• mlinchica
    3.9k
    Na stranu kaj je on želio ući u klub pa je razočaran kaj ga nisu pozvali, stvarno ne bih o tome ali kaj je krivo rekao vezano za upravu? Sve ono kaj se i ovdje piše i kaj većina ljudi misli o stanju u klubu i trenutnoj upravi.
    Prije ću pročitati kaj Šokota kaže nego Vlak, Jozak i ekipa koju lesi intervjuira. Netko će to nazvati prolijevanjem žuči, a ja bih rekla da je dobro da netko otvoreno na ovaj način proziva upravu jer su rijetki takvi. Novinara takvih više niti nema.
    Šokota i ekipa su bar nešto pokušali 2014., zbog čeg im je glava stisnuo zabranu učlanjivanja u klub.
    Neki su ponovo pokušali i ove godine, rekla bih naivno, pa su ih šutnuli.
    Navijači pokušavaju i bore se već 30 godina - od Franje i Canjuge, bojkota, braće glavatih, crnih lista, zoricevaca,… i svaka im čast da su stali i uz ovu ekipu 2014.
    Za bilo kakvu promjenu treba dizati glas, što više i gdje god je to moguće jer vidimo i da se druga strana s tim obilato služi. Onaj sramotan intervju Podnara je brzo zaboravljen, a i tu je netko pisao, za to je trebao dobit pedalu iz kluba, momentalno.
    Uglavnom, toliko… stres je prisutan pa sorry kaj sad ja malo “prosipam žuč” :groan:
  • Common Sense
    1.3k
    Šokota je ostao u dobrim odnosima s ovom dvojicom, a vjerojatno su i imali nekakav međusobni usmeni dogovor da će instalirat jedni druge u klub jednom kad Mamić padne i kad njihova generacija preuzme upravljanje klubom. Rekao bih da je on ove sezone osjetio povoljan trenutak za tako nešto i da mu je žao što je ispao iz kombinacija.

Za sve vezano za rad uprave i odnose unutar kluba je 100% u pravu. Nažalost, slijedi scenarij Cibone.
  • mali M
    8.6k
    Nažalost, slijedi scenarij Cibone.Common Sense

A jeste dosadni više sa ovom glupošću... Daj ta dramljenja prebaci na snet... :roll:
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Kad bi se dogodio scenarij Cibine Dinamu to bi značio kraj hrvatskog nogometa, u prijevodu nemoguće.
  • boem
    309
    Ne znam gdje je zapelo između Šokote i Marića te Šimića jer ovi tvrde da se uopće nisu ni čuli, kamoli da ih je zvao u klub ili nešto (niti ne smatram da je trebao). Ali čudan je malo Šimić, koliko god da sam ga branio proteklih mjeseci.
  • NORTE
    19.5k
    Ako je nekome promakla informacija od sinoć, izvor je portal iz Rijeke:

Prema nekim informacijama, Jakiroviću je već spreman otkaz, a naslijediti bi ga trebao upravo Tomić.Ivdzo11
  • Patak
    3.5k
    Ako Tomić dođe, kojeg ćemo onda trenera angažirati na proljeće? Mogli bi Toplaka, on se dokazao u Kustošiji da zna završiti sezonu uspješno. Na ljeto bi angažirao Tomasa, onako strog vojnički tip da odradi ljetne pripreme, a na jesen nakon prvih loših rezultata predlažem Iliju Lončarevića, još iskusniji nego Vaha ili Čačić koji će posložiti ekipu za nastavak...Kad se umori ozbiljni i studiozni Ilija onda nakon toga Stipić, trebat će nam malo veselja na travnjaku, uklizavanja, čovjek je skoro osvojio latvijsku ligu a poznaje i HNL.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Dobro jutro dinamovci i oni koji se tako osjećaju, danas padaju ili riječki hoštopleri ili jakša
  • Noel
    15.6k

Bogdaj,hvaljen Isus i Marija! Ak bude X niti budu pali Riječani niti Jaky.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    uvijek bio hvaljen! Ako Bog da bitemo zadovoljni na kraju pa sad kako bude
  • Armagedon13
    959
    Ajmo mi pobjedit ima vremena za smjene
  • IceMan
    3.4k

A majketi mile...

Šta je s Ivankovićem, Jurčićem?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ivkovic jucer kaze da ima rjesenje :grin:
  • IceMan
    3.4k

Sve bolje od boljeg :)
  • Common Sense
    1.3k

Presice s Tomom bile bi pišanje, svaki put bi bilo - "Jel se sjećate kad sam ja Maradoni skinuo dva penala?"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet