 ili 3, nisam sad gledao kaj je na zapadu dostupno ali ako idu na 8,9,10 tamo ce slusat samo tovarsku pjesmu. Ako im je bitan dozivljaj sjevera bolje ce ga tu cut i vidjet nego na SG.
    Na s.gore sam vec dvaput vidio klinca14-15-16g bas crnog ko noc a nisam primjetio da je imao ikakvih problema(doduse bilo je domacih jos dvojica s njim istih god)
  • blue heart 72
    1.8k
    super. Puno hvala to me zanimalo kaj se zapada tiče. Znači da je i zapad gore ista priča, manji brojevi su bliže sjeveru, dok su veći bliže jugu?
  • xavier
    12.1k
    Ja nebi riskirao. Treba i doći do sjevera, popesti se stepenicama. Nije to teleportiraš se u čošak sjevera i mir.Droljo

Što ti sve nadrobiš u svojim postovima :eyes:
  • Droljo
    8.7k
    Dosta toga. Drago mi je da pratiš.
    Nikad se ništa nije desilo na stepenicama, kod wc-a?
    Pa jebote sve kardinali stepinci na sjeveru.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Nikad se ništa nije desilo na stepenicama, kod wc-a?Droljo

Izbaci to iz sebe, kaj ti se dogodilo
  • xavier
    12.1k
    Nitko ne kaže da nikad nitko nije dobio šamar ili udarac na sjeveru zbog dobrog ili puno manje dobrog razloga, ali ti to predstavljaš kao nešto što je "nemoguće izbjeći"...u stilu "naravno da ćeš na sjeveru dobiti batina" što je više nego smiješno.
  • SAS1987
    15k
    Nikad se ništa nije desilo ... kod wc-aDroljo

Žene se tuče, muškarce siluje :sweat:
  • criticus
    2.5k
    Ajde koliko sam ja puta zamalo pobra batine oko stadiona i po gradu. Tako ti je kad pričaš ikavicom a nemaš terovirano d na čelu.
  • bluepower86
    986
    Bezveze plasis ljude,sa svojim fiktivnim pricama.Lp
  • Droljo
    8.7k
    Jebote. Pa dosta više. Ok pametni ste svi.

Pametnjakovići štoviše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.