• Panker1312
    150
    ak ko oce danas, 20h pocetak, boogaloo, Peter & Test tube babies..imam dve karte viska pa ih dam ispod nabavne
  • BBB
    0
    Zna li netko gdje se mogu nabaviti nalijepnice Dinama i Bad blue boysa osim u Fanshopu?
  • Dino
    2.9k
    Na tribini pitaj ekipu jel imaju nalje za mijenjanje. U principu ti se to bas i ne kupuje.
  • Olmic
    3.7k
    Ako netko treba mobitel, tablet, pametni sat ( Samsung, Apple(dostupni i iPhone 16 modeli), Google ) javite se. Svi uredaji su novi,tvornicki zapakirani.
  • crni1312
    331
    Imam jednu ulaznicu viska za sutra. Ako netko treba neka se javi u inbox
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dečki jel netko od vas radi aluminijske ograde ili zna nekog normalnog? Dobio sam neke ponude, ali su sve astronomske :cry:
  • Marley
    2k

Takodjer htjela aluminijsku. 320 eura za metar :yikes:
    Pomirila se s obicnom panel ogradom. Ispod nje ide zidic, jel. Onaj niski, sirine 20 cm. Frajer trazi 150 eura za metar!?!
    Ma reko yebite se, napravit cemo sami i to. Ionako vec glumimo po potrebi elektricare, vodoinstelatere, montere, pa sta ne probali i zidati :lol:

Bojim se da postaje skoro pa nemoguce pronaci nesto sto nije astronomske cijene :roll:
  • mlinchica
    2k
    Ispod nje ide zidic, jel. Onaj niski, sirine 20 cm. Frajer trazi 150 eura za metar!?!
    Ma reko yebite se, napravit cemo sami i to. Ionako vec glumimo po potrebi elektricare, vodoinstelatere, montere, pa sta ne probali i zidati :lol:
    Marley

Gledala sam nedavno dokumentarac o starim Rimljanima graditeljima, na HRT, koji btw stvarno ima dobre dokumentarce.
    I tamo su pričali kako su oni za gradnju akvadukta koristili tzv. Rimski beton koji je imao svojstva samoobnavljanja. Kako s vremenom u betonu nastaju pukotine, jedan od sastojaka je bio crni pucolan, koji u doticaju s vodom (vanjske vremenske prilike) obnavlja te pukotine.
    Ja sam bila fascinirana tom informacijom da sam popisala sastojke koje su koristili. :lol:
    Mislim, nemam pojma o građevini niti sastojcima betona pa ako ti može pomoći pri gradnji zidića, da to napraviš kao stari Rimljani i da ti zidić potraje za sljedećih 80 tisuća generacija.

Ali vjerujem da ovdje ima i građevinskih stručnjaka koji će ti sigurno dati kvalitetniji savjet. :lol:

Sretno svima u Salzburgu. Slušamo vas večeras, neka grme tribine Ajmo plaviiiiii!
  • Droljo
    8.9k

Kolega je preradio malo staru ogradu pa samo te alu panele kupio na mjeru. Formal neka firma u zg-u. Navodno nisu skupi.
  • miro
    4.7k
    Tamo sam i ja našao najjeftinije, ali moraš sam ubušit stupove i spojit profile pop nitnama, jer meni su rekli da to ne rade, nego da samo prodaju. Imaju oni i neke izvođače, ali su tada (prije 2 godine) ruke bile 100 eura po metru
  • Dino
    2.9k
    Klarstein na svojoj sluzbenoj stranici ima popuste jos 10ak sati ak neko treba kupit kucne aparate
  • dinamozagorje
    0
    Ako netko prodaje home dres Adidas iz prošle sezone M ili L veličine, neka mi se javi. Hvala.
  • recikaj86
    437
    Prodajem ps4 slobodno se javite ili ak imate nekog da bi kupio, hvala.
  • Mislav
    15
    Ako neko ugrabi kartu za repku 18.11 na Poljudu, a cilj mu je preprodaja neka se javi, cijena nije bitna
  • plavi72
    1.1k
    Kupujem dres,trening majicu Futsal Dinama ,boja nevažna ,veličina L !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.