• Ludovic IX
    7.4k
    sve probo.. nitko nema.. i ne zele naručit
  • Droljo
    8.9k
    Šabani
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Allegro? Svi nabavljaju dijelove u Poljskoj, a oni imaju sve živo, tamo potraži, sigurno ima
  • Filip
    77
    realno da je niža cijena uzeo bi ja, ali ovak za istu cijenu nema mi smisla baš.. Ali opet nije moja stvar kaj tko prodaje..
  • Sajla
    5.8k
    Tokić me vec dva tjedna zavlači a ne želim direktno zubaka zvat jer će me oderatLudovic IX

odi pred Maksimir danas ulovit Skendera nakon sjednice IO, ima on neke veze kod Zubaka ;)
  • Ludovic IX
    7.4k
    ma na kraju zvao Zubak i slučajno mi se javi lik kojeg znam i s kojim se sam se dovoljno puta napio u zivotu da ga nazicam jebeni rabat tak da me došlo samo malo skuplje od ovih kineskih kopija
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Prodajem web stranicu za IPTV, ako se netko bavi prodajom tih usluga. Stranica je izvrsna, prebačena na moj hosting, ali lik mi nikad nije platio, a sad mi je već dozlogrdilo i to je to. On se svakako ne javlja već dugo. Uglavnom, domena nije moja, ali taj ništa nije plaćao tako da će i bez tog brzo ostati, u suštini čudno jer je bio među prvima i na tražilici i dobro radio...ali eto. Stranicu sam stavio da je neaktivna, za potrebe pregleda ju palim :)
  • BBBaranja
    2.6k
    Ima li nekoga ovdje da je vlasnik apartmana u Istri ili Kvarneru?
    Lomili smo se do zadnjeg trena,ici na more s klincima ili ne,zanima me termin od 1.7.-15.7...ako ima koga nek se javi u inbox slobodno
  • ZGWest
    571
    Prodajem nove North Face gojzerice.
    Broj 44.
    Cijena: 80Eur (Cijena se inace krece od 150-180eur)
    [img]http://b5092578-b57a-4698-8d3c-1e858bcd5fb7.jpg 08a4b37b-ca2f-4b71-828b-3b3f7f100972.jpg 116bdb14-d74a-40c2-9d11-a8a576db3fb0.jpg 2cba2b09-72a7-4e07-8db3-361efdd8dfb4.jpg
  • Samo Dinamo
    160
    Kupujem dinamov šuškavac adidas ako nekome ne treba, veličina vjerojatno L.
  • din
    472
    Zna možda netko gdje mogu nabaviti dres od Olma iz Dinama?
  • Regic19
    1
    Ima li netko viška naljepnica ili da prodaje bbb naljepnice? (samo da nisu one iz fan shopa jer njih vec imam)
  • Paggini
    26.1k
    Kupujem crni Adidas dres od prosle sezone, veličina L ako netko ima ili zna gdje pribaviti
  • Droljo
    8.9k

Pa jel nisi ti krkan od tri metra i 200 kila? Kaj buš s L? Nosil ga budeš kao topić il nešt... :gasp:
  • Paggini
    26.1k

Hahahaha a dobro mi stoji L sta da radim....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.