• NB86
    17.1k
    Jedino ko vam moze polagat racune su povjerenici izabrani u skupstinu vasim uclanjivanjem, a oni su involvirani u izradu statuta koliko i mi ovdje na forumu
  • Crusades
    18.8k
    Ne znam po čemu.
  • Jurki
    19.5k
    pa kaj bi trebali ljudi nakon svakog sastanka organizirati press konferencije i iznositi kaj i o cemu se razgovara na sastancima??
    Da je potrebno da navijaci odreagiraju mislis da se nebi s tim izaslo u javnost??
  • The Undertaker
    8.7k
    Po tome da se predstavljaju kao predstavnici navijača. Ja sam član i navijač pa na taj način predstavljaju i mene.
    Ali, možda trčimo pred rudu. Prvo ustanovimo činjenice a onda možemo komentirati ovako ili onako.

Dakle, da li su bili i, ako jesu, tko, kako i zašto?
  • Markelo
    3.4k
    Nakon što je prošlo skoro 6 mjeseci, pita čovjek tko su povjerenici i kako se zovu
  • boem
    309
    Kao i sto puta dosad, ovo je isto probni balon preko medija da se vidi reakcija. No, treba biti oprezan i spreman za reakciju.
  • NB86
    17.1k
    Ne predstavljaju se kao nista, opet ponavljam jedino predstavljanje koje imas su povjerenici u skupstini, sve ostalo je volja mirka barisica tko ce gdje sjedit
  • The Undertaker
    8.7k
    Nakon toliko priče ti nemaš pojama o čemu ja pričam.
  • Hrc-Vg
    1k
    Ako je ovo istina, sutra prosvjed pod zapadom s minimalno 15 tisuća ljudi…Ako ni to ne možemo, nek sve ide u kurac.
  • The Undertaker
    8.7k
    Da li vi uopće razumijete pitanje? Tko priča o povjerenicima? Ustanovili smo da je sastanak o kojem piše Germanijak stvarno bio. Sad trebamo ustanovti da li su na njemu bili ''predstavnici navijača''. Ako jesu, moje je pitanje tko su i tko ih je tamo delegirao. Jel može jednostavnije?
  • Tradicija bunta
    7.8k
    Po tome da se predstavljaju kao predstavnici navijača. Ja sam član i navijač pa na taj način predstavljaju i mene.The Undertaker

Tebe, osim ako nisi uclanjen preko povjerenika koji imaju legitimitet 6,290 clanova, predstavlja Mirko Barisic.

Za to si se svojim cinizmom, nebrigom i neaktivnoscu na temu Statuta borio.

Radnu skupinu je imenovao Mirko Barisic. Od prvog do osmog clana, svih osam.
  • Keyser Soze
    16k
    Ako ni to ne možemo, nek sve ide u kurac.Hrc-Vg

Ne možemo, pa na prosvjedu protiv privatizacije je bilo tisuću ljudi. Za 15k moraš imat podršku običnog puka, oni su podijeljeni za i kontra Mamića, a ni jednima ni drugima se ne da dignuti iz fotelje.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Daj nemojte zaključivati na osnovi teksta iz Germanijaka. Saznati će se sve što je pisrijedi vrlo brzo. Kakvi prosvjedi sutra s 15.000 ljudi? Iz koje bajke si ti ispao?
  • Crusades
    18.8k
    Dakle, da li su bili i, ako jesu, tko, kako i zašto?The Undertaker

Ovakav odgovor ne bi sigurno dobio u "prošloj" vlasti u Maksimiru.
  • The Undertaker
    8.7k
    Zato prije nisam ni pitao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention