• Efes Pilsen
    17.1k
    Tamo negdje 2008./09. je bilo japanskih turista na sjeveru, a @Zagreb1992 valjda Citya u Manchesteru :lol: Ja sam isto na par gostovanja vidio par nasih sa strancima i nikakvog incidenta nije bilo.
    Mislim da na gornjim redovima ne bi trebalo bit nikakvih problema, a dolje nize vise zbog nenavijanja nego sta drugo.
  • NB86
    17.8k
    Ne znam zasto se razvila rasprava o rasizmu, vjerovatno mu se ne bi dogodilo nista ali derbi je, opcenito ne treba turiste dovlacit na tribinu di se navija, lijepo nek sjedne na zapad i gleda utakmicu
  • NitkoBitan
    40k
    Tamo negdje 2008./09. je bilo japanskih turista na sjeveru — Efes Pilsen

Bio je nedavno Kinez na nekoj europskoj nemrem se sjetit kojoj i dizali su se papirici. Dok mu se objasnilo da sjedne na stepenice i ceka znak... :lol:
  • blue heart 72
    3.8k
    Da me se ne shvati krivo, ja sam siguran da za većinu ljudi nije nikakav problem. Dapače, čak mislim da bi im bilo i simpa, ali uvijek postoji manjina ili možda ovi HC navijači i dovoljno je da prođeš pored te ekipe i može doći do gužve. A zna se i stav dijela navijača da ne vole previše ni domaće koji nisu u priči a pohode sjever. Istine zadnjih par sezona se dosta promijenila priča i nema više toliko "mrkih pogleda" ili onoga "tko nije sa nama....."
  • Droljo
    32.5k
    Istine zadnjih par sezona se dosta promijenila priča i nema više toliko "mrkih pogleda" ili onoga "tko nije sa nama....." — blue heart 72

E ako je tako ok. U moje vrijeme se i zbog frizure šljaga znala pobrat. Dugo nisam dio sjevera pa ne znam kak je sad. Na gostovanjima je drugo. Tam ni nejde ko ne treba
  • Efes Pilsen
    17.1k
    dobro, u ono vrijeme nas je bilo hrpica na sjeveru. Gurali smo im zastave u ruke da masu za puni dozivljaj :rofl:
  • deda
    48.5k
    Droljo, dugo ti nisi bio na ultras tribini. Civili stanu sa strane i nema problema.
  • Neki tip
    21.4k
    Ionako je kapacitet smanjen i nece svi zeljni navijanja doc do karte za donju tribinu, jos samo fali da ekipa izvisi zbog turista. — NitkoBitan

To je isto malo nategnuta priča koja se već neko vrijeme povlači.

Tko bu izvisio zbog nekog tipa (ne mene, ja se pišem velikim početnim slovom :monkey: ) od "ekipe"?

Pa nema ekipe 4500 na svim tekmama na sjeveru, nego oko 1500-2000. To su ljudi koji ionako neće izvisiti.

A hoće li izvisiti netko tko popunjava sjever na Hajduku kao 4500. gore desno i koje je boje, osobno mi je svejedno.

Mislim, glupa rasprava zapravo, svejedno mi je i gdje će Nigerijac. Samo htjedoh reć da mislim da mu se niš ne bi dogodilo.
  • deda
    48.5k
    Oni koji ne smiju "izvisiti" tak i tak imaju godišnje. A ako nemaju onda i nisu bitni hoće li izvisiti.
  • Neki tip
    21.4k
    Oni koji ne smiju "izvisiti" tak i tak imaju godišnje. A ako nemaju onda i nisu bitni hoće li izvisiti. — deda

Da, upravo na to ciljah. :up:
  • Efes Pilsen
    17.1k
    da se nadovezem na dedu. Ekipa na gostovanjima je sarolika. Od momaka s djevojkama do starijeg bracnog para pa do ljudi s klincima. Ne ides u kop i to je to.. kao i na sjeveru, nema tu putovnice :rofl:
  • deda
    48.5k
    Revimo ulaznice za petak su u prodaji već 4 dana. Još ima 2000 sjevera skoro. Znači nitko bitan neće izvisiti.
  • Droljo
    32.5k
    Sve 5. Ja nebi riskirao. Treba i doći do sjevera, popesti se stepenicama. Nije to teleportiraš se u čošak sjevera i mir.
  • Neki tip
    21.4k
    nitko bitan neće izvisiti — deda

@NitkoBitan jesi riješio godišnju?
  • Rex Ramae
    4.3k
    Xebo ga ti pa ne ide u Auswitz
bold
italic
underline
strike
code